peri majestic the real

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Αυτό το παρακράτος πρέπει εμείς οι Έλληνες να προσέξουμε, γιατί....


 ..Προκαλεί ο ένας τον άλλο με τα αεροπλανάκια στο Αιγαίο, για να γελάνε αυτοί που τους "δουλεύουν".

Αυτό ήταν το μέγα κατόρθωμα της τελευταίας Σταυροφορίας. Ελέγχουν το σύνολο του χώρου της πάλαι ποτέ Ανατολικής Αυτοκρατορίας, ελέγχοντας τα εθνικά κράτη των πρώην κυρίαρχων λαών της.

Ελέγχουν τις εγκληματικές ηγεσίες των δύο αυτών κρατών και απειλούν τους λαούς με πολεμικές συγκρούσεις, κάθε φορά που αυτά τείνουν να ξεφύγουν από τον έλεγχό τους.

Εκβιάζουν τις συνένοχες ηγεσίες τους και καθηλώνουν τους λαούς στην απόλυτη φτώχεια και αδυναμία …

Όλους τους λαούς της ευρύτερης περιοχής …από τον Περσικό Κόλπο μέχρι τον Δούναβη.

Με ελάχιστες "χειρουργικές" κινήσεις έδωσαν σάρκα και οστά στο "όνειρο" του Ριχάρδου.

Ευνόησαν τους κεμαλικούς της Άγκυρας και τους παρακρατικούς της Αθήνας και τους ελέγχουν απόλυτα, εφόσον αυτοί τους προστατεύουν από τα θύματά τους.

Οι Αγγλοσάξονες προστατεύουν τους χαφιέδες της Αθήνας από τους Έλληνες και οι ίδιοι προστατεύουν τους χαφιέδες της Άγκυρας από τους Τούρκους.

Από εκεί και πέρα μέσω της Άγκυρας ελέγχουν όλους τους Τούρκους και μέσω της Αθήνας όλους τους Έλληνες.

Η Άγκυρα έχει μόνιμα συγκρουόμενα συμφέροντα με τους Τούρκους και η Αθήνα έχει επίσης μόνιμα συγκρουόμενα συμφέροντα με τους Έλληνες.

Γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει ποτέ ενδοιασμό το παρακράτος της Αθήνας να συμμετέχει σε εγκλήματα, ακόμα και κατά του ίδιου του ελληνισμού.


Ακόμα και στα πρόσφατα εγκλήματα κατά του ελληνισμού είχε ενεργή συμμετοχή.

Συμμετείχε στην εβραϊκής εμπνεύσεως και αγγλικής εκτέλεσης καταστροφή του ελληνισμού της Πόλης.

Γνώριζε εκ των προτέρων τι θα γινόταν εις βάρος του και δεν έκανε τίποτε για να το αποτρέψει. Ούτε καν τα νόμιμα, που ήταν να "εκβιάσει" με την παραμονή των μουσουλμανικών πληθυσμών της Θράκης στη χώρα.

Την ίδια συμμετοχή είχε το ελληνικό παρακράτος και στην καταστροφή της Κύπρου. "Παρέδωσε" τη Βόρεια Κύπρο στους Τούρκους, απλά για να κρατήσουν οι Άγγλοι την Κύπρο ολόκληρη.
Αυτό ήταν το κόλπο.
Για να μην φύγουν οι Άγγλοι από την Κύπρο, τη δίχασαν με τη βοήθεια των "υπαλλήλων" τους και από τότε μένουν σαν "ειρηνοποιοί".

Πιο μόνιμοι και ισχυροί από ποτέ.
Δεν έχουν καν την ανάγκη να κυνηγιούνται με τους αντιστασιακούς Κυπρίους.

Οι Κύπριοι πλέον κυνηγιούνται μεταξύ τους.
Στο μεταξύ επωφελούνται και οι Εβραίοι, αγοράζοντας κυπριακή γη σε απίστευτες ποσότητες.

Αυτό το παρακράτος κυβερνάει την Ελλάδα σε αγαστή συνεργασία με τους κεμαλιστές της Τουρκίας.

Το παρακράτος του χαφιέ Βενιζέλου και των επιγόνων του.
Του Βενιζέλου, ο οποίος προκάλεσε την "εισβολή" και μετά την "έκανε", γιατί γνώριζε εκ των προτέρων το αποτέλεσμά της.

Το παρακράτος, που μέσα από συνεχείς εξελικτικές μεταλλάξεις έφτασε στις μέρες μας με τη μορφή του δικομματισμού.
Του δικομματισμού, ο οποίος επιβιώνει, εγκλωβίζοντας τους Έλληνες μέσα στις φοβίες του "απέναντι".

Του δικομματισμού, ο οποίος "πουλάει" εθνική ασφάλεια και "παίρνει" την αμοιβή του σε διαφθορά.

Αυτή είναι η φάμπρικα, που δίνει το μονοπώλιο της εξουσίας στους επίγονους του Βενιζέλου και συνέταιρου του Κεμάλ.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι "εντάσεις" στο Αιγαίο είναι μια "παράσταση", η οποία έχει στηθεί από τους ίδιους Άγγλους "παραγωγούς".

Μια άθλια και πανάκριβη παράσταση, η οποία οδηγεί σε μίση τους "κομπάρσους" του Αιγαίου. Τους πρώην πρωταγωνιστές, οι οποίοι πληρώνουν οι ίδιοι —και μάλιστα πανάκριβα— το σημερινό "κομπαρσιλίκι" τους.

Καί "κερατάδες" καί "δαρμένοι" δηλαδή.

Με αυτήν την "παράσταση" οι χαφιέδες, που κυβερνάνε τις δύο "Μπανανίες", εγκλωβίζουν τους πληθυσμούς τους στον φόβο του πολέμου και στην ουσία τους εκβιάζουν, ελέγχοντας απόλυτα την εξουσία.

Οι Άγγλοι με αυτήν την τεχνητή ένταση κατορθώνουν και έχουν μόνιμα την "πίτα" ολόκληρη και τον "σκύλο" χορτάτο. Μονιμοποιούν τους λακέδες τους στην εξουσία καί των δύο κρατών και ταυτόχρονα λεηλατούν τους λαούς, βάζοντάς τους σε μια αυτοκτονική "κούρσα" εξοπλισμών.

Αυτό το παρακράτος πρέπει εμείς οι Έλληνες να προσέξουμε, γιατί είναι βέβαιον ότι σύντομα θα κληθεί να προστατεύσει τους "πυλώνες" των συμφερόντων των αφεντικών του.
Σύντομα θα κληθεί να βοηθήσει τους κεμαλιστές "συνεταίρους" του.
Δεν πρέπει να μας πιάσει στον "ύπνο", γιατί αυτό θα μας κοστίσει και πάλι ακριβά.

Επιχείρησε ανεπιτυχώς να μας αιφνιδιάσει με τα "Δεκεμβριανά" και είναι βέβαιον ότι θα ξαναδοκιμάσει να το κάνει.
Έτσι γίνεται πάντα και έτσι θα επιδιωχθεί να γίνει και τώρα. Πρώτα επιχειρείται η δημιουργία συνθηκών εσωτερικής αποσταθεροποίησης, ώστε να υπάρχει η ανοχή και το άλλοθι να "εξαχθεί" το πρόβλημα εκεί όπου βολεύει.

Παρακολουθώντας λοιπόν τα συμβαίνοντα στο τουρκικό "είδωλό" του, μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει και πώς μεθοδεύονται τα πράγματα στην πατρίδα μας.
Τώρα μάλιστα, που ο δικομματισμός παραπαίει, τα πράγματα γίνονται άκρως επικίνδυνα.

Οι παρακρατικοί της Αθήνας έχουν λόγους να στήσουν παιχνίδια έντασης όχι μόνον για να σώσουν τους κεμαλιστές "συνεταίρους" τους, αλλά για να σώσουν και τα δικά τους τα τομάρια.

Η σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση έχει εξανεμίσει τα πλούτη τους και βρίσκονται στην ίδια άθλια οικονομική κατάσταση που βρίσκονται και οι κεμαλιστές.

Η οικονομική τους αδυναμία γίνεται εύκολα πολιτική αδυναμία και αυτό είναι κάτι το οποίο τους τρομοκρατεί.

Αν δεν "ξυπνήσουν" οι λαοί, για να βοηθήσουν μόνοι τους τούς εαυτούς τους, θα ξανακλάψουν.

Οι φονιάδες των λαών αγωνιούν για την επιβίωσή τους και είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το οποιοδήποτε έγκλημα, προκειμένου να το καταφέρουν.

Περιστατικά όπως αυτά των Ιμίων είναι βέβαιον ότι υπάρχουν στους σχεδιασμούς τους.

Οι Σταυροφόροι δεν θα εγκαταλείψουν εύκολα τις κατακτήσεις τους.
Δεν θα φύγουν ειρηνικά και χωρίς μάχη από την περιοχή.
Θα επιστρατεύσουν όλους τους παλιούς προδότες και θα δημιουργήσουν και νέους, προκειμένου να συνεχίσουν να ελέγχουν την περιοχή.

Κοντά στους Βενιζέλους και τους Κεμάλ ετοιμάζονται πυρετωδώς οι διάφοροι νέοι.......

=========

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.

Ο Ερντογάν και οι "Τούρκοι" της Θράκης
06-07-2009

2 σχόλια:

  1. Πόσα χρόνια τα γράφει ο άνθρωπος..Τί να εξηγήσεις στήν πλέμπα,που θεωρεί πώς είναι και μορφωμένη και έξυπνη. Δουλεύουν τήν μάζα με φθηνά κόλπα,και είναι τόσο υπνωτισμένη,που δέν παίρνει είδηση.
    Μιά παγκόσμια συμμορία τους λές κυβερνά,και σε λένε "συνομωσιολόγο".
    τούς λές δέν υπάρχουν χρυσαυγίτες,δέν υπάρχουν ακροδεξιοί ,ακροαριστεροί,"καλοί" η "κακοί" ,απλά παίζουν τούς ρόλους τους γιά να παρασύρουν και αυτοί επιμένουν. Επιμένουν πάνω στόν δρόμο που τούς κατευθύνουν. Ακόμα να αντιληφθούν τόν τρόπο που τους κοροιδεύουν. Αντί να κοιτάξουν τήν ουσία και τους υπαίτιους,σού "αναλύουν" τίς "ιδεολογίες".Ταυτίζοντε με τον "καλό" και ασχολούντε με τό παραμύθι..Μαριονέτες είναι καί γελάνε μαζί τους.Ακόμα κάποιοι να αντιληφθούν πώς ιδεολογίες ήταν όλες μία,με έναν στόχο. Τήν απόλυτη εξουσία.Κουμουνιστική φασιστική απόλυταρχική.Παγκόσμια . Την βλέπει όλος ο κόσμος πλέον.
    Θα ξυπνήσουν οι λαοί. Αναγκαστικά γιατί είναι θέμα επιβίωσης . Θα τούς ξυπνήσει το στομάχι,και αυτό,σάν κίνητρο είναι η ντροπή! Τον άνθρωπο έπρεπε να τον κινεί η υπεροχή ,και όχι τό ένστικτο.Ζούμε τήν φρίκη,κυριολεκτικά.Το πιό σιχαμερό όν ,με παθητική στάση,με φόβο,με βλακεία,δέν αξιζει να ζήσει αλοιώς.
    Το να σε κυβερνά ο Μητσοτάκης,ο Τσίπρας,ο Παπανδρέου,Καραμανλής Σαμαράς κτλ.. είναι η απόλυτη ταπείνωση. Είναι η εικόνα τής σκέψης τού βάρβαρου και αμορφωτου λαού.Το να φθάσουν στο σημείο να πιστέψουν κάποιοι πώς οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και νοικοκύρηδες,είναι τραγικό.Δείχνει χαμηλή αυτεκτίμηση,και κουτοπονηριά. αυτός που σε καταστρέφει , σε κλέβει,σε συκοφαντεί να τόν θαυμάζεις ,δείχνει ότι δέν υπάρχει ούτε δείγμα σεβασμού ,γιά το ¨σπίτι" σου.
    Θα το ζήσουμε και αυτό.Υπάρχουν ηλίθιοι ,που τά "εχουν" με τούς Τούρκους.Πίστεψαν ότι τούς σέρβιραν. Πώς οι "κακοί" και οι εχθροί μας είναι δίπλα μας .Οι γειτονές μας. Από άλλες γειτονιές ήρθαν και δηλητηριάσαν τίς σχέσεις μας.
    Ο λαός τους δέν φταίει.Οπως δέν φταίμε και εμείς. Παντού υπάρχουν θερμοκέφαλοι,ηλίθιοι,ακραίοι,και υπνωτισμένοι. Ετσι και απέναντι. Ολα τα φτιάχνουν στα 'ΚΈΝΤΡΑ" τους ,,εκεί και οι αποφάσεις. Εκεί ποιοί θα έχουν ησυχία και ποιοί θα είναι σε φασαρία.. Πεινασμένοι και παρίες οι Τούρκοι. Λίγοι όπως και σε εμάς οι πάμπλουτοι. Τα παιδιά της απληστίας.. Τα παιδιά του Μωυσή..
    Τελειώνει,,Ολα τελειώνουν κάποτε. Και αυτό θα έχει άγριο τέλος. Γιατί θα "μιλήσουν" τα στομάχια και όχι τα μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέφτηκες ποτέ ,γιατί ο κόσμος είναι σκοτεινός? Γιατί δέν υπάρχουν. Ελληνες. Ελληνας είναι ιδιότητα. Ελληνας είναι σκέψη,και στάση ζωής. Σήμερα μόνο μοιρολάτρες ακούς να κλαίνε και να περιμένουν τό "μάνα". Μοιρολάτρες Ιουδαίους στήν ιδιότητα.Μόνο κλάψα ακούς και τίποτα άλλο..
    ΄Ηταν γραμμένο ,πώς θα νικηθούν οι 'Ελληνες. Καί πώς τήν ίδια στιγμή τής ήττας τους,θα είναι και η στιγμή τής δόξας τους.
    Σκέψη,υπεροχή,όχι φόβος,όχι υποταγή. Αυτός είναι ο "Ελληνας" Ο Απείθαρχος,ο ανυπάκουος,ο αντιδραστικός.Αυτός που τά σπάει όλα,όταν τόν ρίξουν κάτω. Αυτόν σήμερα τον ονόμασαν |"ψεκασμένο" αντιεμβολιαστή, παράνομο,και τον απομόνωσαν.Μήν μπερδεύειες τους Ελληνόφωνους με τους Έλληνες. Έλληνας ,είναι και ο Τούρκος .Αυτός που σήμερα ,του φόρεσαν τήν Σαρία,και παντού ακούει θορύβους,μπαγλαμάδες,και ιμάμηδες.Αυτός που έπινε τον καφέ του στόν βόσπορο,και σήμερα τόν έκλεισαν σπίτι του.. Τό ίδιο συμβαίνει στήν Ιταλία,Γαλλία στήν Ισπανία..Παντού στόν κόσμο. Απλά στήν Ελλάδα είναι οι "χαρακτηρισμένοι" σάν Έλληνες και έχει και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό.Τόν πρώτο τών πρώτων.
    Μήν σκάς άλλο.Όλα γίνοντε όπως πρέπει. Αλοίμονο εάν ο Θεός περίμενε τήν λύση να τήν δώσουν οι εκβαρβαρισμένοι πλέον άνθρωποι. Εάν περίμενε τήν "τύχη" ..Ιδέα είναι .Σύντομα θα ακούσουμε και τα μαντάτα στήν "Μεγάλη" Γερμανία.
    'Ηρθε και "επίσκεψη" ο Γκειτς,ο καθηστερημένος άρπαγας Ιουδαίος ήρθε γιά την Δήλο ,και διακοπές "επαγγελματικού" περιεχομένου..
    Μην ξεχνάς πώς 21 του Ιουνίου είναι το θερινό Ηλιοστάσιο..
    Ολα γυρίζουν γύρω από τον Ιερό χώρο,που όσο και να προσπαθούν να τον κάνουν το "κάμπιγκ",γιά τους Βόρειους ,δέν τούς βγαίνει.. Δέν μπορείς να μετατρέψεις ένα στολίδι σε τενεκέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...