peri majestic the real

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Τι συμβαίνει; Οι βενιζελικοί ψάχνουν τον μελλοντικό νέο Γούναρη.... Το κορόιδο που θα χρεωθεί τα πάντα. Το κλίμα φτιάχνεται με επιστημονικό τρόπο εδώ και χρόνια....Απλά περιμένουν....Μνημόνια- Κορωναϊός – εμβόλια. Νοσοκομεία-Θάνατοι. Μίζες -Ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εύκολος πλουτισμός- Φτωχοποίηση- Αφοπλισμός Αιγαίου. Τι χρειάζεται για να θολώσεις τα νερά; Μέχρι και τον Κασιδιάρη ζωντάνεψαν για την γνωστή αναμπουμπούλα...

 

 Θέλουν μονίμως ο λαός να ζει με τον φόβο. Με τον μεγάλο τρόμο...την καταστολή. Τους βολεύει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Με τον πόλεμο της Ουκρανίας ξεπλένουν το χρήμα από τους λογαριασμούς στην ΔΕΗ και όχι μόνο...( κόλπα με τους προμηθευτές ενέργειας). Αφοπλίζουν το Αιγαίο μαζί με τους στρατιωτικούς.  Δικαιολογούν την αλόγιστη σπατάλη στα κρατικά ταμεία.  Δικαιολογούν την λαθρομετανάστευση μιας και απέναντι υπάρχει ο κακός Ερντογάν του Πούτιν.  Τόσες ανοιχτές δομές έχουν.. είναι δυνατόν να τις κλείσουν; Και τι θα γίνει με τα κομματόσκυλα που εργάζονται εκεί; Μέχρι και πρώην έφεδροι κομάντο του μεγάλου Πεύκου βοσκάνε στις Δομές!!  Τι θα απογίνουν οι Δήμαρχοι; Οι γυναίκες τους; Οι μπουτίκ του εξωτερικού; Μιλάμε για ολόκληρες κοινότητες εργαζομένων. Βρίσκουν γενικά πολλές αφορμές...Είναι πολλά τα λεφτά...Είναι πολλές και χρυσές οι δουλίτσες....

Για παράδειγμα η δουλίτσα με τα εμβόλια. Η δουλίτσα με το "Μένουμε σπίτι". Μιλάμε για αμύθητα πλούτη...τι πήρε ο λαός; Τα γνωστά..

Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Τι γίνεται στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια; Πλιάτσικο. Το οργανωμένο έγκλημα κυβερνά την Ελλάδα. Που βρίσκεται; Εντός του κράτους. Είναι εξουσία. Πτυχιούχοι Πανεπιστημίων είναι αυτοί που τυραννάνε τον λαό.

1 σχόλιο:

  1. Δωσε περισσοτερη προσοχη...Ποσο τυχαιο μπορει να ειναι η "αλοδομηση ,ολων τους απο τα δικα τους .ΜΜΕ και τα μπλοκ?"Κανουν σχεδια.....μοιραζουν τιτλους και παλατια....Δειλα δειλα μας πασσαρουν τον " παυλο"...Ενα πραγμα θα βγει μεσα απο αυτον τον σχεδιασμο τους....Ο "πριγκιπς" και τα "παλατια" καθαριζουν τους αρουραιους,πριν μπουν στο "παλατι τους"... Κατι καρανικες κατι ψαριανοι κατι " κτητικατσια" γιατροι υπουργοι,γενικα.η αριαστεριλα. ακομα δεν εχει καταλαβει τι του; Περιμενει...Οπου ναναι "σκαει" ο εξαδακτυλος" βασιλιας ,να σωσει την Ελλαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή