peri majestic the real

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Εκκένωση!

 



1 σχόλιο:

  1. Η Ευρώπη σήμερα ……επιστροφή στα λάθη. Όταν δεν μπορείς να κατανοήσεις το λάθος τον πόνο την συμφορά, ΟΛΑ στην συνεχεία είναι μια ανακύκλωση καταστάσεων…..
    Έδωσαν μια ψεύτικη ειρήνη, μια ψεύτικη ζωή, μια ψεύτικη ελπίδα μετά τον πόλεμο ….όλα καταγράφονται σε μια εικόνα ο πόνος μαζί η ελπίδα και τα λάθη.

    1945. V-Day in Europe. Lost german girl.

    https://i.ytimg.com/vi/28FSXhdwYV8/maxresdefault.jpg

    https://www.youtube.com/watch?v=28FSXhdwYV8

    Ο πόνος και η απόγνωση για το αύριο έχει την υπόσταση μόνο στο πρόσωπο της ΜΗΤΕΡΑΣ, της γυναίκας, του κοριτσιού …..όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος που στο πρόσωπο της ΜΗΤΕΡΑΣ γράφεται ΟΛΗ η ιστορία.
    Όταν δεν μπορείς να κατανοήσεις το λάθος τον πόνο την συμφορά, ΟΛΑ στην συνεχεία είναι μια ανακύκλωση καταστάσεων….. σε μια αυξανομένη φθίνουσα πτώση που στην ουσία ΟΛΟΙ εντοπίζουμε και διακρίνουμε το πρόβλημα.
    Τι γίνεται στην συνέχεια !!!!
    News …..news …..GR ALTER τα υπουργία σας καλούν για ΕΚΚΕΝΩΣΗ ….τίποτε παραπάνω από μια εύκολη λύση καταστάσεων μία ψεύτικη δομή κράτους και λαού παρουσιάζουν μια ετοιμότητα η οποία στο τέλος είναι παρωδία.
    Μια παρωδία στην οποία ο ΛΑΟΣ είναι ο πρωταγωνιστής guest star οι κυβερνήσεις και παραγωγός το κράτος …….είναι μια κατάσταση που ο λαός νομίζει ότι παίζει σε ταινία και όχι σε μια σαπουνόπερα, και ως σαν πρωταγωνιστής παγιδεύετε, ότι όλα βαίνουν καλά ….αλλά είναι ένας ΧΑΜΕΝΟΣ

    Όπως γράφει το άρθρο.. Οργανωμένο σχέδιο η «άλωση» των πόλεων !!!
    ΧΑΜΕΝΟΣ γιατί ….έχασε την ΜΗΤΕΡΑ την ΠΙΣΤΗ την ΑΞΙΑ το ΗΘΟΣ την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ τον ΗΡΩΑ-ΙΔΑ τον ΑΝΘΡΩΠΟ και φυσικά και τον ΠΑΤΕΡΑ.
    Δεν υπάρχουν πλέον σημεία αναφοράς

    Νόαμ Τσόμκσι το έχει πει έτσι: «Υποκριτές είναι εκείνοι που επιβάλλουν στους άλλους κανόνες που αρνούνται οι ίδιοι να δεχτούν για τον εαυτό τους».

    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...