peri majestic the real

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

…Την Ουκρανία «πυροβολούν» …και τη Γαλλία «σημαδεύουν» !!! Ο πόλεμος της φωτογραφίας και της προπαγάνδας!!!

 

Τζάμπα έγινε ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν τρόμαξαν οι Γάλλοι, δεν κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές ο νεοταξίτης Μακρόν...

Πως θα περάσουν τα μνημονιακά μέτρα στην Γαλλία;;;
Η Αρχή τού Τέλους για τη Νέα Τάξη.
…Την Ουκρανία «πυροβολούν» …και τη Γαλλία «σημαδεύουν» !!!
Ο πόλεμος της φωτογραφίας και της προπαγάνδας!!!
Εάν το «σώου» τής Ουκρανίας δεν «πιάσει», η Νέα Τάξη δεν έχει ελπίδες επιβίωσης…

…Η συμμορία του Μπάιντεν, της Μέρκελ, του Πούτιν και του Τζόνσον θα έχει το τέλος που της αξίζει.

Όταν ένας θηρευτής κυνηγάει ένα θηρίο μέσα στη σκοτεινή έρημο, η τακτική του εξαρτάται άμεσα από τις γνώσεις του και τις ανάγκες τού ίδιου του θηρίου. Εάν γνωρίζεις, για παράδειγμα, ότι στην περιοχή όπου κυνηγάς δεν υπάρχει διαθέσιμο νερό πέρα από μια πηγή —στη μοναδική όαση που υπάρχει— και ταυτόχρονα το θηρίο έχει μικρές αντοχές στη δίψα, κάνεις ένα σχέδιο δράσης προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες τής κατάστασης …Στήνεις «ενέδρα» και το περιμένεις εκεί όπου ξέρεις ότι αναγκαστικά θα πρέπει να περάσει. Ό,τι και να κάνει, για να σε παρασύρει στην καταδίωξή του, προκειμένου να σ’ απομακρύνει από την όαση, απλά το αγνοείς …Δεν το ακολουθείς από τα ουρλιαχτά του κι ούτε αναζητάς τη φωλιά του…Εκείνο είναι που θα έρθει σ’ εσένα κι όχι εσύ σ’ αυτό …Ξέρεις σε ποιο σημείο το οδηγούν οι φλέγουσες ανάγκες του να πάει και εκεί το περιμένεις με το δάκτυλο στη σκανδάλη.

Τι σχέση έχει αυτό το παράδειγμα με τη σημερινή κατάσταση; …Απόλυτη σχέση. Το θηρίο στην περίπτωση αυτήν είναι η σιωνιστική «Νέα Τάξη Πραγμάτων»…Αυτή είναι που πολεμάει σήμερα στην Ουκρανία κι εκεί θέλει να εστιάσουμε την προσοχή μας …Εκεί «ουρλιάζει» κι εκεί μας «προκαλεί» …Εκεί θέλει να μας παρασύρει να την «ακολουθήσουμε» και να «συγκρουστούμε» μαζί της, γιατί εκεί τη βολεύει…Εκεί έχει το πλεονέκτημα. Εδώ ακριβώς χρειάζεται γνώση. Είναι φανερό ότι η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί το πρόβλημα του πολέμου στην Ουκρανία, για να τακτοποιήσει δικά της θέματα, προκειμένου να βελτιώσει τις πιθανότητές της να πετύχει την οριστική της νίκη …Θέματα, όπως είναι για παράδειγμα η «επικαιροποίηση» της ανάγκης τής αμερικανικής στρατιωτικής «προστασίας» τής Ευρώπης …Θέματα όπως «επαναφορά» στη γεωπολιτική «σκακιέρα» τής μιλιταριστικής Γερμανίας. Μέσω του πολέμου αυτού είδαμε την επιτυχή προσπάθεια της Νέας Τάξης να οπλίσει ξανά τον «μπράβο» της στην Ευρώπη.

Όλα αυτά,όμως, είναι στρατηγικά της κέρδη,που, όσο σημαντικά κι αν είναι, δεν παύουν να είναι δευτερεύοντα …Είναι κέρδη, τα οποία μπορούν να σε «παρασύρουν» μακριά από τις πραγματικές ανάγκες τής Νέας Τάξης …Να σε «παρασύρουν» στο «κυνήγι» της, αλλά μακριά από εκεί όπου βρίσκονται οι πραγματικές της ανάγκες. Μπορεί να είναι σημαντική η επίλυση αυτών των προβλημάτων για τη Νέα Τάξη, αλλά δεν είναι αυτά που πραγματικά την «καίνε» …Χρήσιμα το να έχουν επιλυθεί, αλλά όχι αναγκαία κι απαραίτητα για την τελική της επιβίωση. Τα πραγματικά προβλήματα της Νέας Τάξης —και τα οποία έχουν σχέση με την ίδια την επιβίωσή της— είναι άλλα κι αυτά δυστυχώς δεν λύνονται με τις γνωστές πολεμικές «επιδείξεις»…Δεν λύνονται ούτε με πυραύλους ούτε με τανκς. Η επίλυσή τους μπορεί να απαιτεί τη χρήση πυραύλων ή τανκς, αλλά αυτά,τα οποία κατακτούνται με όπλα, δεν είναι το ζητούμενο που δίνει τη λύση στα προβλήματα της.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;
Του Παναγιώτη Τραΐανού
… Διαβάστε την συνέχεια

1 σχόλιο:

  1. Η αντιμετώπιση τών αποτελεσμάτων τών Γαλλικών εκλογών,από τα ΜΜΕ ,είναι "στα ψιλά". Εφαγαν σφαλιάρα,όπως με το brexit ,και τήν εκλογή του Τράμπ. Εχουν παντόυ πλέον πρόβλημμα,γιατι καθηστέρησαν λόγω Τράμπ,και "έτρεξαν¨λόγω brexit. Ολα ξεκίνησαν ,όταν Ο "Τηλέμαχος ",ξεκίνησε τήν διαδικασία διαδοχής.. ΑΜΦΙΠΟΛΗ.
    Ο υιός που παραιτήθηκε γιά τον Πατέρα.
    Σήμερα ο Μανώλης ζήτησε απο τήν Λεπέν να κυβερνήσουν μαζί,και έφαγε πόρτα..
    Μόνον ο Μανωλάκης υποσχέθηκε τέτοια μεγάλη προδοσία. Η Λεπέν δέν θα ρίσκαρε ,μιά να ανεβεί και μία να "καεί". Ωστόσω όλα δείχνουν ,πώς ΚΑΠΟΙΟΣ τούς έκανε χοντρή πλάκα. Σκέψου απο τίς "προεδρικές" μέχρι τήν δεύτερη Κυριακή,πρίν φάνε τήν κατραπακιά,όλα έδειχναν ,πώς ο Μανωλάκης θα παίξει δυνατά. Ολοι όσοι βλέπουν ότι τούς δείχνουν.
    Είπαμε .."το ότι μπορείς κάτι να κάνεις ,δεν σημαίνει πώς πρέπει και να το κάνεις".. Τό ότι κάνεις πώς δέν υπάρχει δέν σημαίνει πώς αυτό θα χαθεί.Τό να παριστάνεις τήν στρουθοκάμηλο ,δέν σημαίνει πώς κρύφτηκες και θα γλυτώσεις τήν ντουφεκιά..
    Η Γερμανία έχει πάθει κοκομπλόκο.. Μην δούμε κανένα μπατακλάν απο αυτούς,προκειμένου να πάρει δύναμη ο Μανωλάκης το κουτσάλογο των νεοταξιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...