peri majestic the real

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Πρώτα ανάβουν φωτιές, έπειτα παριστάνουν τους ανθρωπιστές και μετά φεύγουν...ψάχνοντας το μελλοντικό κορόιδο.... στην 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, δεν είπε τίποτα απολύτως για το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης που οδηγεί τα γεωτρύπανα του Ερντογάν μέχρι την Αν. Μεσόγειο. . Δεν είπε τίποτα για την παραβίαση της συμφωνίας Τουρκίας – ΕΕ για το μεταναστευτικό . Εδώ είναι πολλά τα λεφτά με τις Δομές. Αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας είναι και η Ισλαμοποίηση της χώρας μας...o συνεχής αφοπλισμός Ελλάδας και Κύπρου. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Μιλάμε για θέατρο. Yπαγορευόμενη η εξωτερική πολιτική της χώρας μας. Περισσότερο ασχολήθηκε με την κλιματική αλλαγή, με την Ουκρανία και με τα Γλυπτά του Παρθενώνα!!

 βάζουν τις φωτιές μεταξύ τους και μετά στέλνουν και μηνύματα...στο πόπολο...

Ο πρωθυπουργός με tweets στα τουρκικά στην επίσημη σελίδα «Prime Minister GR» στο Twitter αναφέρει

«Με αυτό το μήνυμα των Ηνωμένων Εθνών, θα ήθελα να απευθυνθώ όχι μόνο στους Τούρκους ηγέτες αλλά και στον τουρκικό λαό: η Ελλάδα δεν απειλεί την Τουρκία. Δεν είμαστε ο εχθρός. Είμαστε γείτονες και δίνουμε μεγάλη σημασία στις μεταξύ μας φιλικές σχέσεις. Γνωρίζω ότι η συντριπτική πλειονότητα στις δύο χώρες μας δεν επιθυμεί πολιτική σύγκρουση και εχθρότητα. Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, σε ένα πνεύμα συνεργασίας και φιλίας, με αμοιβαίο σεβασμό και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο».


4 σχόλια:

  1. https://youtu.be/n-zcPpa1UTI Έλτον Τζον, Μπαιντεν, Καπουτζίδης, Μητσοτάκης τα ίδια πράγματα εκπροσωπούν. Κλίκες παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Ιράν οι γυναίκες με αφορμή την δολοφονία της 22χρονης, αψηφούν το βάρβαρο θεοκρατικό καθεστώς και διεκδικούν τα αυτονόητα ισότητα και ελευθερία.Η συγκλονιστική έκρηξη της γυναικείας χειραφέτησης δεν είναι απειλή μόνο κατά την γνώμη μου Πέρι για το ισλαμικό φονταμενταλισμό αλλά και για την πατριαρχική δομή της σύγχρονης κοινωνίας σε ανατολή και δύση που διαιωνίζει την ανισότητα των δύο φύλλων. Μπορεί η εξέγερση να σαρώνει την θεοκρατία,με τις γυναίκες να πρωτοστατούν , αλλά οι του ΟΗΕ οι μόνιμα υπεύθυνοι,περισσότερο ενδιαφέρονται για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, παρά για το δράμα των γυναικών, δλδ η μόνιμη υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σόρος πρωτοστατεί. Καμμιά "μαντίλα" δέν τους ενόχλησε σήμερα.Η μαντίλα έχει επιβληθλεί ,όταν ο σχεδιασμός τους τό απαιτούσε. Σήμερα ο σχεδιασμός τους απαιτεί "επανάσταση" της ίδιας της μαντίλας ,προκειμένου να γεμίσει ο κόσμος και από Ιρανούς. Τελικά όλα φανερώνοντε. Ποιό Ιράν ,ποιά "δύναμη"? Ξεφτίλα τους κάνουνε όταν τό αποφασίσουν. Και δυστηχώς γιά αυτούς ,είναι και οι Ιρανοί προδομένοι.
    Εκμεταλεύτηκαν τόν λαό. Όταν επέβαλαν το φονταμεταλισμό,περίμεναν τήν αντίδραση. Σήμερα που βολεύει η "αντίδραση",καθάρισαν μία ,γιά να βγεί ο κόσμος σε "επανάσταση".Καπελωμένη επανάσταση,που απλά θα σκορπίσει παντού ξανά το Ισλαμικό στοιχείο. Να γεμίσουν τον κόσμο με ξένους.Να δημιουργήσουν εκείνο το μωσαικό,που τούς δίνει ασφάλεια. Να μην υπάρχουν κλειστές κοινωνίες,με ίδιες πεποιθήσεις και ίδια πιστεύω. Να είναι πολλοί με διαφορετικές θέσεις ,μέσα στίς χριστιανικές πόλεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11 04, δεν περίμενα να συμφωνήσω με την παρέμβασή σου, προφανώς έχεις δίκιο κατά το ήμισυ, να σου θυμήσω η εμπειρία της Αραβικής Άνοιξης ήταν ενδεικτική όντως του σχεδιασμού, ξεκίνησε με τις διαδηλώσεις στην Τυνησία το 2010 εξαιτίας ενός μικροπωλητή, που είχε αυτοπυρποληθεί για την κακομεταχείριση που βίωνε από τις αρχές, οι διαμαρτυρίες είχαν επεκταθεί και ένα ολόκληρο κίνημα νέων που ήθελαν δικαιοσύνη, ισότητα ευκαιρίες, δημοκρατία , μέλλον με αξιοπρέπεια , πνίγηκε , χάθηκε και ξέρεις γιατί , διότι οι συνομιλητές για τα γεγονότα δεν ήταν οι διαδηλωτές , αλλά εκείνοι κατά των οποίων γίνονταν οι διαδηλώσεις, το ίδιο γίνεται και τώρα, αρχικά αυθόρμητες στην συνέχεια ενεπλάκη η ιρανική αντιπολίτευση που καθοδηγείται απο τι ΗΠΑ, οπότε καπηλεία και μια από τα ίδια, να σου θυμίσω ακόμα τα κίτρινα γιλέκα στην Γαλλία , αέρα πατέρα , τις διαδηλώσεις εδώ που το μεγαλοπρεπές ΟΧΙ ματαφράστηκε σε υποτελές ΝΑΙ, κατά τα αλλα πολύ σωστά βλέπεις πίσω από την κουρτίνα του συστήματος , πάντα εμφανίζεται το ζογκ να φοβίζει, να χειραγωγεί, να αποπροσανατολίζει, τέλος για τις χριστιανικές πολεις έχω την ενστασή μου , απλά θυμήσου είναι οι ιδιες που εκαναν τις σταυροφορίες που αντι να πλεύσουν να ελευθερώσουν τους άγιους Τόπους, έκαναν λάθος και ισοπέδωσαν την χριστιανική Κωνσταντινούπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...