peri majestic the real

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Οι ΕΚΛΟΓΕΣ δέν είναι εκλογές! Είναι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

 Περίμενε κανείς, πώς η Μελόνι ή η Λεπέν θα έκανε κάτι γιά τούς λαούς?

Πίστεψε κανείς πώς είτε "Δεξιά", είτε "αριστεροφιλελέ",θα δούλευαν γιά τους λαούς?

 Θεωρώ πώς μιλάμε Ελληνικά, και αντιλαμβανόμαστε με τόν ίδιον τρόπο!!

Οι ΕΚΛΟΓΕΣ δέν είναι εκλογές! Είναι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Στήν ΟΥΣΙΑ να επικεντρωθεί ο κάθε λογικός και γνώστης!!!

Το αποτέλεσμα τών εκλογών αυτό κάθε αυτό ,τίποτα δέν θα δώσει. Τίποτα δέν θα αλλάξει απο το πολιτικό σύστημα! Το "πολιτικό" σύστημα που είχε παγιδεύσει τούς λαούς με αυτό το κόλπο της δήθεν δημοκρατίας! Τής δήθεν επιλογής του, που στο τέλος όποια και εάν ήταν ,ηταν μόνον είς βάρος του! (Η ΔΕΞΙΣΤΕΡΑ σέ όλες της της μορφές, είτε λεγόταν πράσινοι και χριστιανοδημοκράτες ,είτε αριστεροί και κόκκινοι ,είτε δεξιοί και ακραίοι )-Τό ίδιο και το αυτό ήταν. Γιά έναν στόχο δούλευαν .Και τούς λαούς τούς δούλευαν κανονικά.

Δέν κοιτάμε τί μάς δείχνουν. Εμείς λοιπόν πίσω από αυτό βλέπουμε ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Συγκεκριμένα, η επιλογή τών λαών δείχνει την ΑΠΕΧΘΕΙΑ του ,πρός τίς χαλαρές κυβερνήσεις. Σημαίνει πώς έχει ενοχληθεί από τήν "ιδεολογία" τών "φιλελέ" και αποζητά ΤΑΞΗ ,κλειστές πόρτες ,εθνικές "οικογένειες". Σημαίνει πώς έχει ενοχληθεί με τους λαθρομετανάστες, τούς ¨χαλαρούς" ,τούς γκαστρωμένους άνδρες και τίς αρσενογυναίκες. Σημαίνει πώς θέλει να επιστρέψει σε καταστάσεις πιό σκληρές για να μαζευτεί η όλη κατάσταση. Και αναγκαστικά επιλέγει το ¨σχήμα¨ που τά υπόσχεται αυτά. Οταν λοιπόν θα είναι μία από τά ίδια ,θα αναγκαστεί να τούς "πετάξει" όλους τους. Τάση, θέση, στάση, τών λαών είναι οι ακροδεξιές, πού μόνο ακροδεξιές δέν είναι, Είναι ότι και οι "φιλελέ". Θα το δεί με τα ίδια του τά μάτια.

Να προσθέσω επίσης, και κάτι ακόμα..

Ας μην ξεχνάμε πώς ότι και να "επιλέξει" ο κάθε λαός, είναι παγιδευμένος, καθώς δέν υπάρχει η γνώση για να τον προστατέψει.

Ο λαός της Ιταλίας "επέλεξε" "ακροδεξιά' γιά τούς δικούς του λόγους (να μην τα ξαναλέμε),ακόμα και αυτό θα το στρέψουν εναντίον του ίδιου τού λαού.

Αφού προσπαθούν να στήσουν μιά κατάσταση με "εχθρούς" "κακούς" ,και απέναντι τούς οι "καλοί", πρέπει αυτό να το "ανοίξουν" να το κάνουν σε μεγάλο επίπεδο. 

Να λοιπόν μιά Ιταλία, που "παίρνει" θέση "υπέρ" του ΄κακού" ΔΙΚΟΎ ΤΟΥΣ Πούτιν.. Μέτωπα προσπαθούν να δημιουργήσουν .Και τα "μέτωπα" θα κοιτούν οι αφελείς ,και όχι την ΟΥΣΙΑ. Παραπλάνηση αποπροσανατολισμός.

Η "Ακροδεξιά" Σουηδία ,δέν ακούγεται! Στήν "ακροδεξιά" Ιταλία θυμήθηκαν τον δικό τους Μουσολίνι..

¨Κάκοί vs "Καλών"..

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΠΏΣ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.

Είδαμε στήν Ρωσία του βλάκα καγκεμπίτη. Δρόμο "κόβουν¨ για όπου να ναι, προκειμένου να μην γεμίσουν χαντάκια με τα κουφάρια τους οι άνθρωποι.

Μετά από την "γενική επιστράτευση" ο Πούτιν όχι δεν είναι ο "ήρωας" τους, αλλά να τον κρεμάσουν θέλουν οι ίδιοι οι Ρώσοι.

ΜΟΝΟΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ...


Θα παίζει συνέχεια η "ακροδεξιά" Ιταλία.. Πρέπει να "τρομάξει" η "ακροδεξιά "Ιταλία.. Προσπαθούν να ξαναζωντανέψουν το φάντασμα που τούς είχε γλυτώσει τον Β παγκόσμιο πόλεμο. Ετσι είχαν σωθεί.. απο τον Χίτλερ, τον Στάλιν τον Μουσολίνι...  τα δικά τους τα "παιδιά" τα δυνατά τους εργαλεία....

Δέν θα ακουστεί πουθενά η ακροδεξιά ναζιστική Σκανδιναβική Σουηδία.. είναι αδέρφια τους.. είναι όλοι παιδιά του ίδιου παγανιστή θεού.. Δεν ισχύει το ίδιο γιά την χριστιανική Ιταλία..

..Και το "κλου¨ της "ακροδεξιάς" Μελόνι!! Δήλωσε "χριστιανή -γυναίκα και μάνα..

!! (Ο Λαϊκισμός της Μελόνι βούτυρο στο ψωμί των Εβραίων. 

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι?)

Σώπα!!!!!! Και από την "απέναντι" είναι οι αδερφές, οι άθεοι και τα τράνς..

Ωραίο τό κόλπο?

Πάλι παγιδεύτηκαν οι λαοί. Και στήν προκειμένη περίπτωση τόν ήπιαν οι Ιταλοί.

\

Κάτι όμοιο με τους Αμερικάνους και τον "πατριώτη" 'Εθνικιστή" Τράμπ.

Κανένας λόγος γιά τους ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΝΑΖΙ.. Αυτοί είναι άλλο "καπέλο"..

Τίς χριστιανικές χώρες θέλουν να "δείξουν" καρικατούρα. Και επιλέγουν τους κατάλληλους υπαλλήλους τους.. Οι ηγεσίες με τους "ακροδεξιούς" υπαλλήλους τών εβραίων ,στίς επιλεγμένες από τους εβραίους χώρες ,παίζουν το βρώμικο παιχνίδι .

6 σχόλια:

  1. (Ιταλία: H Τζόρτζια Μελόνι καταδικάζει το ρωσικό «δημοψήφισμα-φάρσα» σε τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας

