peri majestic the real

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

… Ο Παναγούλης νόμιζε ότι πραγματικά «έπεσε» μια Χούντα και δεν έβλεπε ότι απλά άλλαξε η «βιτρίνα» της. Πήγε ο αφελής να καταγγείλει έναν βασικό πυρήνα τής βενιζελικής συμμορίας και την «πάτησε».





Σ’ αυτήν την απίστευτη συνομωσία πήγε εν αγνοία του και χώθηκε ο Παναγούλης …Ό,τι δεν έπαθε επί Χούντας, το έπαθε επί «Χούντας». Ο Παναγούλης νόμιζε ότι πραγματικά «έπεσε» μια Χούντα και δεν έβλεπε ότι απλά άλλαξε η «βιτρίνα» της. Πήγε ο αφελής να καταγγείλει έναν βασικό πυρήνα τής βενιζελικής συμμορίας και την «πάτησε».

 Απειλούσε ν’ αποκαλύψει με στοιχεία —τα οποία στη συνέχεια «χάθηκαν»— ότι ο συνταγματολόγος Δημήτρης Τσάτσος ―ο οποίος προβλεπόταν να «πρωταγωνιστήσει» στα χρόνια τής Μεταπολίτευσης― ήταν συνεργάτης τής Χούντας …Να αποκαλύψει τον ρόλο τού γιου τού εκπρόσωπου των βενιζελικών στην Κυβέρνηση του Καΐρου και του Παπανδρέου …Να αποκαλύψει τον ρόλο τού γόνου μιας οικογένειας, η οποία συνδεόταν όσο λίγες με τον Βενιζέλο.

Ήταν δυνατόν να αφεθεί ν’ αποκαλύψει τον ρόλο τού «πατέρα» όλων των συνταγματολόγων, οι οποίοι μας χαντάκωσαν στη Μεταπολίτευση; …Να «κάψει» τον «πατέρα» τού «σοσιαλιστή» Βαγγέλη Βενιζέλου και του «κομμουνιστή» Λοβέρδου; …Τον «πατέρα» των «παιδιών» αυτών, που μας έδωσαν τον νόμο «περί ευθύνης υπουργών», τον νόμο «περί βασικού μετόχου», τη θωράκιση των κλεφτών των Ολυμπιακών Αγώνων, την αθώωση των διεφθαρμένων υπαλλήλων κλπ.; Αυτόν πήγε να «κάψει» ο Παναγούλης, και, όπως ήταν φυσικό, κινήθηκαν οι υπηρεσίες …ντόπιες και ξένες …Δεν μπορούσαν ν’ αφήσουν να χαθεί μια τέτοια συνταγματολογική «επένδυση» …Να αφήσουν αβοήθητο τον «δημοκράτη», τον οποίο η βενιζελική Χούντα λίγες ημέρες πριν την πτώση της «φυλάκισε», για να του δώσει λίγα αντιστασιακά «ένσημα»;…


…Δεν μπορούσαν, γιατί —εκτός των άλλων— θα έβαζαν σε κίνδυνο έναν ολόκληρο σχεδιασμό …Τον σχεδιασμό εκείνον, ο οποίος στηριζόταν στο γνωστό κόλπο των βενιζελικών …Είχαν το «πατρόν» ενός γρήγορου «ξεπλύματος» βρομερών προσωπικοτήτων. Η μέθοδος υπήρχε. Αυτοί ήταν που λίγες ημέρες πριν φύγουν οι ΝΑΖΙ, «φυλάκισαν» τον εμπνευστή των Ταγμάτων Ασφαλείας, τον Γονατά και τον «έσωσαν» σαν αντικομουνιστή «ήρωα» …Αυτό θα επαναλάμβαναν και στην περίπτωση αυτήν. Λίγες ημέρες πριν «πέσει» η Χούντα, «φυλάκισαν» όσους έπρεπε ν’ αποκτήσουν «ένσημα» αντιστασιακών «ηρώων». Τέτοιος «ήρωας» ήταν και ο Τσάτσος. Ο πραγματικός αντιστασιακός Παναγούλης είχε χτυπήσει ένα «νεύρο» τού αμερικανόστροφου βενιζελικού παρακράτους και δεν γνώριζε πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό το οποίο έκανε. Με τις καταγγελίες του απειλούσε ολόκληρη τη «φάμπρικα» των μαζικών «ηρωοποιήσεων», η οποία είχε ήδη στηθεί …Τη «φάμπρικα» αυτήν, η οποία θα χρέωνε όλα τα ανομήματα της Χούντας στην «ευνουχισμένη» Δεξιά και οι ίδιοι θα επέστρεφαν σαν προοδευτικοί «ήρωες» για τις μελλοντικές εισπράξεις…

