peri majestic the real

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

6.781.278.64€ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε


6.781.278.64€ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , DOCUMENTO, ALPHA , ΑΥΓΗ, NEWSIT, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, IEFIMERIDA, REALNEWS , ZOUGLA...ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ( δεκάδες BLOGS.) ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.

Απλά τρομάζεις.
Έχει παραδοθεί η χώρα στο ψέμα...Τα πάντα ελέγχονται. Τα πάντα. Μιλάμε για τρομακτικό καθεστώς Νικολάε. Χρήμα με κάθε τρόπο...με κάθε κόστος. Καμία ανεξάρτητη φωνή. Η Ελλάδα στο σκοτάδι. Οι θυσίες μας με τα μνημόνια πήγαν χαμένες ενώ αρκετοί συμπολίτες μας αργοσβήνουν στα νοσοκομεία του θανάτου...και αυτό που μας πετάνε στα μούτρα; Είναι η πολυφυλετικότητα καθώς και οι πουτάνες στο Αιγαίο.

Μιλάμε για την σιωπή των αμνών!

2 σχόλια:

  1. και ο ελληνικός λαός έχει ευθύνες γιατί αν ήθελε θα τους είχε πετάξει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περι βγάζεις άβρεχτους τους πολίτες, αλήθεια μέσα απο τις εκλογικές διαδικασίες κάποιος αναπαραγάγει αυτή την κατάσταση, δεν φταίνε ούτε οι βενιζελικοί.ουτε οι μη βενιζελικοί, η αναπαραγωγή αυτής της άποψης αποπροσανατολίζει για να μην γράψω κάτι χειρότερο δλδ λειτουργεί προβοκατόρικα, ειναι αποδεδειγμένο ότι αυτό που καθορίζει τις πολιτικές μας προτιμήσεις είναι το πως ένα κόμμα θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά,την τσέπη μας.Διάλεξα κλείνοντας το σχόλιό μου, την παράφραση μιας πασίγνωστης φράσης, η οποία δηλώνει κάτι που μας καλεί να το δεχθούμε ως προφανές - δεν είναι μόνο η οικονομία stupit., κοιτάζοντας γυρω μας στον μικρόκοσμό μας θα δούμε αν δεν έχουμε παραμορφωτικές παρωπίδες, ότι ο νεοέλληνας και σε όποιον τελικά αρέσει ο παραπάνω χαρακτηρισμός δλδ ο ραγιάς, ειναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα τα κακώς κείμενα, δεν ειναι δυνατόν να θεωρούμε τον έλληνα εξυπνο .μορφωμένο με παιδεία κλπ φληναφήματα και απο την άλλη να πετάμε οι βενιζελικοί φταίνε και καθαρίσαμε, αν οι έλληνες ήταν όντως έτσι το τοπίο θα ήταν διαφορετικό,πάλι λοιπόν θα ξαναδούμε το ίδιο έργο στις επόμενες εκλογές και όσοι πιστεύουν ότι τελειώσαμε απλά είναι νυχτωμενοι.προφανώς την επόμενη μέρα θα μυρικάσουν τα ευτελή φταιει ο λαός κλπ δλδ απο την μια εχουμε εναν λαό πνευματικά βαρβάτο, περιούσιο και από το αποτέλεσμα εναν λαό ηλίθιο, διαλέξτε άποψεις που σας προξενούν γέλωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει μεγάλη δυσφορία στον Αραβικό κόσμο...

  https://noumer.blogspot.com/2024/03/blog-post_11.html