peri majestic the real

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Δεν είναι χώρα αυτό το πράγμα...αλλά βιομηχανία θανάτου.....Λεφτά με κάθε τρόπο. Με κάθε κόστος. Με κάθε τίμημα.

 


Ένα βαρύ θανατικό έχει χτυπήσει ολόκληρη την χώρα. Διαλυμένα νοσοκομεία, καμία ιεραρχία, κανένας σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Μπάχαλο παντού. Χειρότερα από Μπαγκλαντές. Δεν είναι τυχαίο που μας φέρνουν από το Μπαγκλαντές άτομα. Το μόνο που τους απασχολεί είναι οι μίζες, η 
πολυσυλλεκτικότητα, τα Gay δικαιώματα και ο τουρισμός....Λεφτά με κάθε τρόπο. Με κάθε κόστος. Με κάθε τίμημα.

# Δεν θα καθίσω να μπω στο ακραίο τρυπάκι αν υπάρχει η όχι Πανδημία. Αν η Πανδημία είναι ισχυρή ή όχι. ΑΝ ο τάδε γιατρός τα είπε καλά και αν ο άλλος γιατρός είναι καλύτερος. Θα χαθώ και δεν θέλω.

 Οι αριθμοί όμως σοκάρουν. Υπάρχει βαρύ θανατικό. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις από τους αλήτες. 

Ένα καθυστερημένο ρημάζει τα πάντα. Ακολουθούν και οι υπόλοιποι....Εδώ έχουμε να κάνουμε με συμμορίες του υποκόσμου. Αυτό δεν είναι πολιτική. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Κόμματα δεν υπάρχουν. Οι θεσμοί έχουν καταρρεύσει. 

Δεν είναι δυνατόν να μας μιλάνε καθημερινά για ξαφνικίτιδες χωρίς στοιχεία ενώ στις ΜΕΘ γίνεται χαμός!!

Είναι ντροπή της Ε.Ε που άφησε την Ελλάδα στο έλεος του θεού. Είναι ντροπή να υπάρχει τέτοια επιτροπή γιατρών απευθείας διορισμένη από το άθλιο υποκείμενο...Είναι ντροπή παπαγαλάκια επιστήμονες του Youtube να μας μιλάνε για τα "εμβόλια του σατανά" και να σιωπούν με αυτό που γίνεται στα νοσοκομεία. 

Δεν είναι χώρα αυτό το πράγμα...αλλά βιομηχανία θανάτου....

...και η αλήθεια ποια είναι που ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ να μας πούνε ; Κολλούσαν εντός των Νοσοκομείων Kόβιντ και τους έστελναν μετά σε θαλάμους Κόβιντ!! Aυτό παρακάτω δεν μας το γράφουν. Απλά αόριστα μας γράφουν ότι εφόσον ήταν θετικοί τους έστελναν σε θάλαμο Κόβιντ

Μιλάμε για το τέλειο έγκλημα!! 

Και όλα αυτά για την μπίζνα με τα εμβόλια!! Αυτό θέλουν να κρύψουν!!! Μια βόλτα από το Διαύγεια τους βγάζει τα άπλυτα!!

 Και τι κάνουν τα δικά τους τα γαμημένα σάιτς? Μιλάνε αόριστα για ξαφνικίτιδες με γιατρούς αμφιβόλου ποιότητας.

4 σχόλια:

  1. πλάκα έχεις....κανείς δεν προκειταιι να ενδιαφερθεί. πάρτο χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://anatropitora.blogspot.com/2022/05/blog-post_60.html


    https://anatropitora.blogspot.com/index.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://nikolaosanaximandros.gr/0000931106-o-arithmos-kataxorisis-poy-mas-exei-metatrepsei-se-proionta/
    ωραίο ήταν αυτό τό άρθρο με τις απορίες του,,
    ας παρουμε την απάντηση. δΙΑΒΆΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν κάποιος πάει στο νοσοκομείο με οξύ εγκεφαλικό ή πνευμονικό επεισόδιο και τύχει και διαγνωστεί με κορωνοιό, αντί να τον πάνε σε μονάδα καρδιακού ή άλλη εντατική όπου θά έχει κατά 55% περισσότερες ελπίδες επιβίωσης, τόν πετάνε σε κρεβάτι κόβιτ, όπου και σίγουρα πεθαίνει και τον καταγράφουν ότι πέθανε ΜΕ κορωνοιό!!!!! Αν αυτό δεν είναι έγκλημα για το οποίο πρέπει να ασχοληθεί η δικαιοσύνη τί είναι???????? Με ποιά λογική οι πουλημένοι μιζαδόροι ψευτο "ειδικοί" δολοφόνοι της ψευτοκυβέρνησης όρισαν αυτά τα πρωτόκολλα?????? Για αυτό πεθαίνει σωρηδών ο κόσμος και είμαστε στην χειρότερη θέση νεκρών με κορωνοιό!!!! Αλλά για ποιά δικαιοσύνη μιλάμε...? Αυτή που διορίζει η ίδια ή κυβέρνηση??? ο αλήτης που ζητά αντικατάσταση πληθυσμού με μουσουλμάνους??

    είναι δικτατορία του θανάτου. Τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή