peri majestic the real

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Αυτή είναι η αλήθεια....

 

Η Ρωσία του Πούτιν θα κατεβεί μέχρι εκεί που θα την στείλουν τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ


Η Αμερική και το ΝΑΤΟ που ξύνονται, να μάθουμε ποιά είναι η "γκλίτσα" και ποιός ο τσομπάνης.

Αμερική -Νατο -Ρωσία-Γερμανία -Σκανδιναβικές χώρες, Ηνωμένο Βασίλειο-Γαλλία-Ελλάδα -Τουρκία Όλοι οι "ηγέτες" όλων των χωρών, έχουν προδώσει τους λαούς τους.


Εν κατακλείδι ,είναι ένα game of thrones,με έτοιμο τον "νικητή" τους με συμφωνία όλων,που σε καμμία περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνει τους λαούς. Είναι ένα στημένο παιχνίδι για να "βγεί" μέσα από αυτό ο "νικητής" Ηδη τον γνωρίζουν. (Γερμανία -Εβραίοι-)Οι λαοί είναι στην απ έξω και στήν ίδια μοίρα όλοι. Ασχολείστε ακόμα με όσα πασάρουν, για την κατανάλωση και απόκρυψη τών σκοπών τους. Οσο ασχολείστε με "μαντεψιές" και εξέλιξη της "μάχης" ,φεύγει η ουσία. Κοιτάτε με τα μάτια και όχι με το μυαλό.


Θα υπάρξουν στρατοδικεία ,και τιμωρία, και κρεμάλες. Αρκεί να πιστεύεις στούς νόμους της ζωής, στον θεό και στο σχέδιο Του.


Η Ρωσία δεν είναι "κακή" ,ούτε θα φτάσει στα Ιεροσόλυμα ,στήν στέπα της θα μείνει απομονωμένη και παγωμένη. Αυτό της το "χάρισε" ο "ηγέτης" της ο " τρομερός" Πούτιν ,το οικόσιτο των Σιωνιστών. Ούτε να φταρνιστεί εάν δεν πάρει την άδεια τους.. δεν θα την λέει κανείς κακή. Ατυχη θα την λέει. Ούτε την Ουκρανία. Απλά είχαν την ατυχία να επιλεγούν για τον σχεδιασμό που τους εξυπηρετούσε . Και ούτε θα φθάσει πουθενά. Σε χειρότερη κατάσταση από πρίν είναι. Θύματα ,όπως όλοι. "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" Ειναι κλασική συνταγή συγκεκριμένης παιδείας.

Αυτό ακολουθούν. Αυτό είναι εκείνο που πρέπει να δούμε σαν την υπέρτατη αθλιότητα τους. Κανένας ενδοιασμός ,κανένα φρένο καμμιά αναστολή στα εγκλήματα που διαπράτουν, μπροστά στα βλέμματα όλων τών ανθρώπων και με τόσο θράσος.Ομως ,ποιών ανθρώπων? Αυτών που πίστεψαν ,πώς ότι βλέπουν σαν εικόνα είναι η πραγματικότητα? Δέν έχουν κανένα λόγο να μην δείξουν την εικονική πραγματικότητα, καθώς βλέπουν ότι πείθουν. Πείθουν και βλέπουν κάποιους να πιστεύουν πώς ο Πούτιν "δεν σταματά πουθενά" -ενώ μόλις του σφυρίξουν λήξη έλειξε. Πείθουν όταν διαδίδουν πώς έρχεται πυρηνικός πόλεμος. Γιατί κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ,ότι μόνο κάποιος ανόητος θα πατούσε τέτοιο κουμπί,και θα έφτανε σε αυτά τα άκρα. Και ο νικητής ακόμα θα ήταν πεθαμένος,καθώς λίγο πρίν ξεψυχήσει ο χαμένος θα πατούσε το κουμπί και θα ήταν όλοι στήν ίδια μοίρα. Μιλάμε για άπληστους και όχι γιά βλάκες.


Πείθουν όταν ακόμα δέν έχουν αναρωτηθεί, τί σχέση μπορεί να έχει η Ρωσία με την ακριβεια, και την έλλειψη τροφίμων? Η Ρωσία τάιζε όλον τον πλανήτη? Η Ρωσία έδινε το καύσιμο στον πλανήτη? Η Μ Ανατολή τι ρόλο είχε στον σχεδιασμό? Πολλά πράγμα δεν γνωρίζουν, και όποιος δεν γνωρίζει δεν βγάζει και ασφαλή συμπεράσματα. ..Η σιωπή είναι χρυσός ,ειδικά στό βαθύ σκοτάδι με τόσα τσακάλια να ουρλιάζουν μέσα στο χάραμα.. Χαράζει και αυτό δέν μπορεί να το σταματήσει κανείς.

2 σχόλια:

  1. Μιλάμε γιά καταστάσεις απίστευτης ηληθιότητας. Τά άτομα είναι άπληστα και διανοητικά άρρωστα και παράλληλα πιστεύουν πώς απευθύνοντε σε πρόβατα.
    Μέσα σέ όλον αυτόν τον δήθεν χαμό ,τής ενέργειας τής ακρίβειας,της επισιτιστικής κρίσης,τών πυρηνικών κουμπιών και κεφαλών,με τα βαλιτσάκια να τα κρατούν στό χέρι σε ετοιμότητα, ο Πούτιν ,γκάστρωσε την φιλενάδα του,και ίσως ο ίδιος πεθαίνει από.."καρκίνο". Τί είναι αυτά ,απίστευτες χαζές καταστάσεις.Λές και παρακολουθούμε χαμηλού κόστους επιθεώρηση.Αυτό δέν είναι το "τόλμη και γοητία".Είναι το θράσσος και η αλητία.Απίστευτη προσβολή της νοημοσύνης τού ανθρώπου,και της ηθικής. Τά λόγια πλέον είναι περιτά.Νομοτελειακά, πλέον γνωρίζει ο κάθε λογικός ,πως αυτές οι πράξεις ,εχουν μόνον ένα αποτέλεσμα. Απλά αυτό θα το δώσει ο χρόνος.Είναι σαν τον μεθυσμένο οδηγό,που έχει μπροστά του πορεία,και ταξιδευει νύχτα παράνομος.Πού μπορεί να φτάσει?.. Ενας δρόμος τον οδηγεί και αυτός είναι στόν θάνατο,μέσα από την τρελή πορεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά το τερμάτισαν, η γελοιότητα μαζί με το έλλειμα παιδείας, σε όλο το μεγαλείο, που ζούμε , τι βλέπουμε καθημερινα στην Δανιμαρκία, τι μεταδίδει η προπαγάνδα της TV, xάσαμε τον προσανατολισμό μας , ασχετα αν υπάρχουν και αναμεταξύμας και οι γραφικοί ονειροβατούντες , ότι πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά , τους θάναι.Επί παραδείγματι ακούει κανείς τους πολιτικούς , προφανως όχι όλους για να μην ισοπεδώνω, και δεν πιστεύει στα αυτιά του, αναρωτιεσαι πατάνε στην γή, έχουν επαφή με την πραγματικότητα, ειναι σε θέση να συνομιλήσουν με τους καθημερινούς θνητούς, εχουν κατανοήσει άραγε τι σημαίνει η έννοια αρετή, που θέλει και τολμη για να έχει υπόσταση. Εδω που τα λέμε η πολιτική αναρρίχηση θέλει άλλες δεξιότητες,απαιτεί ψευδολογίες, κούφιες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις,βαθιές υποκλίσεις, οσφυοκαμψία, βερμαπλισμούς, κενότητα, ωραιοποίηση της πραγματικότητας δλδ να λένε ό,τι ζητάει να ακούσει το πόπολο.Ακούς ρητορήματα που εξάπτουν τα φρονήματα πατριωτισμού,τα θρησκευτικά συναισθήματα, την συνοχή της οικογένειας, δλδ κάτι απο το επικό πατρίς , θρησκεία, οικογένεια, , άσχετα αν οι παραπάνω έννοιες ενίοτε ποδοπατούνται απο τους ίδιους που σηκώνουν το ΄λαβαρο της πατριδοκαπηλείας.Θα μου πείτε καλα όλα αυτά , αλλα υπαρχει φως στο τούνελ, είμαι μάλλον απαισιόδοξος, η σημερινή νεολαία θα παρατηρήσετε περί άλλων τυρβάζει με το εξυπνο κινητό ανά χείρας και καμία επικοινωνία με τον περίγυρο, καμία σχέση με όλα όσα συμβαίνουν, παθαίνεις ορθοτριχίαση σκεπτόμενος ότι αυτή η νεολαία θα υπερασπιστεί τα ιερά και τα όσια αν και το απεύχομαι συμβεί, βλέπεις όμως και τους υποτιθέμενους ηλικιακά ώριμους που είναι για τον γάιδαρο καβάλα,και μετά ψάχνουμε τις αιτίες που οδήγησαν στην παρακμή, την παράνοια, την έκπτωση αξιών ΄δλδ όλη αυτή την ζοφερή πραγματικότητα που όλοι μας βιώνουμε,υπαρχει άραγε λύση μόνο θα έλεγα ο αρχαίος εκ μηχανής θεός ή το μάνα εξ ουρανού μπορεί να αλλαξει τα δεδομένα. , αρα το ερώτημα που τιθεται είναι υπαρχει εκ μηχανής θεός που θα ρίξει το μάνα εκ του ουρανού, εκτιμω ότι εχει απο καιρό γυρίσει την πλάτη του σε αυτόν τον περιούσιο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blade Runner Blues