peri majestic the real

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Έλεος!! Μέ κάποια υπολείμματα από τον κορονοιό, και κάτι από τόν Πίθηκο, λίγο η ενέργεια η ακρίβεια ,ο φόβος της πείνας, και λίγο ο Τούρκος, λίγο οι Πακιστανοί, προσπαθούν να κάνουν τήν δουλειά τους. Να ανοίξουν τα εκλογικά κέντρα σύντομα. (πιστεύω φθινόπωρο) να πάνε τα φοβισμένα πρόβατα, μήπως και δίχως τιμονιέρη , πνιγούμε. Τα γνωστά.


2 σχόλια:

  1. Αναρτάς Περι και διαπιστώνεις 2 ζητήματα τα οποία είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα συμβούν 1, θα έχουμε εκλογές γράφεις φθινόπωρο και δεν θα διαφωνήσω και 2 αναφέρεις για τα πρόβατα, εκει θα διαφωνήσω. Κατ αρχήν θα περίμενα πάλι να αναφερθείς για την επόμενη ημέρα, προφανέστατα θεωρώ ότι κατι περιμένεις για να πάρεις θέση, ελα όμως που το αποτέλεσμα το ξέρεις από τώρα, νίκη του δικομματισμού δλδ θα νικήσει η δεξιστερα ή αριστεροδεξιά. όπως θέλεις πάρτο, Το μαντρί έχει πολύ έμπειρο τσοπάνη και όταν την ημέρα των εκλογών αφήσει ανεμπόδιστη, την εξοδο των αιγοπροβάτων να είσαι σιγουρος για το αποτέλεσμα,με χαρα και περίσσεια λήθη επί των αυξήσεων , ακρίβειας, ρήτρας αναπροσαρμογής,και πιεσμενα απο την τεχνητή ένταση με την γείτονα, μπουκωμένα απο το σανό της τετραετίας, θα πάνε συντεταγμένα για την άσκηση του συνταγματικού τους δικαιώματος. Θα περίμενα λοιπόν να αφήσεις κατά μέρος τις διαπιστώσεις που και ο τελευταίος έλλην αντιλαμβάνεται, γιατι χόρτασε απο διαπιστώσεις και να έκανες ενα βήμα παρακάτω ώστε να ξεκλειδώσουμε το τι θα γίνει μετά, θα αλλαξει κάτι στην ζωή μας, θα επανέλθουμε στην κανονικότητα, θα επικρατήσει ειρήνη, θα έχουμε κορονοιό απο το φθινόπωρο ή την ευλογιά ή ευλογία του ξεδερφού μας του πηθίκου , θα πέσουν οι τιμές στα ραφια και των καυσίμων, θα μηδενισθεί η ρήτρα στην ΔΕΗ,θα γινουν οι ανθρώπινες σχέσεις καλύτερες, θα ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία χωρίς κραυγαλέες ανισότητες. Να σου πω εγώ γιατί μαλλον ντρέπεσαι να τα γράψεις, τίποτε από αυτά δεν θα γίνει , χειρότερα ναι το πιστευω θα γίνουν τα γυρω μας , είπαμε ο τσοπάνης ειναι γάτα με πεταλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παντόφλα ,όμως ε??? Είναι λίγο μπόλιγουντ,στό έργο "ήρθαμε να σας ξεσκονίσουμε".. Παραγωγή,εκτέλεση Βενιζελικής, και τα ξένα κέντρα στήν διασκευή,προώθηση Προσαρμογή. Γέλασα πάντως. Τι μας είχε πεί η Λουκία? Λιάζοντε?!!
    "Μετανάστες η δυστηχία πού έγινε το εργαλείο του Ιμπεριαλισμού" Τραιανού.
    Οι λαθρό θα παίξουν στό τέλος.
    Είναι όλα μελετημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...