…Μιλάμε για επικίνδυνα πράγματα. Ο Τσάτσος δεν ήταν κάποιος «τυχαίος», που θα δέχονταν οι βενιζελικοί να «καεί» προς χάρην της επιβίωσης του Παναγούλη …Τον προειδοποίησαν …δεν τους άκουσε …και τέλος. Ο Τσάτσος ήταν «κυβικά» Παπανδρέου. Αν προχωρούσε η καταγγελία τού Παναγούλη, εκτός από τον Τσάτσο θα έπαιρνε πολλούς η «μπάλα». Δεν ήταν μόνον ο δειλός Ανδρέας, ο οποίος περίμενε να γυρίσει σαν «ήρωας» …ολόκληρη η βενιζελική συμμορία ήταν, η οποία περίμενε να επιστρέψει με το σύνθημα …«ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» …Με τα διαβατήρια στο χέρι περίμεναν οι Πάγκαλοι, οι Τσοχατζόπουλοι και οι Μελίνες …Μιλάμε για ΚΤΕΛ απόντων «ηρώων», οι οποίοι περίμεναν να επαναπατριστούν.

Την ίδια «φάμπρικα» είχαν στήσει για όλους …Τη «φάμπρικα» Γονατά. Αυτήν τη «φάμπρικα» απειλούσε ο Παναγούλης. Όπως ο Τσάτσος ήταν καθηγητής στη Βόννη, αλλά «κατά σύμπτωση» επέστρεψε, για να φυλακιστεί μερικές ημέρες πριν την πτώση τής Χούντας, έτσι έκαναν και όλα τα μεγαλοστελέχη τού βενιζελισμού, που μάζευαν αντιστασιακά «ένσημα» της τελευταίας στιγμής. Το ίδιο έκανε και ο Μητσοτάκης, ο οποίος επίσης «κατά σύμπτωση» επέστρεψε την ώρα ακριβώς που έπρεπε. Μαζί μ’ αυτούς και όλοι οι άλλοι «ήρωες» του βενιζελισμού, οι οποίοι επέστρεψαν μαζικά από το εξωτερικό, για να «τιμωρηθούν» από τη Χούντα και να «απελευθερωθούν» σαν «ήρωες» μετά την πτώση της …Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει …Ο Παναγούλης δεν κατάλαβε πού έμπλεκε και γέμισε τη Βουλιαγμένης με λαμαρίνες και συντρίμμια…


…Απλά πράγματα …Μέσω Χούντας πήγαμε στην Κόλαση των Μνημονίων των «παπανδρεομητσοτάκηδων» και τώρα έρχονται κάποιοι να παίξουν με την άγνοια του λαού. Ό,τι κακό συμβαίνει σήμερα στη χώρα και τον λαό, φέρει την «υπογραφή» τής Χούντας, η οποία «έσωσε» και ανάδειξε αυτούς που μας οδήγησαν στα Μνημόνια …Η Χούντα έσωσε όλο το πολιτικό «σκουπιδαριό», το οποίο —από την εποχή τής Μικρασιατικής Καταστροφής κι εντεύθεν— θησαυρίζει κάθε φορά που προδίδει τον Ελληνισμό 

Η Χούντα ήταν το «φίλτρο» εκείνο, το οποίο έβαλαν οι Αμερικανοί, για να ξεχωρίσουν τα «σκουπίδια» που θα μας κυβερνούσαν —και συνεχίζουν να μας κυβερνούν—.

Traianou.gr


5 σχόλια:

  1. Αμιληκτα τα ερωτηματα: Η χουντα εφερε τον κομμουνισμο ή ο κομμουνισμος την χουντα;
    Το αυγο γεννησε την ορνιθα ή η ορνις το αυγο;
    Η ΧΑ δυσφημισε τον πατριωτισμο ή οι σαμαρομΠατριωτες εβαλαν φυλακη τους ΧΑγιτες; Το Πακιστανι δολοφονησε την γυφτισα ή το Κορανι;
    Εδω σε θελω καβουρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καυλώσαμε ρε φίλε.. Ο ¨εραστής" ανδρουλάκης ,που τον άκουγαν στο κρεβάτι!!!! Ουάου!!! Ουάου!!!--οι άλλοι δυό της παλιοπαρέας..!!
    Ο παιδόφιλος,και αυτιστικός με τίς γκριμάτσες του προβληματικού,που δέν έχει πάρει τα χάπια του. Ο αμόρφωτος, "επαναστατης" (και κατά δήλωση του άθεος),Και νά ,τσούπ και ο "εραστής"!!
    Ελα μιά χαρά είμαστε.!! Και έχουμε και κάτι ημέρες που "μπήκε" "δυναμικά" ο Ανδρουλάκης της Βενιζελικής ,με "υποκλοπές" και κλειδαρότρυπες..
    Οτι πρέπει γιά την αμόρφωτη μάζα.. Και περιμένουμε την. Μπεζαντάκου. Η Επιθεώρηση γιά κλάματα, έχει τά τάματα στα Γεροσόλυμμα( κραγμένη ξεκάθαρα) ,τις πούτσες τίς βούρτσες και όλα τα καλούδια!! "Υπερηφάνιαααα"!!! Γιατί ζώ σε έναν απίστευτο κόσμο που πάνω από όλα!!!!------ αααα!!! Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ!!! Α όλα καί όλα!!! Και αυτοί είναι "σαίνια" ,αλλά απευθύνοντε επίσης σε "σαίνια"..Αυτή δέν είναι απλά ντροπή! Ειναι η απόλυτη ταπείνωση του να παριστάνεις τον άνθρωπο,και να ζείς μέσα σε αυτό το περιβάλον Ουστ να πάει να γαμηθεί ο βρωμόκοσμος με την κατάντια του.Με τα τσόκαρα και τα τσόλια του.
    Και ο Ρωμανός? Που πήγε ο παγωτατζής από τα παρατράγουδα? ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΕΊΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ. ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσπαθούν να φτιάξουν το προφίλ του Ανδρουλάκη. Ο γκόμενος, ο γαμιάς, ο ηγέτης. Γελοιότητες. Αλλά τι το θες??? η Ελλάδα έχει θέμα. Αρκετοί υποφέρουν από πνευματική αναπηρία και μασάνε. Εκεί ποντάρουν.

      peri

      Διαγραφή
    2. Το Αντρουλαααατσι οχι μονο ...γαμουσε αλλα εδερνε κιολα!
      Δηλαδη τον ψηφιζεις δαγκωτο και αγοραζεις και καμια χιλιαδα "Καρφια" τωρα που το ΠΑΣΟΚ (σβηνε σιγα-σιγα το ΚΙΝΑΛ) εγινε παλι μεγαλο κομμα.

      Διαγραφή
  3. Μας έχουνε ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ. Μας έχουνε ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ .Μας έχουνε κάνει να ΑΗΔΙΑΣΟΥΜΕ την ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    Εχουνε ξεφτιλησει τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. Τον έχουνε κάνει κυριολεκτικά ΡΟΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κατάλαβες γιατί αποχή;

  Τους ρήμαξε η αποχή. Τους τσαλάκωσε την εικόνα. Από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται σε πανικό.  Είδαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ...