peri majestic the real

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Μια Ελλάδα μικρή, φτωχή και ανάπηρη. Μια Ελλάδα μόνο για τουρισμό. Όπου θα ζούνε μόνο καταναλωτικά ζώα με πορνό, μόδα και μπάλα. Αφιέρωμα της ΕΡΤ για τα Γερμανικά αεροδρόμια της Fraport Aktiengesellschaft. Τα κάποτε Ελληνικά αεροδρόμια.....

 



https://noumer.blogspot.com/2022/04/blog-post_86.html


Όσοι δεν αντέχεται την πραγματικότητα αλλάξτε χώρα...




Λίγα λεπτά μετά τις 8:30 μμ έφθασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με ειδική πτήση της Aegean ( χωρίς τιμές αρχηγού κράτους) το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα. Η υποδοχή του Ανέσπερου Φωτός σε μια λιτή τελετή στο αεροδρόμιο και ακολούθως η μεταφορά του στην Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα. Παράλληλα, είναι προγραμματισμένη η μεταλαμπάδευσή του, με πτήσεις της Aegean και της Sky express, στην ελληνική επικράτεια, στους ορθόδοξους ναούς που απόψε θα μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/eftase-stin-athina-to-agio-fos 

Η  Aegean είναι του Βασιλάκη. Της οικογενείας Μητσοτάκη. Τα λόγια είναι περιττά. Μια εταιρεία που επωφελήθηκε από την καταστροφή της πάλαι ποτέ κραταιάς Ολυμπιακής.

Η Sky express, έχει έδρα το Ηράκλειο. Άλλη μια εταιρεία της Κρήτης. Αυτή η εταιρεία πήρε τα πάνω της μετά τα μνημόνια και ειδικά  μετά το ξεπούλημα των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην γερμανική Fraport, επί Τσίπρα...

Χωρίς τους βενιζελικούς ΚΑΙ τους Γερμανούς δεν υπάρχει Άγιο Φως...

Σήψη και δυσωδία παντού, το λιμάνι του Πειραιά το κρατάνε οι Μανιάτες, όπως και τα ψηλά ''πατώματα'' στην διοίκηση της αστυνομίας....

Τών λίγων βολεμένων, αυτών πού έχουν το ακαταδίωκτο, των golden boys......

https://www.olympia.gr/1474281/oikonomia/anaktoro-759-t-m-chtizei-to-golden-boy-tis-dei-giorgos-stassis/

Γι'αυτό θέλουν την Ελλάδα, μονίμως στα τέσσερα, μονίμως χαμένη, μονίμως σε κατάσταση Trance. Δέν θέλουν μιά χώρα ελεύθερη, την χρησιμοποιούν σαν ένα κρυφό inventory box, ένα κρυφό πορτοφόλι φουσκωμένο, γι'αυτό διαλύουν συστηματικά τους Έλληνες, φτωχοποιώντας τους με σαδιστική ηδονή. Δέν θέλουν τους Έλληνες ελεύθερους, μη τυχόν και απαιτήσουν τα κεκτημένα τους. Γι'αυτό ρίξανε άπ'το πλάι, μνημόνια και Τουρκία. μονίμως ο Έλληνας πρέπει νά 'χει τον φόβο ενσταλαγμένο μέσα του.

Με κατασχέσεις, με απώλεια εδαφών, με διώξιμο απ'τα πατρώα εδάφη, με εσωτερική προσφυγιά.

Αλλιώς, γίνεσαι '' σάν τα μούτρα τους '', μπαίνεις σε ριάλιτυ και ξεφτιλίζεσαι στο πανελλήνιο, ή πουλάς την ψυχή σου γιά ένα μεροκάματο, μοιάζοντας με τα σημερινά ινδάλματα. Αυτά πού πατάνε επί πτωμάτων. Αυτών πού σου δείχνουν, ότι τελικά η πίστη στον Σατανά, δεν είναι τελικά και τόσο κακό. Αρκεί να πέφτει ο ''μπεζαχτάς''.

Δέν πολεμιέται τελικά αυτός ο όλεθρος. Μιλάμε γιά μιά χώρα No Man's Land.

Οί Βενιζελικοί μετέτρεψαν την χώρα και τους Έλληνες, σάν το πεδίο μάχης στο Σόμ. Λάσπη και πτώματα παντού.

Μέ νέους, με πεθαμένες συνειδήσεις και με μεγάλους, κουρασμένους και ανήμπορους να αντιδράσουν δυναμικά. 

Μιά κοινωνία πού θυμίζει, το λιοντάρι πού έζησε όλα του τα χρόνια στο τσίρκο.

Φοβάται την Ελευθερία !!!

ΜΑΝΚΟ



4 σχόλια:

  1. έχει τεράστιες ευθύνες ο παρτάκιας ελληνικός λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέφτω από τα σύννεφα με αυτό που έγραψες...

      peri

      Διαγραφή
  2. Μέγιστε όταν θέλεις Μανκο , εγραψες πάλι όπως πας θα γίνεις διακορευτής της εγκεφαλοκρηπίδας των νεοελλήνων, και δεν αστειεύομαι και το ξέρεις ότι πολλάκις οι απόψεις μας συμπίπτουν , αλλά είναι όντως στενάχωρο να μην εισακούγονται απόψεις εδραζόμενες στην λογική, το γράφω και στον ιδιοκτήτη που μας φιλοξενεί, αλλά κωφεύει . η ανάδειξη ποιοτικών σχολίων αναβαθμίζει και την ιστοσελίδα, κάπως έτσι περιδιαβαίνοντας και εγώ παλαιόθεν στο ιντερνετ, έπεσα στην παρουσα ιστοσελίδα που διέκρινα ορθή στόχευση και σχόλια που ειτε κάποιος συμφωνεί ΄είτε ριζικά διαφωνεί, δεν μπορεί παρά να τα διαβάζει και με το σχόλιό του να συνεισφέρει στην κοινή προσπάθεια αφύπνισης του κοιμώμενου νεοέλληνα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου φίλε, έστω κι'άν δεν σε γνωρίζω προσωπικά, εξαφανίστηκα για καιρό, επειδή είχα αγώνα τέλος Ιουλίου και τώρα αναρρώνω από πολλαπλούς τραυματισμούς στα πόδια μου.
      Είμαι στην ησυχία του χωριού και η μόνη μου επαφή με την πραγματικότητα, είναι αυτό το blog, που πολλάκις με φιλοξένησε (ευχαριστώ τον φίλο Peri ) έστω κι'άν πολλοί δεν συμφωνούν με τα γραφόμενά μου.
      Ό Peri, γράφει την ζωή στην Ελλάδα, όπως είναι και όχι όπως θέλουν πολλοί να την φαντάζονται.
      Πιστεύω ότι είμαστε στο σημείο 0, δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πέρα από την μάχη, την μάχη για ελευθερία και επιβίωση της φυλής μας, με όσα στραβά κι'ανάποδα να μας διέπουν, πρέπει να πολεμήσουμε για τους μετέπειτα ανθρώπους.
      Τις επόμενες Ελληνικές γενιές.
      Δεν ξέρω αν έρχονται ή όχι εκλογές, αλλά πιστεύω ότι είναι μία από τα ίδια.
      Αν δεν αλλάξει κάτι στα σοβαρά, τα προβλήματα θα μας ακολουθούν συνέχεια σαν τις σκιές.
      Στον αγώνα μου, είδα και καταλαβα πολλά. Έμεινα σε άλλα μέρη και περπάτησα μόνος μου σε δάση και βουνά, ημέρα και νύχτα.
      Δοκίμασα τα όριά μου, έστω και με κομμένο πόδι, σκεφτόμουν ότι ίσως αυτό που ζω σε έναν αγώνα, να γίνει καθημερινότητα για επιβίωση.
      Στις προπονήσεις μου, έτρεχα σε βουνά και έπινα νερό από πηγές, καθόμουν δυο μέρες μόνος μου, δοκίμασα πείνα και διψα.
      Σκεφτόμουν, "τι θα γίνει αν πρέπει αυτή να είναι η ζωή μας" από'δώ και'μπρός.
      Μ'αρέσει η επιβίωση, αλλά πιο πολύ η σκληραγωγία.
      Αυτό χρειαζόμαστε φιλε μου, αλλοιώς δεν βλέπουμε φώς.
      Και δυστυχώς, στην σπηλιά του ύπνου, είναι πολύς κόσμος, ακόμα και οι "έξυπνοι". Δεν ξεκολλάνε απο το κουκλοθέατρο.
      Η κατάσταση στην χώρα, θυμίζει φιλοσοφικό καφενέ, για κάποιους κουρασμένος "πατριώτες" που νομίζουν ότι με θεωρίες και γνωμικά άλλων εποχών, θα σταματήσουν σφαίρες.
      Εγώ τους λέω "πατριωτικό" ΚΑΠΗ.
      ΆΤΙΜΟ ΊΣΩΣ.
      Για τις δικές τους "φωνές" πολλοί νέοι άνθρωποι θα χαθούν.
      Ανεπίτρεπτο.
      Το βάρος της μάχης, της νίκης, του θανάτου είναι στους ώμους μας, όχι στα νιάτα.
      Όχι νεκρά παιδιά, Δημήτρη.
      Ότι είπα για τους παραπάνω " κομπιου-μαχητές", δεν αφορά εσένα, οπωσδήποτε όχι και τον Peri.

      Διαγραφή

Υπάρχει μεγάλη δυσφορία στον Αραβικό κόσμο...

  https://noumer.blogspot.com/2024/03/blog-post_11.html