    «Ο Πούτιν», σημείωσε η Τζόρτζια Μελόνι, «αποδεικνύει και πάλι ότι διαθέτει ένα νέο ιμπεριαλιστικό όραμα, σοβιετικού τύπου, το οποίο απειλεί την ασφάλεια όλης της ευρωπαϊκής ηπείρου».)
    ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΊΓΕΣ ΩΡΕΣ!
    Μάλιστα!!,και η Μελόνι "ειδε" τον "κακο" Πούτιν και η Μελόνι "αγριευεται" με τον ¨κακό",που "απειλεί" την Ευρωπη! Και η Μελονι ειδε την μεγάλη "απειλή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι ειλικρινά δεν περίμενα αυτή σου την ανάρτηση, με εξέπληξε αρνητικά και επ αυτού οφείλω καλοπροαίρετα να καταθέσω την ένστασή μου,οι εκλογές όντως είναι δημοψήφισμα, θα συμφωνήσω μόνο για το κομμάτι της αποχής πχ στην Ιταλία οι ενεργοί έχοντες δικαίωμα ψηφου πολίτες, απήχαν σε ποσοστο που αναγωγικά βλέπουμε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις στον δυτικό κόσμο της τάξης του 25%, δλδ απήχαν συνειδητά της εκλογικής διαδικασίας, αυτοί οι πολίτες έδωσαν βροντερό μήνυμα, μήνυμα ράπισμα στο σύστημα εξουσίας και στους υπαλλήλους του,γύρισαν την πλάτη δείχνοντας απέχθεια για το στημένο πολιτικό παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη τους. Αντίθετα οι συμμετέχοντες πολίτες και τα κόμματα, κανένα μηνυμα δεν έδωσαν, απλά με την ψήφο τους έδωσαν ανάσες στο ημιθανές πολιτικό σύστημα.Μάλλον για να είμαι ακριβής έδωσαν ένα μήνυμα, ότι όσο υπάρχουν ως πολίτες θα δουλευουν για την διαιώνιση του σάπιου συστήματος. Η Μελόνι προεκλογικά είχε ρητορική ενάντια στην ΕΕ, ενάντια στις κυρώσεις του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας, ενάντια στις κατευθύνσεις της ΕΕ για τις μεταναστευτικές ροές, ενάντια στους αρμούς του συστήματος εξουσίας. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι δλδ μετά την νίκη της, άλλαξε ρότα αφου υφάρπαξε τις ψήφους, προφανώς και δεν ειναι όλοι οι φηφίσαντες Μελόνι ακροδεξιοί και νεοφασίστες, συμφωνεί με τις κυρώσεις, αταλαντευτη η θέση της στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ και κατά δήλωσή της στις δυτικές αξίες.Η μεταστροφή της και η κυβίστηση στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, δείχνουν καιροσκοπισμό και ρεαλισμό στην κανονικότητα, αν αυτό είναι μήνυμα τότε μάλλον πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε, τελεία και παύλα οι συμμετέχοντες και τα κόμματα στις εκλογές λένε ΝΑΙ στο σύστημα, οι δε απέχοντες λένε ΟΧΙ, αν λοιπόν χρειάζεται χειροκρότημα και αποδοχή είναι των απεχόντων, προφανώς το ποσοστό της αποχής ακόμα δεν ταρακούνησε συνθέμελα το σύστημα , αλλα υπαρχει χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μελονι ακόμα δεν ανέλαβε βρε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό κείμενο και αρκετά ψαγμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..Καί σήμερα,παραδόξως,¨έκλεισαν¨οι στρόφιγγες από την Ρωσία,πρός την Ιταλία.Υπάρχουν ακόμα αφελείς να πιστεύουν πώς δέν είναι στήμενο και δίνει ο ένας ,πάσα στον άλλο? Στόχος τούς είναι οι διαταγές των αφεντικών τους. Να τελειώσουν την Ευρώπη . Να τελειώνουν με τήν χριστιανική Ρώμη.
    Παγιδεύτηκαν οι Ιταλοί. Καί γιά να πούμε και την αλήθεια τούς βοήθησαν να επιλέξουν την Μελόνι,με εκείνο το τελευταίο "σκετσάκι" της Φον ντε λαιερ,και τις "πορδές"-δήθεν απειλές. Κάτι που δέν έκανε στούς Σουηδούς.
    Φθηνά κόλπα τού πεζοδρομίου πραγματικά,"πιάνουν" όμως στούς αφελείς,που παριστάνουν τούς γνωστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυνατο αρθρο σοκαριστικες αληθειες των γεγονοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

…Νέος Μεσαίωνας

  Την 1 η  τού Μάη  η Ελλάδα «μπαίνει» και επισήμως  στον Μεσαίωνα !!! Αποτελεί απαίτηση των «δανειστών» και των Funds  η αύξηση του κατώτατ...