peri majestic the real

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Γιατί ρε Βαγγέλη; Γιατί; Και τώρα; Τώρα σκοτάδια...Βούρκος όλοι εμείς!

 

H απόλυτη δόξα είναι που έφυγες στο εξωτερικό...εκεί αναγνωρίστηκες...τα κοράκια στην Ελλάδα ΟΥΤΕ πρόκειται να καταλάβουν ποτέ το τεράστιο έργο σου...ήδη "μεγάλες εφημερίδες" αναρτούν λάθος φωτογραφίες...ψάχνουν στο Google...πολιτικοί των μνημονίων σπεύδουν να σε τιμήσουν στο Facebook...με μια νεολαία ανύπαρκτη...καθυστερημένη...αποβλακωμένη...

15 σχόλια:

  1. εχω κρατησει το αποκομμα του παριωτικου.....ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ντεμη ρουσσου. το θες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλος ένας μεγάλος Έλλην του εξωτερικού, εκπρόσωπος της λαμπερής και αιώνιας Ελλάδος, που ξεπλένει κάπως την ντροπή των ελληνόφωνων τριτοκοσμικών βαλκάνιων που έχουν απομείνει σε αυτήν την μικρή και πολιτισμικά ασήμαντη πλέον χώρα της χερσονήσου του Αίμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κομματικές φιέστες και ψηφοφορίες …χωρίς «αντικείμενο» !!!...
    …Νικητές χωρίς αντιπάλους !!!...
    …Life-style,που «επισκιάζει» τον πολιτικό λόγο !!!
    Ποιοι κρύβονται πίσω από τη νέα αυτή «τάση» των κομμάτων εξουσίας;;;
    «Δικαιώνεται» ο αφελής Γιωργάκης ή κάτι άλλο συμβαίνει ;;;
    Στην ιστορία υπάρχουν κάποιες στιγμές-«παράθυρα»,οι οποίες σου επιτρέπουν να «δεις» πράγματα,τα οποία σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσες να δεις. Ένα τέτοιο «παράθυρο» βλέπουμε «ανοικτό» στις ημέρες μας…Ένα «παράθυρο»,το οποίο μας επιτρέπει να δούμε όλους τους «σκελετούς» στη «ντουλάπα» τής μεταπολεμικής μας ιστορίας. Τώρα,που το βενιζελικό παρακράτος προσπαθεί να «θεμελιώσει» την επόμενη ημέρα των Μνημονίων, κάνει κινήσεις,οι οποίες αναπόφευκτα το εκθέτουν σε κοινή θέα.
    Περί αυτού πρόκειται. Αυτοί,οι οποίοι με τη λεηλασία τους μας οδήγησαν στα Μνημόνια της χρεοκοπίας,προσπαθούν να διατηρήσουν την ισχύ τουςακόμα και μετά τη χρεοκοπία…Προσπαθούν πάση θυσία να κρατήσουν υπό τον έλεγχό τους τα κόμματα της εξουσίας και άρα να διατηρήσουν στις ηγεσίες τους τούς δικούς τους λακέδες !!!
    Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος των —δημοσία δαπάνη— ιδιωτικών κομματικών φιεστών.Πριν έρθουν σε σύγκρουση με τις δυσμενείς εξελίξεις στην οικονομία και άρα με τον λαό, τού δίνουν ένα «κόκκαλο» συμμετοχής στις πολιτικές εξελίξεις,για να τον εξουδετερώσουν. Προσπαθούν να παρακάμψουν την οργή τούκατεστραμμένου λαού και να διατηρήσουν στην εξουσία τούς απαξιωμένους κι ανίκανους Μητσοτάκηδες, Τσίπρες κι Ανδρουλάκηδες…Προσπαθούν να εξαλείψουν κάθε πιθανότητα να προκύψουν νέοι ηγέτες μέσα από τις νέες συνθήκες,οι οποίες δημιουργήθηκαν εξαιτίας τής οικονομικής κρίσης σε βαθμό εθνικής καταστροφής …Προσπαθούν να δώσουν λαϊκή «νομιμοποίηση» στους άχρηστους και τους εγκάθετουςπου επέλεξαν μέσα στα γραφεία τους …Προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα τής επιλογής τής μελλοντικής πολιτικής ηγεσίας της χώρας —μακριάαπό τις ωφέλιμες πολιτικές διεργασίες— στις αγορασμένες ψήφους των οπαδών, έχοντας οι ίδιοι το πλεονέκτημα του πλούτου. Μετατρέπουν τα κόμματα σε «αρένες» κι ως γνωστόν στις «αρένες» πλεονεκτούν αυτοί που μοιράζουν «άρτους».Μετατρέπουν τις κομματικές διεργασίες σε άλλο ένα κοινωνικό δρώμενο τύπου life-style—όπου κρίνονται παπούτσια και φορέματα— κι εξαφανίζουν τον πολιτικό λόγο !!!
    Κάπου εδώ παίρνουν τα ρίσκα τους, και οι αποκαλύψεις είναι τρομερές. Κάτω από το άγχος τους να ελέγξουν όλο το πολιτικό «φάσμα», αποκάλυψαν το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ !!! Τώρα πλέον μπορεί κάποιος να γνωρίζει ποιο είναι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ …με ονόματα και διευθύνσεις!!!... Γιατί; …Γιατί τα ονόματά τους βρίσκονται στις λίστες των τριών —υποτίθεται—μεγάλων κομμάτων. Εάν κάποιος πάρει στα χέρια του τις λίστες των μελών των τριών κομμάτων και τις «συνδυάσει» μεταξύ τους, θα εντοπίσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ…Θα διαπιστώσει ότι αυτοί,οι οποίοι «ψήφισαν» για τον Μητσοτάκη σαν «νεοδημοκράτες», είναι οι ίδιοι που στη συνέχεια «ψήφισαν» τον Ανδρουλάκη σαν «πασόκοι» και αυτές τις ημέρες «ψήφισαν» σαν «συριζαίοι» τον Τσίπρα !!!…Απλά πράγματα…Αυτοί είναι οι «πραιτοριανοί» τού προδοτικού ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΥ,ο οποίος ευθύνεται για ΟΛΕΣ τις εθνικές μας καταστροφές …Αυτοί είναι που μετά τη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί είναι που μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και μέσα από τα ΚΟΛΕΓΙΑτους έβαζαν διχαστικές «ετικέτες» στον λαό …Αυτοί είναι που αποκαλούσαν τους Έλληνες «Τουρκόσπορους»…Οι ίδιοι είναι που μετά τον Εμφύλιο τους αποκαλούσαν «κρυπτοκομμουνιστές»…και στις ημέρες μας πρώτα «τζαμπατζήδες» και μετά «ψεκασμένους» !!!
    Αυτά, δηλαδή,τα οποία βλέπουμε σήμερα να εφαρμόζονται ως διχαστική πολιτική, δεν είναι πρωτοφανή…Έχουν συμβεί ξανά με την ακρίβεια ενός εφιαλτικού «déjà vu». Ηολιγομελής συμμορία των ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ πάντα κάνει πολιτική μέσω του διχασμού…Στην κυριολεξία «υπάρχει» μέσω του διχασμού …Διαιωνίζει την παρουσία της μέσω του διχασμού. Πάντα οι ίδιοι είναι …Οι βενιζελικοί δωσίλογοι της Κατοχής και τα δολοφονικά «δουλικά» τους, που είναιοι ταγματασφαλίτες και οι ΚΚΕδες κατσαπλιάδες…Οι πρώτοι βαθύπλουτοι ψευδομεγιστάνες —ελέω κρατικών συμβολαίων και δανείων—και τα «δουλικά» —κρατικοδίαιτοι με όριο τον διορισμό στο δημόσιο—. Αυτή η συμμορία με τις «πλάτες» των ξένων διχάζει τους Έλληνες, για να τους παραδίδει σαν «λεία» στα αφεντικά της. Με την εξουσία διχάζει τον λαό και κατόπιν μπαίνει επικεφαλής τής μίας τάσης, την οποία —στην πραγματικότητα— η ίδια δημιούργησε. Πάντα το ίδιο κόλπο …Οι ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ μπαίνουνεπικεφαλήςτων οπαδών τής «μεγάλης ιδέας»…των «αντικομμουνιστών» …των «αψέκαστων» …των «φιλοδυτικών»κλπ.. Με το «τίποτα» το «τίποτα» κυβερνά, χωρίς να δίνει πολλά μερίδια από το συνεχές κι ανελέητο «πλιάτσικο» εις βάρος τής χώρας !!!
    Τους υποτακτικούς αυτών των «αφεντικών» τούς είδαμε να «τρέχουν» στα εκλογικά κέντρα να ψηφίσουν τους «νέους» «λαοπρόβλητους» «ηγέτες» των Ελλήνων. Μαζί μ’ αυτούς «έτρεξαν» και όλοι οι εισαγόμενοι «μπράβοι» τής λαθρομετανάστευσης …Αυτοί,οι οποίοι «ευεργετήθηκαν» εις βάρος των Ελλήνων και τώρα «χρωστάνε» στους «ευεργέτες» τους …Αυτοί οι οποίοι παίρνουν «χαρτιά» νομιμοποίησης, δίνοντας «αντιπαροχή» την ψήφο τους.Αυτοί είναι που τρέχουν και ψηφίζουν μαζί με το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ όλους τους εκλεκτούς του σε όλα τα κόμματα …Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης κλπ. είναι όλοι τους «διορισμένοι» κομματάρχες από τα ίδια «αφεντικά» και ψηφισμένοι από τα ίδια δουλικά…Μόνον το ΚΚΕ εξαιρείται, γιατί αυτό —από ιδρύσεώς του— είναι καθαρή «ιδιοκτησία» των «ξυπόλητων» ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ.
    Σύντομα θ’ αποδειχθεί —και με στοιχεία— ότι ο ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ των ξυπόλητων και πειναλέων γιδοκλεφτών υπήρξε η μεγαλύτερη «πληγή» τού Ελληνισμού…Μια πραγματική «μάστιγα», η οποία στις ημέρες μας έφερε τον Ελληνισμό στα όρια του «θανάτου» !!!...
    …Σύντομα έρχεται ο «λογαριασμός» …και θα είναι μεγάλος !!!
    Παναγιώτης Τραϊανού
    #Panagiotis_Traianou
    https://bit.ly/3G1faij

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι τυχαιο το γεγονος οτι ο βενιζελος ηταν ΕΒΡΑΙΟΣ?

      Διαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=9VdldPVzAIg&ab_channel=%CE%98%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι θα κλάψουν τον Βαγγέλη αλλά κανείς δεν τολμά να κάνει τις παρακάτω 2 απλές ερωτησούλες

    1.Απο τι πέθανε ο Βαγγέλης;
    2.Ο Βαγγέλης ήταν εμβολιασμένος και αν ναι,με πόσες δόσεις;

    Υ.Γ.:There's a storm coming

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κοροϊδοιο νοσηλευόταν. Επίσης, ήταν 79 ετών.

      Διαγραφή
  7. .....Like tears, in the rain.......

    Έτσι έφυγε ο Vangelis. Ό Βαγγέλης, όπως τον γνωρίσαμε, εμείς οι "ξεπερασμένοι".
    Σαν το περιστέρι που φεύγει, από τα χέρια της "Ρέπλικας", Ρούτγκερ Χάουαρντ, στο Blade Runner.
    Έφυγε να συναντήσει τον φίλο του, το άλλο "αηδόνι" τον Ντέμης.
    Μακριά από τους αγνώμονες κι'αχάριστους Έλληνες.
    Μακριά από την καφρίλα του τόπου του, εδώ που ότι όμορφο κι'ωραίο, είναι ταμπού.
    Σε έναν λαό, πού λατρεύει την ομορφιά της χυδαιότητες.
    Σε λαό "Μόρλοκς" πού εξυμνούν τον "μακαρόνια με κιμά", γιατί δεν μπορούν να αγγίξουν το ΩΡΑΊΟ, το ΟΝΕΙΡΙΚΌ.
    Vangelis,ιππότης του ωραίου, φανταστικός τροβαδούρος άλλων εποχών, τα "μαγικά" πλήκτρα πού σου έδιναν έμπνευση να ερωτευτείς, να ζήσεις, να πολεμήσεις, να νοιώσεις.
    Έφυγε ο Vangelis και έμεινε η μούργα στον τόπο που ο ήλιος σε συντριβεί και η νύχτα σου φέρνει απέχθεια για το δυστοπικό αύριο.
    Κάτοχος βραβείου Όσκαρ, master mind της Μυθωδίας.
    Εδώ;;;;;;
    Απλά ό Ολυμπιακός δεν προχώρησε στο final four, το survivor έχει υψηλή τηλεθέαση και ο θάνατος ενός ΜΈΓΙΣΤΟΥ καλλιτέχνη, είναι απλά γεγονός.
    Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας, καλό Παράδεισο.
    Ίσως τώρα με τον Ντέμης Ρουσόπουλος, τον John Lord και τον Graig Lake (King Crimson), να συνθέσετε το EPITAPH των Λαών του Παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντέμης Ρούσσος, ο δαίμων του πληκτρολογίου χτύπησε.

      Διαγραφή
    2. Από μεγάλα λόγια, που στο τέλος καταλήγουν σε σιχτίρισμα συλλήβδην των Ελλήνων, άλλο τίποτα είστε μερικοί. Ο «μακαρόνια με κιμά» είναι εισαγόμενο προϊόν της άθλιας υποκουλτούρας της σχολής της Φρανκφούρτης, υποκουλτούρα που προωθείται επί δεκαετίες σε όλον τον δυτικό κόσμο από το τιποτένιο μαρξιστικό κατεστημένο, δεν είναι ίδιον των Ελλήνων. Εσείς που κόπτεσθε για την μουσική και την τέχνη, αφού υποθέσουμε ότι ως γνήσιοι μουσικόφιλοι διαθέτετε δισκογραφίες από τα ονόματα που αναφέρετε, στηρίζοντας έμπρακτα τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, πέραν τούτου πόσο έχετε ψάξει στην ανεξάρτητη ελληνική σκηνή, όπου υπάρχουν αξιολογότατα πράγματα, για να ενισχύσετε την δημιουργία και να βρεθεί αντίβαρο στον «κιμά»; Μόνο για αφορισμούς είστε.

      Έλλην ανεξάρτητος δημιουργός

      Διαγραφή
    3. Παλι καλά που υπάρχει ένας Κώστας Τούρτας, οι AXIS,οι AKRITAS, οι IRAKLIS, οι παλιοί καλοί KRAVEL, ο Βλάσης Μπονάτσος με τους ΠΕΛΟΜΑ ΜΠΟΚΙΟΥ και πολλοί άλλοι άξιοι του παλιού καλού progressive rock.
      Πέστε σε άλλους, που δεν έχουν παίξει στις παλιές εκπομπές , της ραδιοφωνικής εκπομπής "η κρυφή γοητεία του ροκ 'ν' ρόλ".
      Ούτε έχει συνομιλήσει με τους SOKRATES, η τον αείμνηστο Παύλο Σιδηρόπουλο.
      Η δισκοθήκη μου και οι γνώσεις, μπορεί να είναι πολλές και μεγάλες, αλλά κρατώ πάντα χαμηλό προφίλ.
      Πολύ ευχαρίστως σε θέματα μουσικής, γνώσης, εμπειριών, να συναντηθούμε

      Διαγραφή
    4. Μπράβο ΜΑΝΚΟ.

      Διαγραφή
  8. Ένα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κομμάτι της Ελλάδας πέθανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν μας θέλουν. Δεν μας χωνεύουν...Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά το 2010 με το ΔΝΤ. Κρυφός στόχος είναι η Ελλάδα να γίνει μικρά αυτόνομα κομμάτια. Να αποχριστιανοποιηθεί. Για αυτό εξάλλου ξεπουλιέται. Ρημάζει. Πεθαίνει.

  Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα... . Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα... να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα...