peri majestic the real

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Εκκένωση!

 Ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται ο τελικός στόχος των Γερμανών …


Θα επαναλάβουν και στον ελλαδικό χώρο την πετυχημένη εφαρμογή «εκκένωσης» της Μικράς Ασίας …
του Τραϊανού Παναγιώτη......
Αυτό, το οποίο μπόρεσαν να καταφέρουν εκεί, επιχειρούν να το κάνουν κι εδώ …Έχουν εμμονή με τον Ελληνισμό και την απειλή που αυτός εκφράζει για τα παγκόσμια συμφέροντά τους …Τα συμφέροντα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην οποία ανήκει ο Μητσοτάκης και πολλοί άλλοι Βενιζελικοί …Τα συμφέρονταν των «αφεντικών», τα οποία «φιλοξενούσαν» και τον Λευτεράκη στο Παρίσι.


Αυτοί είναι που τώρα έβαλαν ως στόχο να «ξηλώσουν» τον Ελληνισμό και από την Ελλάδα …Να τον «σκορπίσουν» στα πέρατα της Γης, ώστε να χαθεί ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των ανθρώπων …Να χαθεί αυτό το οποίο αντιπροσωπεύει κι απειλεί τα σχέδιά τους για την κοσμοκρατορία τής Νέας Τάξης, η οποία «χτίζεται» τους δύο τελευταίους αιώνες.
Αυτός είναι ο τελικός στόχος …Η εξόντωση του Ελληνισμού ως απειλής. Το πέτυχαν στη Μικρά Ασία και το επανέλαβαν στην Κύπρο. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάνε απροκάλυπτα για καθολικές «εκκενώσεις» μετά από καταστροφές τις οποίες προκαλούν οι ίδιοι. «Πυρπόλησαν» την εθνική οικονομία με τα Μνημόνια και τώρα κάνουν το ίδιο και με πραγματικές πυρκαγιές. Ήδη ένα μεγάλο μέρος των μορφωμένων Ελλήνων έχει πάρει έναν νέο και «μοντέρνο» δρόμο προσφυγιάς και δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας. Τώρα, μετά τους μορφωμένους αστούς, θα επιχειρήσουν να «εκκενώσουν» τη χώρα και από τον πληθυσμό που ζει από την ελληνική γη, ώστε να γίνει σταδιακά η αντικατάστασή τους με λαθρομετανάστες μουσουλμάνους, οι οποίοι θα λειτουργήσουν όπως και οι έποικοι της Κύπρου …Όπως ακριβώς έγινε στη Μικρά Ασία και μεγάλες ελληνικές πληθυσμιακές ομάδες, οι οποίες παρέμειναν μέσα σ’ αυτήν, «ξέχασαν» την καταγωγή τους και βέβαια τη γλώσσα τους …Όπως αυτό ακριβώς επαναλήφθηκε στην Κύπρο, ένα μέρος της οποίας «εκκενώθηκε» απολύτως από Έλληνες και γέμισε μουσουλμάνους εποίκους υπό την προστασία των «αφεντικών».

Αυτός είναι ο ανθελληνικός γερμανικός σχεδιασμός και αυτόν υπηρετούν με το αζημίωτο οι Βενιζελικοί. Όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα. Τίποτε δεν έγινε εξαιτίας τυχαίων συγκυριών. Τα πάντα τα γνώριζαν εξ’ αρχής, γιατί ήταν συμφωνημένα …Από τη Μικρασιατική Καταστροφή και την Κυπριακή Τραγωδία μέχρι τα σημερινά Μνημόνια …Από τις εκκενώσεις τού Πόντου και της Κερύνειας, μέχρι τις εκκενώσεις τής Εύβοιας. Αυτός είναι κι ο λόγος που ο σφαγέας των Ελλήνων τής Κρήτης ΝΑΖΙ στρατηγός Bruno Brauer, είχε προβλέψει τον «υψηλό» ρόλο τού Μητσοτάκη στη μεταπολεμική Ελλάδα …Δεν ήταν προφήτης ο άνθρωπος …Απλά, ως ΝΑΖΙ στρατηγός, γνώριζε το γερμανικό σχέδιο για τη μεταπολεμική Ελλάδα στο οποίο συμμετείχε κι ο ίδιος. Τον Μητσοτάκη τον προστάτευε στη φυλακή, όπως κάνουν πάντα οι Γερμανοί με τους «εκλεκτούς» τους, τους οποίους τους θεωρούν άκρως απαραίτητους στους σχεδιασμούς τους. Τους εχθρούς τους οι βάρβαροι Γερμανοί τούς εκτελούν και δεν τους φυλακίζουν. Τον Μητσοτάκη τον προστάτευε στη φυλακή όπως προστατεύτηκε στο Νταχάου ο Ζαχαριάδης ή οι κομμουνιστές στα ξερονήσια …Εξασφαλισμένο «άλλοθι» και μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε από τον προστατευόμενο και μελλοντικά «σημαντικό» Μητσοτάκη να τον υπερασπιστεί στην δίκη του.

Ο Βενιζελισμός των πεινασμένων και ψωριάρηδων γιδοβοσκών, οι οποίοι έφτασαν ξυπόλητοι στην Αθήνα και ήθελαν να γίνουν μεγιστάνες, συνεργαζόμενοι με τους Γερμανούς στο «ξήλωμα» του Ελληνισμού και πατώντας επάνω σε πτώματα, αποδείχθηκε ο χειρότερος «καρκίνος» στην υπερχιλιετή ιστορία του …Η πιο τρομακτική πολιτική και κοινωνική «ασθένεια» στην ιστορία του, εφόσον τον έφτασε πολύ κοντά στον «θάνατο». Είναι πραγματικά ντροπή για τον πανίσχυρο και διάσημο Ελληνισμό να έχει γίνει εδώ και έναν αιώνα «λεία» μερικών οικογενειών αγράμματων τσοπαναραίων.

2 σχόλια:

  1. https://3pointmagazine.gr/anemogennitries-se-ymitto-parnitha-kai-penteli-thelei-gia-logoys-epideixis-i-eletaen/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι καίνε όλα τα δάση όχι για τις ανεμογεννήτριες, αλλά για να μην έχει κάλυψη ο στρατός!!! Με UAV θέλει να μας τελειώση ο αρουραίος πρίν κάν στείλει πεζικό!!! Όλα αυτά για την κάλυψη/προκάλυψη πρόκειται, αλλά δεν πειράζει, μας δείχνουν πόσο χέστηδες είναι στ'αλήθεια! Φοβούνται τα πάντα απο τον Ελληνισμό! Αποστρατικοποίηση νήσων, αποστολή πολεμικού υλικού σε ξένες χώρες εδώ και χρόνια-βλ. ΗΑΕ, ουκρανία κτλ- τάφρους κτλ.... ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΟΜΟ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ Ή ΛΙΑΖΕΣΤΕ!!!!Αϊ σιχτίρ ρε τσόγγλανοι! Όσο και να μας αφοπλίσετε και να μας "απογυμνώσετε" ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΤΕ!!!! Όλα τα ισοπεδώσατε και μας τα πήρατε,....αναρωτηθείτε λοιπόν εάν τώρα είμαστε πιο ευάλωτοι....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...