peri majestic the real

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Η μεγάλη, αόρατη τραγωδία ...εντός της Ρωσίας.. Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε στις 16-3-2022.

 

 Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα οδηγήσει την Ρωσία σε δικτατορία. De Facto. Αν θελήσει ο Πούτιν να παραμείνει στην εξουσία θα γίνει δικτάτορας. Οι Δυτικοί θα θελήσουν να σπρώξουν τους Ρώσους στην άβυσσο του αυταρχισμού και αυτό θα γίνει με τον Πούτιν. Οι κυρώσεις που επέβαλαν οι Δυτικοί χτυπάνε κατά κύριο λόγο την ψυχολογία του Ρωσικού έθνους. Ειδικά των τελευταίων 30 ετών. Η απώλεια εισοδήματος, η ανάγκη να εγκαταλείψει έναν ολόκληρο τρόπο ζωής, οι δυσκολίες στην επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης , να μην μπορεί να ταξιδέψει για να δει οικογένειες και φίλους που ζουν στο εξωτερικό.

Ο Πούτιν πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι οι διάδρομοι του Κρεμλίνου δεν θα είναι ξανά οι ίδιοι. Μπορεί να κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι της Ουκρανίας, αλλά θα χάσει την ζεστή αγκαλιά του Ρωσικού λαού. Κανείς δεν θα του συγχωρήσει τα φέρετρα και τον πόνο. Την πείνα. Την δυστυχία. Την ανεργία που θα επιφέρουν οι μεγάλες κυρώσεις. Άρα ο Πούτιν έχει 2 επιλογές. Να φύγει μετά τον πόλεμο της Ουκρανίας με "ψηλά το κεφάλι" κάνοντας το καλύτερο ή να παραμείνει ως δικτάτορας περνώντας τον χρόνο του στα διάφορα Σαλέ. Η Ρωσία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κυβερνηθεί δημοκρατικά με τόσες μεγάλες κυρώσεις....και μάλιστα από το ίδιο πρόσωπο που κυβερνά πάνω από 20 χρόνια.


Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Μιλάμε για την μεγάλη, αόρατη τραγωδία. Αυτή που δεν φαίνεται. Εννοείται ότι Ουκρανικός λαός δοκιμάζεται και δίνει την δική του μάχη της επιβίωσης. Ένας λαός που αιχμαλωτίστηκε από Ναζιστικές κλίκες με την βοήθεια της Γερμανίας και της Αμερικής. Με την βοήθεια των σιωνιστών. Ένας τρομαγμένος λαός....που έχει εγκλωβιστεί από συμμορίες απατεώνων..

εδώ το αρχικό κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου