peri majestic the real

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Η Ελλάδα έχει παραδοθεί στο οργανωμένο έγκλημα....

 Η Ελλάδα έχει παραδοθεί στο οργανωμένο έγκλημα....

Αυτό που κυνηγούσε ο τολμηρός εισαγγελέας Τζοβάνι Φαλκόνε!!! μαζί με τον δικαστή Πάολο Μπορσελίνο !!

 Μας το λένε ότι είναι μαφιόζοι και δεν δίνουν δεκάρα!! Η μόνη διαφορά με την Ιταλία είναι ότι τα κεντρικά της μαφίας στην Ελλάδα βρίσκονται στην εξουσία για πολλές δεκαετίες. 

Πλιάτσικο και λεηλασία παντού. 

Και ο λαός; Διαβάζει προφητείες...περιμένει τις εκλογές για να φοβηθεί η μαφία...


1 σχόλιο:

  1. Πάντως εγώ Περι θα παραμείνω ρομαντικός , αιρετικός και προδήλως σκεπτόμενος.Παρατηρώ τελευταία μια χορωδία διεθνούς επιπέδου, που ψάλλει τα καταστροφικά σενάρια της παγκόσμιας ύφεσης και επισιτιστικής κρίσης. Η παγκόσμια τράπεζα στέλνει μήνυμα ότι η ύφεση είναι αναπόφευκτη και η επισιτιστική κρίση εφιαλτική.Οι αιτίες εστιάζουν στην υγειονομική κρίση λόγω πανδημίας που κούμπωσε με τον πόλεμο στην Ουκρανία.Το εν λόγω σενάριο τρόμου βομβαρδίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη, που ανήμπορη παρακολουθεί εδω και μήνες, χωρίς και εδω είναι ο προβληματισμός μου τα παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων να έχουν κάνει κάτι, να εμποδίσουν ή να ελαχιστοποιήσουν τα αποτελέσματα αυτού του σεναρίου.Αντίθετα με όσα πράττουν, το ενισχύουν.ε'ιδαμε πως αντιμετώπισαν την πανδημία, με λοκντάουν νέκρωσαν την οικονομία και την κοινωνία και με τα εμβόλια πλούτισαν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες.Στην Ρωσοουκρανική κρίση, ενώ διατυμπανίζουν οι δυτικοί υποκριτικά τα υπέρ της ειρήνης συναισθήματα, αντι να διαπραγματευθούν μια εκεχειρία, ρίχνουν λάδι στην φωτιά στέλνοντας βαρύ οπλισμό και επιβάλοντας κυρώσεις που πλουτίζουν τον Πουτιν και τσαλακώνουν τους ευρωπαίους πολιτες. Πλούτίζουν όμως οι βιομηχανίες παραγωγής οπλικών συστημάτων, Αντί να λάβουν μέτρα βάζοντας πλαφόν στις τιμές, με την αύξηση των επιτοκίων και του πληθωρισμού , οδηγούν σε φτωχοποίηση τα κατώτερα λαικά στρώματα, ενω οι κατέχοντες αυξάνουν όπως πάντα σε κρίσεις τον πλούτο τους.Τυατόχρονα κλείνουν τα μάτια και μπλοκάρουν την φορολόγηση των κερδών των πολυεθνικών,. Επομένως έχω την αίσθηση ότι η προπαγάνδα μεσω των ΜΜΕ, του σεναρίου τρόμου , έχει στόχο να προετοιμάσει την κοινή γνώμη, για τα χειρότερα και όλο αυτό το πλεξουάρ δεν είναι τυχαίο, αλλά κατευθυνόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπράβο Στέφανε!

  Είναι η πραγματικότητα....Το οργανωμένο έγκλημα κυβερνά εδώ και πολλές δεκαετίες...Τα πάντα ανήκουν στον υπόκοσμο. ..στον βενιζελικό μαρ...