peri majestic the real

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Χώρα δηλητήριο....

 



Το Σάββατο 7/5/22 έχασε την ζωή του ο James Nass επειδή μια μηχανή που έτρεχε σαν τρελή στην ευρύτερη περιοχή του ΟΑΚΑ δεν σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι. Ο James Nass ήταν πεζός Κ έχασε την ζωή του απλά περνώντας την διάβαση πεζών, επειδή δεν υπάρχει κράτος κ φυσικά παιδεία στους οδηγούς είναι μηδαμινή.

Όταν παίρνεις ένα δίπλωμα δεν σου έχουν εξηγήσει ότι οδηγάς κάτι που μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο...δεν στο εξηγεί κανένας, δεν σε τιμωρεί κανένας, τρέχεις όσο θες. 

Επίσης,  θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν ζούμε  στο Άσπεν τoυ Κολοράντο... Βρισκόμαστε στο "σφαγείο" των Βαλκανίων όπου η ζωή σου δεν μετρά ούτε για πλάκα...Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έφυγε άδικα...και δεν τρέχει τίποτα...Όπως δεν τρέχει τίποτα με τους δεκάδες νεκρούς καθημερινά στα νοσοκομεία....

Μια χώρα δηλητήριο...

3 σχόλια:

  1. Πρόσεξες ότι τώρα τελευταία, δέν υπάρχει ενημέρωση γενικά, λές και ο κόσμος είναι παγωμένος,και σε χειμερία νάρκη? Και από τήν άλλη ,όλα τα σάιτ,έχουν καταντήσει κηδειόχαρτα. Πρώτη φορά μαθαίνουμε για τις γειτονιές,όλα τα ατυχήματα,και όλους τούς θανάτους.Μήν κάνεις τό ίδιο λάθος και εσύ. Πάντα γίνοταν ατυχήματα,και πάντα πέθαινε κόσμος. Ποτέ όμως δεν ήταν απο τίς "πρώτες" ειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε καθημερινά τόσα πολλά ατυχήματα. Ποτέ δεν έχει τόσους πολλούς λαθρομετανάστες. Ποτέ δεν είχε καθημερινά δεκάδες νεκρούς στα νοσοκομεία. Είναι όμως μια πραγματικότητα. Υπάρχει γενικά θέμα...
      peri

      Διαγραφή
  2. https://youtu.be/xXd5BqWp9IU στη κορινθία 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου πάντα γίνεται χαμός όπως και παντού. Τρέχουν ιλλιγγιωδώς σαν να είναι σε πίστα αγώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Trump Meets With Ukraine's Zelensky At Trump Tower And Takes Reporters' Questions

  Και αν αποδεχτεί πατάτα ο Trump?