peri majestic the real

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Ούτε για πλάκα δεν θέλει να ακούει για εκλογές η Ντόρα...

 

3 σχόλια:

  1. Μετά το αδιέξοδο τής νέας τάξης ,από τίς Γαλλικές εκλογές,η Γερμανία 'εθεσε τήν χώρα σε "κατάσταση εκτάκτου ανάγκης"..Ο Ντράγκι δήλωσε αδυναμία απο τήν ακρίβεια..
    Η Αμερική είναι στά όρια τής..Μαζεύοντε να συζητήσουν τό θέμα τής ακρίβειας και τής ενέργειας..
    Ο Μηζοτάκης εγκλωβίστηκε "μέσα" Περιμένει εντολές γιά το πώς θα κινηθεί.καί σίγουρα οι εκλογές πάνε γιά αργότερα,καί βλέπουμε. Ηδη έχουν ξεκινήσει τα προβλήμματα μέσα στίς χώρες.. Και περισσότερο στήν βρωμιάρα Γερμανία. Θά έχουν δικά τους μεγάλα και άλυτα θέματα.. Θα ασχολειθούν με τον Μηζοτάκη και τον Τσίπρα?
    Εθνικής Σωτηρίας κυβέρνηση ζητά ο Μανώλης.Εθνικής γιατί?? Ποιός θα αναλάβει να βάλει σε μνημόνια τήν Γαλλία? Κανείς! Το κόλπο ήταν να βγεί ο Μανώλης και ο Μελανσόν να παριστάνει τήν αντιπολίτευση για να ελέγχει και να κάνει δήθεν "αντίδραση". Οπως ήρθαν όμως τα γεγονότα δέν τούς βγήκε.
    Είχαν έτοιμες και τίς εκλογές εδώ ,γιά να πάρουν βάθος χρόνου ένα τεσσάρι χρόνια,όσο θα γινόταν η λεηλασία τής γαλλίας,να ελέγχουν τήν Ελλάδα.
    Το παγκόσμιο ΚΡΑΧ είναι αναπόφευκτο..Οι Γερμανοί θα τρώνε κλιματιστικά και θα ζεστένοντε με φουφούδες,και άντε να ζεσταθούν ,πού τούς είχαν τρελάνει με τό περιβάλον και τήν μολυνση..
    Λιγνίτη. εβαλαν μπροστά οι Γερμανοί ,,και να δούμε ο Μηζοτάκης που έδωσαν τα λιγνιτικά εργοστάσια ,τί έχουν κατά νού..
    "Πανδημίες ",και ο Ερντογάν θα παίζει πολύ το επόμενο διάστημα. μέχρι να δούν πώς θα πάει παρακάτω,με τεσσερα χρόνια καθηστέρηση για τήν σωτήρια λεια που θα τούς έσωζε...Ο Πούτανέσκος μου φαίνεται θα πάρει στήν πλάτη του, τίς αμαρτίες ,σε αυτόν θα τα ρίξουν ,προκειμένου να σταματήσουν με κάποιον τρόπο τον Τζάμπα πόλεμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ερντογάν έπαιξε ,όταν ετοιμαζόταν γιά εκλογές ,μετά τήν σίγουριά της νίκης τους στήν Γαλλία,και ο ίδιος ξαναπάιζει γιά να μην γίνουν .. Είναι το βολικό χαρτί που το "γυρίζουν" όπως τούς βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα ρισκάρουν να πάρουν και από εδώ μέσα αποτελέσματα που θα τους αποτελειώσουν. Αν δούμε να εξαγγείλουν εκλογές ,τότε απλά ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...