peri majestic the real

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Για να δούμε ,θα δούμε "ένα τέλος απρόβλεπτο σε μιά Θειική παγίδα"?

 

To σύστημα θέλει Μακρόν δαγκωτό. Κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό ,μέχρι να έρθει η Κυριακή. Δες όλους τι κάνουν και πώ ¨φοβούνται" την άνοδο και νίκη της "ακροδεξιάς"!! Αφού ένα 'Μαγαζί" είναι ,και η δεξιά και η αριστερά. Ενεργοποιούν μήπως και παρασύρουν μέσω του φόβου της "ακροδεξιάς" και τρέχουν να ψηφίσουν τον Μανώλη.

Οπως και να έχει είναι ζόρικα για αυτούς, Και να κλέψουν θα έχουν πρόβλημα. Οι Γάλλοι δεν είναι Αμερικανάκια. Η Ευρώπη δεν σηκώνει τέτοιες ιστορίες. Βγεί ο Μανώλης θα γίνει χαμός στο ίσιωμα. Κίτρινα γιλέκα και πετροπόλεμος. Βγεί η Λεπέν θα χάνουν χρόνο και εάν σκάσει εκείνη η φούσκα που έχει τεντώσει ,όσο δεν παίρνει άλλο θα γίνει τέταρτος παγκόσμιος, από χαρτονομίσματα, χρήσιμα πλέον για την τουαλέτα.

Στο μεταξύ χθες, ο Σοσιαλδημοκράτης Φρανσουά Ολάντ έγινε ο δεύτερος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας που καλεί τους Γάλλους πολίτες να ψηφίσουν τον Μακρόν στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί ο κεντροδεξιός Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος έσπευσε σχεδόν αμέσως από τις πρώτες ώρες μετά τον πρώτο γύρο (10 Απριλίου) να δηλώσει δημοσίως την υποστήριξή του στον Μακρόν, ζητώντας από τους Γάλλους να του ανανεώσουν τη θητεία του στο Ελιζέ.

--Δεν σου θυμίζει τις Αμερικάνικες "εκλογές"? Που ο απερχόμενος Μπάμιας έλεγε να ψηφίσουν Χιλαρυ? Δεν σου θυμίζει εκείνο το "δημοψήφισμα" του Τσίπρα που όλοι έβγαιναν και έλεγαν να ψηφίσουμε "ναι"?. Ο νεοταξίτης Μανουέλ στηρίζεται από παντού .Η Λεπέν παίρνει "μέρος" μόνο για ξεκάρφωμα. Ο Μελανσόν θα "σπρώξει", η δήμαρχος ηδη έχει "σπρώξει" .Οι νεοταξίτες έχουν "σπρώξει".. Το μόνο που δεν υπολογίζουν είναι τους Γάλλους.. Για να δούμε ,θα δούμε "ένα τέλος απρόβλεπτο σε μιά Θειική παγίδα"?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου