peri majestic the real

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Και η Ελλάδα; Το πρώτο πειραματόζωο στον πλανήτη, το πρόθυμο guinea pig, με έναν λαό σε υποτέλεια ψυχής, παραδομένο σε όλα, προδωμένο άπ'τα πάντα!

 https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/proin-ypourgos-tou-t-mpous-den-xreiazontai-ta-lefta-sas-theloun-tin-gi-sou-kai-ta-paidia-sou/

Αυτό είναι το μέλλον πού μάς υπόσχονται. Και η Ελλάδα; Το πρώτο πειραματόζωο στον πλανήτη, το πρόθυμο guinea pig, με έναν λαό σε υποτέλεια ψυχής, παραδομένο σε όλα, προδωμένο άπ'τα πάντα. Στην χώρα πού δοκιμάζεται καθημερινά απο τα μνημόνια, την οικονομική κρίση, την ανέχεια, τα σύγχρονα νοσοκομειακά Άουσβιτς, τα κλειστά μαγαζιά, την ανεργία πού τρομάζει, την απίστευτη εγκληματικότητα, αλλά και την ανθρώπινη βλακεία.

Ένας λαός και μία χώρα, υποτελείς μνημονίων με Αγγλικό δίκαιο, κάτι σαν την Συνθήκη του Λονδίνου, στις 6 Ιουλίου του 1827 απο τις '' Μεγάλες Δυνάμεις ''. Αυτόνομο κράτος σε υποτέλεια στον εκάστοτε σουλτάνο. Πάντα δούλοι των Ξένων, πάντα υποτακτικοί στις ορέξεις τους, για έναν λαό που πάντα υπέφερε από την Ευρωπαϊκή '' διανόηση '', ή το ξέσπασμα του χαϊδεμένου σκυλιού της Ευρώπης, των Οθωμανών. Για όλους αυτούς που ήθελαν και θέλουν να είναι '' Έλληνες '' στην θέση των Ελλήνων. 

Με πωλητικούς άρχοντες, όχι απλά βενιζελικούς, όχι απλά διεφθαρμένους, σάπιους, ξεφτιλισμένους. Μιλάμε για την μαύρη, σατανική σπορά, την φύτρα των πνευματικών απογόνων του Κλέμενς Βέντσελ φόν Μέτερνιχ. Ανάγκασαν αυτόν τον δύσμοιρο λαό, να εκλέγει ( πολλές φορές για το άτιμο συμφέρον του ) μονάρχες και τυρράνους πού '' ελέω Θεού '' διοριζόντουσαν για να εξυγιάνουν τον ανυπότακτο ραγιά, να ξεχάσει τιν ιστορία του, την παράδοσή του, την πίστη του, την ηθική του. Θέλανε και θέλουν τον Έλληνα, συνέχεια '' γκιαούρη '', μόνιμα γονατισμένο. Δέν υπάρχει νατιβισμός, είναι ταμπού, πρέπει να εκλείψει από τον πνευματικό χάρτη των Ελλήνων, να εκλείψει η διαφορετική γνώμη, να '' κλείσει το φώς '' απο τα συναισθήματά μας. Είναι γι'αυτούς επιτακτική ανάγκη, να ενστερνιστούμε την νέα ζωή, το όνειρο θερινής νυκτός, που λέγεται πολυπολυτισμικότητα, Μύκονος, διαφθορά.

Μάς θέλουν '' in '' όταν ασπαζόμαστε το καταραμένο άσμα, πού λέγεται Καπουτζίδης και οί σύν'αυτώ κοινωνίες των gay, η αποδοχή του '' διαφορετικού '' είτε λέγεται άτριχος φτιασιδωμένος gay, είτε μελαμψός ισλαμιστής επιβήτορας. Όλα για έναν λαό, πού ξέπεσε χρόνια τώρα στα ερπετικά του ένστικτα. Ή άλωση της Τριπολιτσάς, πρέπει να εξαφανιστεί απο την μνήμη και την ψυχή του Έλληνα, να μετατραπούν οι ήρωες του Ελληνισμού, σε φιγούρες φανταστικές, της Marvel, D.C, Disney, ένα απλό φανταστικό επεισόδιο στο Netflix.

Έν μέρει το κατάφεραν. Μετέτρεψαν αυτόν τον λαό, σε αγέλη υπάκουων ψηφοφόρων, σε λαό '' περάστε ξεπουλάμε, το μαγαζί κλείνει ''. όλα για ένα μισθουλάκι. Ένα ατέρμονο '' ράι μπουγιουρντί '' ( προσκυνοχάρτι ). Έτσι κι'αλλοιώς, δεν υπάρχουν Κολοκοτρώνηδες, να βροντοφωνάξουν '' Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους ''. Γίνανε για κάποιους, κάτι σαν την μπύρα. Μύθος. Γιά έναν ραγιαδολαό, πού ξεχνά να δεί την ασχήμια του στον καθρέφτη, αφού στις παραλίες τις ξακουστές το γλέντι δεν έχει τελειωμό. Μία σύνθεση ανθρώπων που θυμίζουν γκροτέσκα πλάσματα, σαν εικόνες απο πίνακα του Ιερώνυμου Μπός, ή σαν τον πίνακα της Κολάσεως του Ορκάνια.

Ποιές υποκλοπές, ποιά πανδημία, ποιά Τουρκία και πράσινα άλογα, ποιοί λαθροπίθηκες, το αφήγημα είναι άλλο. Ξεπούλημα σε ΌΛΑ, κτίρια υποδομές, άνθρωποι ψυχές, δουλειές, οικονομία και εδάφη. Πρέπει να εντρυφήσουμε στην νέα ζωή, των καζίνο της πορνείας, των ναρκωτικών, των τροχαίων με γρήγορα αυτοκίνητα, στο sex and drugs and rock 'n roll. Χώρα έρμαιο, της '' ιεράς συμμαχίας '' του 21ου αιώνα και με νέο παίκτη, μπαλλαντέρ, τζόκερ. Τήν Αμερική των μυστικών υπηρεσιών, των '' μαύρων '' επιχειρήσεων, της ''νέας γής '' της νεοταξικής διαφορετικότητας, των δολοφονημένων προέδρων, των διαβολικών προέδρων, των παιδεραστών προέδρων, των αιμοποτών προέδρων, των ψευτοσωτήρων προέδρων, τύπου Τράμπ, για την χώρα Home of the Brave, Land of the Free, του Δ.Ν.Τ και των πάσης φύσεως οικονομικών γερακιών, των συμμοριών των οικονομικών γραβατωμένων καθαρμάτων, που παίξανε τα ρέστα τους, όταν το πωλητικό τομάρι πού λέγεται Γιώργος Ππανδρέου, ξεπούλησε και επίσημα τη χώρα, αφου είχαν προηγηθεί τόσοι και τόσοι εθνοσωτήρες, απο δεξιά, έως αριστερά, απο τους Καραμανλήδες και Σαμαράδες των '' φιλελεύθερων '' μνημονίων, μέχρι το κάθαρμα της αριστεράς των διεθνιστών πουθενάδων του Τσίπρα.


Του Τσίπρα των αριστερών μνημονίων, του αριστερού ξεπουλήματος της Μακεδονίας και των μαυροφορεμένων τραμπούκων με τα κόκκινα περιβραχιόνια στις συνελεύσεις τους. Της αριστεράς των νεκρών στο Μάτι, τών ατιμώρητων εγκλημάτων τους, πού τα δικαιολογούσανε πάντα μπροστά στις κάμερες, απο ένα πορτραίτο του Κλάρα.

Τα μίσθαρνα όργανα των Bilderbergers, και της Αμερικής των δολοπλόκων '' of the people, for the people, by the people '' . Στην χώρα Εφιάλτης, που μας '' έφτυσε στο στόμα '' μήπως και της μοιάξουμε στις '' αμερικανιές ''. Σε μια χώρα, Αλφάβητο της Συνωμοσίας και της σαπίλας, πού αναγκάζει τους Έλληνες να ζούν σε κατάσταση Σερφαρίσματος στην Τρέλλα.

Έρχεται Σεπτέμβριος, καινούργια χρονιά, οι Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν το τι τραβάνε, για το ενδεχόμενο δελτίο στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα τρόφιμα, στις ζωές μας. Τουλάχιστον έρχονται τα πλούσια ριάλιτυ, πασπαλισμένα με μπόλικα βυζιά, κώλους και σύστριγγλα εκατέρωθεν.

Μιά ατέλειωτη πλύση εγκεφάλου, ένα αιώνιο Mind Fuck.

Για αυτούς πού επιμένουν να αντιστέκονται..........

https://www.youtube.com/watch?v=vhztDt7-QT8

MANKO

3 σχόλια:

  1. Μάνκο προσυπογράφω δεν έχεις ουδόλως άδικο, αλλά αυτοί είμαστε, τι ψάχνεις εδω μην πας μακριά, πρίν την συμφωνία των Πρεσπών για να μην αποκλίνουμε από τα θέλω της ΕΕ και των ΗΠΑ, πρωτοκλασάτα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης δεσμεύονταν για την αλλάγή της συμφωνίας, σήμερα συνεγελάζονται με την ηγεσία της Β Μακεδονίας, το σύνθημα η μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΉ έχει προ καιρού ξεχασθεί.ζητούν από τους Γάλλους να μην θέσουν ενστάσεις στην είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ, οι μπαρουτοκαπνισμένοι μακεδονομάχοι υπέστειλαν σημαίας,σφυρίζοντας αδιάφορα αποκαλώντας Β Μακεδονία αφού το κράτος έχει συνέχεια , ωραίο αφήγημα,και όταν εγώ εθετα σε αμφισβήτηση δηλώσεις ντουφεκιές στον αέρα τις χαρακτήριζα, πολεμοκάπηλων ανθέλληνων δεχόμουν την ακριτη κριτική από υπερφίαλους υπερπατριώτες κατα δηλώσ'η τους διότι εν τοις πράγμασι αποδεικνύονται ακαπνοι , λαθραίοι έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άλλος ένας αυτιστικός που τον πάνε για μέγα πρότυπο λες και η ελλάδα έχει έλλειψη από μετάλλια https://youtu.be/1eQryUcNxU4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα έχει χαλάσει εδώ και χρόνια. η αιτία είναι τα λεφτά. το απότομο χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή