peri majestic the real

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

"ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ" Εντός της Ευρωβουλής του το λένε κατάμουτρα ότι διαλύει με πρόγραμμα τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος με παράνομους Λάθρο από Ασία και Αφρική. Ένα σχέδιο που έχει εγκέφαλο το Βερολίνο. Δείτε το video.



2 σχόλια:

  1. Θυμάσαι που σού έγραψα,πώς ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ? Εάν ακούσεις γιά εκλογές ,απλά τήν κοπανάει. Οι εντολές που τού έδωσαν είναι να μείνει .Μετά τίς ΓΑΛΛΙΚΕΣ δεν θέλουν τήν Ελλάδα με εκπλήξεις.
    Αρα παραμένει,μέχρι νεοτέρας.. Αρα περιμένουμε σώου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά την ταπεινή μου γνώμη το οπως σωστά αναφέρεις σώου , δεν είναι τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές που εφαρμόζουν, απλά ως πολιτικοί υπαλληλοι του συστήματος θεωρούν ότι αν δώσουν ανάσες στο ημιθανές σύστημα του δίνουν συγχωροχάρτι, μάλλον περί ευθανασίας πρόκειται, Εκλογές και βέβαια θα γίνουν , προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνουν στο τέλος του 22, άνετα όταν τα ξένα κεντρα διαμόρφωσης των ισοροπιών επιλέξουν την ημερομηνία, θα φτιάξουν το απαραίτητο ντεκόρ πχ ένα λιγο θερμό με την σύμμαχο και αμέσως προχωράμε, το πράσινο φως περιμένουν , όλα τα υπολοιπα ειναι σχεδιασμένα και δρομολογημένα από πρίν, δλδ κυβέρνηση συνεργασίας . ο μόνος που θ αναι στην απόξω ειναι ο μόνιμος απών δλδ ο πολίτης, ο οποίος θα κληθεί και θα αποδείξει εν τοις πράγμασι πόσο εκπαιδευμένος είναι, Αφησε τις γαλλικές εκλογές γιατί όντως είναι πικραμένη ιστορία, ήδη το σύστημα έδωσε εντολή και στις ψηφοφορίες στην εθνοσυνέλευση άνετα υπόγεια στην παρούσα φάση αλλά ξεδιάντροπα στην συνέχεια, υπαρχει συμφωνία αλληλοστήριξης Μακρόν Λεπέν, ολα τα υπόλοιπα είναι απλά για να μην χαλάμε το δικό μας προσωπικό αφήγημα και να κοιμομαστε τον ύπνο του δικαιου, Μάλλιασε η γραφίδα μου να καταθέτω οτι το σύστημα της νέας τάξης δλδ της παγκοσμιοποίησης έχει εφεδρείες που με τον ένα ή αλλο τρόπο δίνουν χείρα βοηθείας, κοιτάξτε αγκυρωμενος στην εξουσία ο Μπόρις αν και τον καθαίρεσαν δεν φεύγει αξιοπρεπώς αλλα θα περιμένει το νεό αρχηγό των Τορις δλδ τον νέο Μπορις που το σύστημα εχει ετοιμάσει ως εναλλακτική, και εδω κανείς δεν θα την κοπανήσει , όσοι ρομαντικοί πιστεύετε ότι ιδρώνουν αυτιά κάνετε σοβαρό λαθος το οποίο στην συνέχεια όταν εμφανίζεται ως αποτέλεσμα δεν μπορεί να μαζευτεί και το αφήνετε έντεχνα στο περιθώρειο και παλι από την αρχή, αν καταλάβουμε ότι δεν ειναι το πρόβλημα τα πρόσωπα αλλα οι εφαρμοζόμενες πολιτικές τοτε ενδεχομένως γίνουμε μη αρεστοί , Καταργείται διατυμπανίζουν συστημικά ΜΜΕ και επίσημα χείλη η απεχθής ρήτρα αναπροσαρμογής, χαίρεται το πόπολο αλλα στην συνέχεια έρχεται η λυπητερή, απλά ενσωματώνεται στην αξία της κιλοβατώρας, αντε γειά και καλούς απογόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή