peri majestic the real

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Καμία κόντρα με την Τουρκία... για έναν Έλληνα πρωθυπουργό να τον βρίζει ο βασικός αντίπαλος της χώρας του, είναι ότι καλύτερο! Κανείς δεν καταλαβαίνει το κόλπο!!

 

Οι Τούρκοι θέλουν την Αν Μεσόγειο ....

Αυτός παρακάτω είναι ο χάρτης Μπάιντεν. 

 Ο χάρτης που σχεδιάστηκε από το Bureau of Energy Resources των ΗΠΑ υπό τις οδηγίες του τότε αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν και παρουσιάστηκε προσωπικά στον Ερντογάν, αλλά και στην Κυπριακή Δημοκρατία κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό (2015-2017). Δεν είναι ένας τυχαίος χάρτης που δημιουργήθηκε και ξεχάστηκε. Αντιθέτως όλοι οι σχετικοί τουρκικοί χάρτες που ακολούθησαν, και οι παράνομες ενέργειές  τους φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν βάσει αυτού...αυτός ο αμερικανικός χάρτης δείχνει την παράνομη ΑΟΖ της Τουρκίας..

Άρα; Ποια είναι η νέα εποχή στις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις; Τι χάρτη έδειξε ο Μητσοτάκης στον Μπάιντεν;


Αυτός είναι παρακάτω μας λένε ο χάρτης που του έδειξε....αν εξαιρέσεις την μαύρη  θαλασσα που ΔΕΝ μας αφορά καθώς και τον Ελλήσποντο και τα στενά τότε τι; Μας οδηγεί Αιγαίο και Αν μεσόγειο. .στον χάρτη Μπάιντεν..


Έδειξε στον Sleepy το χάρτη της γαλάζιας πατρίδας και ο φουκαράς φρίκαρε. Αλήθεια όμως, γιατί; Ο χάρτης αυτός πρώτα πρώτα δεν φαίνεται τόσο παράλογος για τους Αμερικανούς. Και ποιά ήταν τα επιχειρήματα του Κούλη; Ότι εμείς έχουμε πιο πολλά δικαιώματα από τους τούρκους επειδή είμαστε πιο ωραίοι και "αρχαίοι"; 

Και κάτι ακόμη.

 Το Τουρκολυβικό σύμφωνο το αναγνωρίζει η όχι ο Μητσοτάκης; Πρώτα έφτιαξε τον χάρτη ο Μπάιντεν μαζί με τον Ταγίπ και μετά ο Ταγίπ έτρεξε στην Λιβυή...  

Το μέλλον θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις όλων..

Έτσι δεν είναι Κυριάκο;


4 σχόλια:

  1. Δηλαδή για να συνοψίσουμε, οσονούπω εκλογές και επικείμενη ακυβερνησία, κυβέρνηση σταρχιδιστών, ΕΑΒ με προβλήματα επάνδρωσης προσωπικού , αμυντικά συστήματα ΕΑΣ στα χέρια των ισραηλινών, ναυπηγεία σε δικαστήρια με τον Σάφα, εξοπλισμοί μαμούθ, ξεκάρφωμα για το πόπολο.
    Άρα;;;;
    Καζάν καζάν;
    Γουίν γουίν;
    Μοίρασμα του Αιγαίου, με λαό διαλυμένο από οικονομικά μέτρα, με φόβητρο την "φίλη" Τουρκία και μιά Ελλάδα τίγκα στο Ισλάμ και την "ελληνική" 5η φάλαγγα, έτοιμη να "στραγγαλίσει" την οποιαδήποτε φωνή.
    Ίσως αργότερα μας αφήσουν να αυξήσουμε λίγο, συντάξεις και μισθούς.
    Αφού μοιραστούμε τα εδάφη μας, ΤΑ ΠΛΟΎΣΙΑ ΕΔΆΦΗ ΜΑΣ, με τους μογγόλους.
    Και όλα αυτά, σε κάποιο γραφείο των οποίων ελίτ, παρέα με αστακό και σαμπάνια.
    Έτσι κι'αλλοιώς, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει.
    Μιλάμε για σκηνικό, τριλογία "οι πύλες της κολάσεως".
    Έρχονται όμως τα Rafale και τα F-35.
    Για πού;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν θα έρθουν τα F 35. Όχι αυτή την δεκαετία. Τι συμβαίνει; Παντού ξεπούλημα. Ούτε ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ. Απλά ξεπούλημα με τον λαό ( ένα μεγάλο κομμάτι) διαλυμένο.
      peri

      Διαγραφή
    2. Ναί ναί, γι'αυτό και ο αφοπλισμός των νησιών.
      Και οι μεγαλοκλαρούχοι;
      "Πατριωτική" βουβαμάρα.
      Τα ελληνόπουλα στα χακί;
      Εύκολο κρέας για τα κανόνια.
      Οι Έλληνες;
      Ραντεβού στον ΕΦΚΑ, στις ΔΟΥ, στην ΔΕΗ.
      Το σκοτεινότερο προσωπείο βλέπουμε της κυνοβουλευτικής σκηνής.

      Διαγραφή
  2. Το "μέλλον",πλέον είναι χαμένο.. Αν ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν το "μέλλον" για να φανούν οι προθέσεις τους,τότε κλάψε χαράλαμπε..
    Συνενοημένοι μεταξύ τους. Ο ταγίπ γνωρίζει πώς ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει από πρωθυπουργός καθώς έκανε όσα του είπαν και πρέπει να αποχωρήσει ,και ο ελληνικός λαός θα το μάθει πολύ αργότερα. Οταν πλέον θα είναι αργά. Τον προστατεύουν τώρα,βγάζοντάς τον με ασφάλεια. Τι πιστεψες δηλαδή,πώς θα χάσει? Αμα θέλουν να "χάσει" θα χάσει και εαν τον θέλουν να είναι ο ¨νικητής" θα είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...