peri majestic the real

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ομερτά παντού!! Μαύρο σκοτάδι παντού. Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη. Kαίγεται το φημισμένο Δάσος της Δαδιάς στον Έβρο!

 Η έκταση του Εθνικού Πάρκου φτάνει τα 428.000 στρέμματα, από τα οποία τα 72.900 στρέμματα είναι αυστηρά προστατευόμενη ζώνη και σ’ αυτήν φωλιάζει μεγάλος πληθυσμός πουλιών που αγγίζει τα 120 είδη. Ωστόσο αποτελεί σημείο αναφοράς, λόγω της παρουσίας 36 από τα 38 είδη αρπακτικών πουλιών που υπάρχουν στην Ευρώπη (μαυρόγυπες, όρνια, ασπροπάρης, χρυσαετοί, βασιλαετοί και αετογερακίνες κ.α.). 

Πραγματικά εντυπωσιακό....



Από παντού σβήνουν την Ελλάδα. Την αποτελειώνουν. Την δέρνουν. Την φτύνουν.

Είναι μεγάλη η καταστροφή. Ανεργία, εκμετάλλευση, αναξιοκρατία, δουλειές απλά για επιβίωση, θάνατοι στα νοσοκομεία, φόροι, καμένη γη...Και μέσα σε όλα υπάρχει και ο τουρισμός. Ο τουρισμός των εμπόρων ναρκωτικών, των μπατίρηδων, των επιδομάτων...με βυζιά και κώλους βυζιτούδων...

Εκκένωση....εκκένωση..

1 σχόλιο:

  1. Οτα έχεις γιά "υπουργό" τον Υποστηρικτή του σχεδιου ΑΝΑΝ και από "κάτω¨όλους τους γλύφτες που εξαρτώντε από αυτόν ,βγάλε συμπέρασμα.. Στάχτη όλα,και θα "δακρυζουν" !Πάντα θα δείς τον ανισόροπο να "δακρύζει". "Ευσυγκινητος"--"εαίσθητος".
    Ενας κακός ηθοποιός. Πάντα την θεατρικότητα να την συνδυάζεις με τον χαρακτήρα αυτού που τήν έχει,και θα καταλάβεις,πώς είτε πρόκειτε για πολύ βλάκα ,η γιά πολυ ΠΟΝΗΡΟ..!
    Ο ατόφιος χαρακτηρας δέν χρειάζεται τίποτα γιά να πείσει. Είναι αυτό πού είναι .Ο ψεύτικος και πονηρός ,προσπαθεί να παίξει καλά τον ρόλο του.
    Συγκινήθηκε ο "ακρίτας" που τα τσέπωσε τότε γιά να υποστηρίξει το ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ,"Δάκρυσε" που λέμε σαν κροκόδειλος.Πρέπει να πείσει γιά τα "συναισθήματα" του,και πιστεύει -κλασσικά όπως όλοι οι βλάκες ,-πως οί άλλοι ,τρώνε κουτόχορτο.Ο κούτιακας πάντα βγάζει λανθασμένα συμπεράσματα γιά αυτόν που έχει απέναντι του.Υπερεκτιμάει τις δυνατότηες του στην ψευτιά και την ηθοποιία.Και φυσικά γελοιοποιείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ψυχή θα νικήσει τα όπλα…

…Τα παιδιά τής Γάζας θα νικήσουν τον παγκόσμιο Σιωνισμό!!!   …Το αίμα τους θ’ αποδειχθεί πιο «ακριβό» από τα τρισεκατομμύρια δολάρια των Σιω...