peri majestic the real

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Οι ευθύνες και το ανάθεμα ρίχνονται για ξεκάρφωμα στα δικά τους social media...

 

Μέσα στήν "παρέα" ,επιβάλλεται να υπάρχει και ο δήθεν 'ΧΎΜΑ-ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΑΣ" Αυτό το μεγαλύτερο νούμερο, που του έχει δοθεί αυτός ο ρόλος . Ετσι "πάει άνετος" και τους "γράφει"!! Εδώ και εάν σκάμε στα γέλια.. Πάει και τους "κάνει τα μούτρα κρέας" . Πάει "χύμα" και τους "τσαλακώνει" τά κοστούμια, γιατί αυτός είναι "Ο" " επαναστάτης." Μιλάμε για πολύ γελοίες καταστάσεις, μιλάμε γιά πολύ γελοία άτομα. Αν μπορούσαν να συλλάβουν την βλακεία τους θα κρύβονταν.

1 σχόλιο:

  1. ΑΑΑ! "Αυτός είναι ο βιολιστής στην στέγη"..Η συνταγή κλασσικα η γνωστή! "επιτυχημένος" καλιτέχνης" -γενικώς ,ίσως "εικαστικός" "μουσικός" "συνθέτης" "ηθοποιός".. Το "πακέτο" εμπεριέχει.το "φλου" και "ανετο" του τύπου,σάς γράφω στά μεζέα μου..εκ του ασφαλούς εννοείται..!! Βρέ τον βιολιστή,που σφυρίζει αδιάφορα με την βερμούδα και τίς παντοφλες.."έκλεψε" την παράσταση σαν γνήσιος "επαναστάτης"..Σωου σώου...
    Την ώρα που ανακοίνωσε 50 λεπτά την κιλοβατόρα!!! Θα γίνει η σφαγεί στον εκκαθαριστικό τον Οκτώβριο.με τέτοιον καυσωνα που περναμε.. Ειτε θα βράσουμε στο ζουμί μας είτε θα κλάψουμε με μαυρο δάκρυ.
    Ελα σειρά να παίρνει ο Σταλινικός Τσίπρας .. Ο Μητσοτάκης το παράχεσε να έρθει ο άλλος για πιό φρέσκο σκατό .να αλλάξουμε άρωμα ρε αδερφέ..Ετσι πάει στόν κόμσο τών πιθήκων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...