peri majestic the real

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ο φονιάς του μικρασιατικού Ελληνισμού...Ελευθέριος Βενιζέλος


. Το απόλυτο κάθαρμα της ελληνικής ιστορίας.
Όπου υπήρχε Ελληνισμός, τον κατέστρεψε.
Με μέσον την εξουσία στο ελληνικό εθνικό κράτος κατέστρεψε τα πάντα.
Με αυτήν την εξουσία κατέστρεψε τον ελληνισμό. Έβαλε την Ψωροκώσταινα να επιτεθεί στη Μικρά Ασία, για να προκαλέσει το μίσος των γηγενών αλλόθρησκων εναντίον των Ελλήνων.
Το αποτέλεσμα ήταν η μικρασιατική καταστροφή.
Το “ξερίζωμα” του ελληνισμού από εκείνον τον χώρο. Όμως, αυτό το τεράστιο έγκλημά του δεν ήταν και το μοναδικό. Δεν αρκούσε στους Βρετανούς να καταστρέψουν τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας.
Τους ενοχλούσε και ο ελληνισμός του Πόντου. Τους ενοχλούσε η ακμή του ελληνισμού των παραλίων της Σοβιετικής Ένωσης. Τι έκαναν; Χρησιμοποίησαν και πάλι τον δούλο τους.
Ο Βενιζέλος έστειλε στράτευμα στη Ρωσία, για να ενισχύσει την αντεπανάσταση. Πιο μεγάλο στράτευμα ακόμα και από εκείνα των μεγάλων δυνάμεων.
Το αποτέλεσμα;
Ο ελληνισμός προκάλεσε τους μπολσεβίκους και έπεσε στη δυσμένεια του καθεστώτος του Στάλιν. Έτσι σε μια νύχτα τον έβαλαν στα τρένα και βρέθηκε μια “ανάσα” σε απόσταση από την Κίνα.
Αυτός ο καταστροφέας του παγκόσμιου ελληνισμού ήταν επιπλέον και “δημοκράτης”. Τις περισσότερες φορές που κυβέρνησε τον τόπο, το έκανε πραξικοπηματικά. Η μέθοδός του ήταν πάντα η ίδια. Αφού δρομολογούσε την κατάσταση με τον τρόπο που συνέφερε τη Βρετανία, εγκατέλειπε τη χώρα, για να μην χρεωθεί τις ευθύνες.
Πάντα εκ του ασφαλούς. Ακόμα και το σπίτι όπου κατοικούσε ήταν “μεσοτοιχία” με τη βρετανική πρεσβεία. Πάντα μία “πόρτα” τον χώριζε από τους προστάτες του από τον κίνδυνο να πληρώσει τις προδοσίες του.
Αυτός μεθόδευε τις καταστροφές και άλλοι τις “πλήρωναν” ακόμα και με τις ζωές τους.
Ένα “παιχνίδι” δημιουργίας προβλημάτων και αποποίησης των ευθυνών του, που συνεχίστηκε και από τους επιγόνους του. Αυτοί οι επίγονοι κυβέρνησαν τον τόπο με πλήρη υποταγή στους Αγγλοσάξονες και των δύο πλευρών του Ατλαντικού ωκεανού.
Η ειρωνεία είναι ότι τον κυβέρνησαν, εκμεταλλευόμενοι αντανακλαστικά του λαού, τα οποία οι ίδιοι προκάλεσαν. Αυτοί μας οδηγούσαν στις καταστροφές και οι ίδιοι “έδειχναν” υπευθύνους. ...διαβάστε την συνέχεια....
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

2 σχόλια:

  1. https://youtu.be/3KPwW6Fv3jE

    GREEK NEWS

    Η Κόζα Νόστρα δεν είναι Ιταλική υπόθεση. Είναι καθαρά Ελληνική. Η Ελληνική μαφία είναι κρατική. Είναι κυβερνητική. Είναι θεσμική.

    Η Ελλάδα δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις άλλες Βαλκανικές χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, βέβαια! Φυσικά και δεν έχει. Τι σχέση μπορεί να έχει η Ελλάδα με την γερμανία, για παράδειγμα, το κράτος που ευθύνεται για δύο παγκόσμιους πολέμους, το κράτος που, ενώ είναι ο μέγιστος ξιπασμένος απατεώνας και διαφθορέας, και φυσικά κράτος διεφθαρμένο μέχρι μυελού οστέων, έχει το θράσος να δακτυλοδείχνει όλους τους υπόλοιπους ως απατεώνες και διεφθαρμένους. Τι σχέση επίσης μπορεί να έχει η Ελλάδα με βαλκανικά κράτη όπως για παράδειγμα το «κράτος» όπου οι απόκριες δεν τελειώνουν ποτέ (περί βαρδαρίας/ βαρντάσκα/ βόρειας Μ@λ@κ#@ς ο λόγος). Η «επιχειρηματολογία» με αφορισμούς που έχετε κάποιοι είναι πραγματικό ανέκδοτο. Με το συμπάθιο κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...