peri majestic the real

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Jumping Jack Flash - The Rolling Stones - Stockholm - 31st July 2022


Τι ακούμε εδώ και καιρό; Αυτοί που πεθαίνουν είναι ηλικιωμένοι...ενώ κάποιοι άλλοι έχουνε προβλήματα....Δεν τους πιάνουν τα εμβόλια. Ούτε και οι 3 δόσεις. Μην ασχολείστε. Πηγαίνετε για διακοπές. Τουρισμός για όλους. Από φθινόπωρο όμως κάντε τα εμβόλια για το καλό σας...

Με το σκεπτικό των αληταράδων ο Mick Jagger ( έχει κάνει εγχείρηση καρδιάς) για παράδειγμα αν κολλήσει κορωνοιό ( κόλλησε πριν καιρό) θα πρέπει να πεθάνει, μιας και είναι 79 ετών!! και ζορίζει το εθνικό σύστημα  υγείας!!!! Έβαλα τον Jagger ένα επώνυμο πρόσωπο με ζωντάνια για να δείξω την καταστροφή των Ελληνικών νοσοκομείων. Την σήψη. Την απληστία. Την αποκτήνωση της ελληνικής κοινωνίας.

Έχετε καταλάβει που ζούμε και τι ζούμε;;;;;; Έχετε καταλάβει που μας οδηγούν;;;;; 

Οικονομική κρίση, άδειασμα κρατικών ταμείων, μνημόνια, λεηλασία, αυτοκτονίες, λαθρομετανάστες και θάνατοι στα νοσοκομεία..

Μιλάμε για βιομηχανία θανάτου!! 

Ούτε με την Ρουμανία του Νικολάε τέτοιο θανατικό!! Και δεν ήρθε ακόμα ο Χειμώνας!! Ο χειμώνας με τις νέες τιμές στις κιλοβατώρες των απατεώνων!! 

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ βγαίνει στο εξωτερικό!! Οι «εισαγγελείς» με τα καθαρά χέρια; Δεν υπάρχουν. Ποτέ δεν υπήρχαν. Είναι διορισμένα ανθρωπάκια. Μπερδέψαμε τις ταινίες του Νίκου Κούρκουλου με την πραγματικότητα.

H Δημοκρατία είναι ανέκδοτο!! 



3 σχόλια:

  1. ζητήσαμε μια καλυτερη ζωή για εμας και τα παιδια μας και μας έφεραν θανατο και δυστυχία. ποιος περνα καλά σήμερα στην Ελλάδα? αν εξαιρέσεις τα σωματα ασφαλείας και κάποιους βολεμένους η καταστασηη είναι εφιαλτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους πεθαίνουν, τους κοροιδέυουν και τους εκβιάζουν https://youtu.be/SAJMowuGtvI είναι συμμορία όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διλήμματα δεν υπαρχουν, εμένα να ακούς μου έλεγε η κυρά Λένη, η γιαγιά μου η Ηπειρώτισσα και έιχε απόλυτο δίκιο, στο πανεπιστήμιο πολύ αργότερα 'εμαθα και την επιστημονική απόδειξη των λεγομένων της.Πρόκειται για την αρχή της κβαντικής υπερθεσης, θα μου πείς εύλογα Περι , δυσνόητες θεωρήσεις οκ συμφωνώ , έλα όμως που στην καθημερινότητα εχουν βασιμότητα.Σύμφωνα με την παραπάνω αρχή, ενα φυσικό σύστημα υφίσταται εν μέρει σε όλες τις πιθανές καταστάσεις ταυτόχρονα, συνυπαρχει σε όλες τις εκφάνσεις και εκδοχές, τουτέστιν όλα γίνονται ταυτόχρονα. Κάποιος επισημότατος ανέφερε ότι ο πολίτης είναι γένους αρσενικού , αλλά η δημοκρατία γένους θηλυκού, έλα όμως που ο πολιτης είναι και θηλυκού γένους. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα και παράλληλα, διλήμματα δεν υπαρχουν , ούτε για δεξιούς όυτε και για αριστερούς , αμφότεροι υπηρετούν το ΄ίδιο σύστημα εξουσίας, απλά διαφοροποίηση έχουμε στα πρόσωπα που διαχειρίζονται τα κοινά, που μόνο κοινά είναι για το ίδιο το σύστημα, ενω ο πολίτης είναι πάντα μοναχικός καβαλάρης, έχων όμως να μην το ξεχνάμε την μεγίστη ευθύνη αναφορικά με τις επιλογές του πολιτικού προσωπικού,Αν αυτή η συνθήκη δεν ειναι κατανοητή, τότε μην αυτομαστιγονώμαστε είμαστε απλά άμοιροι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή