peri majestic the real

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Έχουμε την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου. Την αμφισβήτηση του Αιγαίου. Είδες καμία παραίτηση κάποιου εν ενεργεία στρατηγού?? Μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας?? Που?? Πότε?? Όλοι τους είναι Μπονάνοι....και Γκιζίκηδες....Επιτέλους ας σοβαρευτούμε. Η Ελλάδα έχει απωλέσει την εθνική της ανεξαρτησία από το 2010. Είναι μια νεκρή χώρα που την αγοράζουν κομμάτι κομμάτι. Κανένας όμως αξιωματούχος δεν έχει την όρεξη να πει αλήθειες.... βαριές αλήθειες....Αυτοί οι οποίοι μας έχωσαν στα μνημόνια του θανάτου θα υπερασπιστούν την άμυνα της χώρας?? Αυτοί οι οποίοι μας μιλάνε για αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με ξένες φυλές, νοιάζονται για το παρόν και το μέλλον του Έλληνα πολίτη?? Δεν προβληματίζει λίγο?? Η αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου είναι μονόδρομος από το καθεστώς...Και οι ιαχές πολέμου, οι απειλές από τις δύο πλευρές??? Απλά για ξεκάρφωμα! Η Γερμανία βρίσκεται από πίσω !! Η πολεμική προπαγάνδα μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ, έχει στόχο να προετοιμάσει την κοινή γνώμη, για τα χειρότερα που έρχονται....

 

5 σχόλια:

  1. Τα F-16 γίνονται Viper, τα Rafale σκορπούν τον τρόμο στους ''απέναντι''. Μοίρασμα του Αιγαίου με αεροπορική υπεροπλία;
    Μιά βόλτα στην Ελευσίνα, δίπλα απο τα διυλιστήρια, προκαλεί θλίψη. Τό εργοστάσιο της Ε.Β.Ο Πυρκάλ θυμίζει σκηνικό ταινίας του Ιντιάνα Τζόουνς. Αμαζόνιος. Δάσος, ξερόχορτα και ερείπια παντού. 200 μέτρα πιό κάτω, τα ΕΑΣ ( Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ) σχεδόν εγκαταλελειμένο. Μόνο 4 αυτοκίνητα μέσα και ησυχία παντού.
    Πού είναι το σχέδιο για Εθνικό πιστόλι και τυφέκιο;
    Ελληνικός στρατός με αλβανοπακιστανούς;
    Από ποιόν θα προστατευτεί ο Έλληνας στρατιώτης;
    Υπάρχει εξοικίωση με τον ατομικό τους οπλισμό; Πόσες βολές ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, για να θεωρούνται μάχιμοι;
    Γιατί έχουν οπλισμό ''αιχμής'' μόνο τα Ε.Κ.Α.Μ και η ΜΥΑ ΛΣ;
    Μιά τραγωδία παντού, στην Ελλάδα πού θυμίζει Κρόνιο Πέρασμα.
    A hell pit.
    ''Δέν διαπραγματευόμαστε τίποτα'' σε χώρα παραδομένη σε ανηλεή υβριδικό πόλεμο. Χώρα παραδομένη στο έγκλημα, αφού ο τρόπος ζωής είναι...''Θέλω κότερα και ελικόπτερα'', οι υπόλοιποι τρέχουν στο Battlefield πού λέγεται ''υποχρεώσεις''.
    Χώρα No human zone, με νοσοκομεία πεδία μάχης, με δημόσιες υπηρεσίες απόγονους, ή μάλλον πρόγονους του Skynet, απρόσωπους και μοχθηρούς, αληθινά γκροτέσκο εικόνες, στην Σύβαρη του 21ου αιώνα.
    Παραιτήσεις στρατιωτικών; Καλό, το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;
    Μα οι στρατιωτικοί ''κελαηδάνε'' μόλις αποστρατευτούν. Δέν θέλουν να κάτσουν σε καφενείο, γι'αυτό ορισμένοι από αυτούς συστρατεύονται ''πατριωτικά'' με τα μνημονιακά κόμματα των Βενιζελικών.
    ''Πατριωτικές κορώνες'' με την προστασία του κράτους-Μαμωνά.
    Ξεχνάμε, ξεχνάμε πολύ, άσχημα και γρήγορα.
    Κύπρος, Ίμια, Ταίναρος, Ηλιάκης, Μπατσαράς.
    Γιατί δεν είδαμε τα Ελληνικά ''αντίμετρα'';
    Λόγια, φούμαρα και αέρας κοπανιστός, όπως έλεγε και ο πλωτάρχης Βίλενμπροκ, στην ταινία ''Υ-96 το υποβρύχιο'' όταν άκουγε τον Γκέρινγκ να μιλάει στο ράδιο, ότι θα τσακίσουν τους Άγγλους.
    Δέν υποστηρίζω το '' ο σώζων εαυτώ σωθήτω '', το σιχαίνομαι, όπως σιχαίνομαι τα ευχολόγια.
    Ρεαλιστής 100%. Να βλέπω το υπαρκτό πρόσωπο του κινδύνου.
    Μόνο τότε νικάς. Βλέποντας τα πράγματα με το αληθινό τους πρόσωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις καταλάβει το νόημα των κειμένων του Τραϊανού. Απλά είσαι ένας γελοίος τύπος που βγάζει μιζέρια προς την χώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω τίποτε να σχολιάσω, κτύπησες διάνα, αλλα ποιός κοινός θνητός νεοέλλην θα αντιληφθεί άραγε γιατι η τεχνητή ένταση, απλά εξυπηρετεί το σύστημα εδω και απέναντι και ταυτόχρονα οι βιομηχανίες εξοπλιστικών υλικών χαμογελούν πίσω απο την κουρτίνα.Αλλά δεν ασχολήθηκε κανένας νομίζω με το Ιωβηλαίο και τι ακριβώς είναι τούτο το προτεσταντικό αγγλοσαξωνικό.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γιορταστούν τα 70χρονα , μήπως για να θυμούνται οι απογονοι των κατοίκων των κρατών της κοινοπολιτείας δλδ των αποικιών της βρετανίας,τα δεινά που προκάλεσαν οι προκάτοχοι του βρετανικού θρόνου, στην μεγαλύτερη ανθρωπιστική τραγωδία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Για τις περισσότερες χωρες της κοινοπολιτείας,η βρετανική μοναρχία, παρά το γεγονός ότι έχει διακοσμητικό χαρακτήρα,συμβολίζει την φρίκη του αποικιοκρατικού καθεστώτος, την δουλεία και σκλαβοπαζαρα, Αποκορύφωνα προφανώς αυτό που διάβασα,πηγε ο πριγκιψ και η Κειτ στην τζαμάικα,όπου φωτογραφήθηκαν να χαιρετάνε παιδάκια πίσω απο συρματόπλεγμα, σαν να βρίσκονταν σε ζωολογικό κήπο.Και μετά Περι γράφεις και ματαγράφεις . στου κουφού την πόρτα δεν κτυπάς αλλά την γκρεμίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή