peri majestic the real

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Μοιράζει χρήμα παντού χωρίς να υπάρχει αύριο....Τώρα είναι η σειρά της Ιταλικής ΤΡΑΙΝΟΣΕ ( την ξεπούλησε ο Τσίπρας) να τα αρπάξει.. Η νέα σύμβαση υπεγράφη σήμερα. Η Ferrovie dello Stato Italiane, που είναι πίσω από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι ιδιοκτησία της ιταλικής κυβέρνησης.....Η Ferrovie dello Stato Italiane είναι η εθνική κρατική εταιρεία χαρτοφυλακίου σιδηροδρόμων της Ιταλίας. Με λίγα λόγια η Ελλάδα των μνημονίων, της μηδενικής ανάπτυξης χρηματοδοτεί το Ιταλικό Δημόσιο. Δεν πρέπει τίποτα να βρίσκεται σε ελληνικά χέρια.


 Με μία συμφωνία – μαμούθ για την επιδότησή της από το Ελληνικό Δημόσιο με 750 εκατομμύρια ευρώ ανανέωσε η ιταλική ΤΡΑΙΝΟΣΕ το δικαίωμα εκτέλεσης των άγονων σιδηροδρομικών  δρομολογίων για ακόμα 15 χρόνια παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις της σε αυτά δεν ήταν οι καλύτερες έως τώρα και οι τοπικές κοινωνίες εξέφραζαν συνεχείς διαμαρτυρίες. ...

Πηγή Έθνος.

AΠΟΧΉ από τις εκλογές!! 

Για όνομα του θεού..

2 σχόλια:

  1. https://traianou.gr/2022/04/%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%af.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (1-Μόνο την αγωνία τους να δείς μην και εκλεγεί η Λεπέν ,τοτε μπορείς να αντιληφθείς πώς έχουν πρόβλημμα. Και εαν είναι έξυπνοι οι Γάλλοι θα δώσουν Λεπέν για αντιδραση.Με κομμένη την ανάσα περίμενανόλοι τους το αποτέλεσμα των εκλογών. Μόλις σήμερα γίνοντε αναφορές στις Γαλλικές εκλογές.
    Μια εκλογή της Λεπέν δείχνει μεγάλη δυσαρέσκεια του Γαλλικού λαού ,στο θέμα της Λαθρομετανάστευσης ,στο Θεμα "ευρωπη" της Γερμανίας,φτώχοποίησης ,και ετοιμότητα για ¨πιστολίδι"
    Αυτή είναι η "ενοια" της εκλογής Λεπέν και όχι "ακροδεξιές" και "αριστερές" παπαρολογίες. Δείχνει επίσης αυτό ακριβως. Οτι έχουν προσπεράσει τα παραμύθια "ιδεολογίες" και προσπαθούν για επιβίωση και μόνον.Στην ουσία μηνυμα του λαού είναι .
    2-Ολοι είναι μια συμμορία. Αυτό το γνωρίζουμε. Με εκλογή Λεπέν ,καθηστερούν.Η Λεπέν έχει κάποιους που δεν μπήκαν στην "κατσαρόλα" για φαί.Μέχρι να ρυθμίσουν ,να τα "κλείσουν" να τα κανονίσουν χάνουν χρόνο. Ο χρόνος είναι υπέρ του λαού,και κατά τους. Δεν είπε κανείς πώς η Λεπέν και οι "ακόλουθοι της" είναι καθαροί.Απλά το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει την πρόθεση των Γάλλων. Για να φτάσουν οι Γαλλοι να ψηφίσουν και καλά "ακραδεξιά" δείχνει την απόλυτη δυσαρέσκεια τους,δειχνει πώς έχει φτάσει ο ατμός στο καπακι της χύτρας.
    Ο Μακρόν απλά περιμένει να πιασει την εξουσία,και μέσα σε μιά "νύχτα¨να ρίξει τις υπογραφές των μνημονίων. Είναι όλα έτοιμα. Με Λεπέν,μέχρι να τοποθετήσει τον κάθε έναν σέ θέση,μέχρι να τα μιλήσουν να τα συμφωνήσουν ,φεύγει ο χρόνος. Αιμοραγούν και δυσαρεστούν λαούς.Εκνευρίζουν λαούς,και δεν είναι καλό για αυτούς. Με αυτήν την λογική λέμε Λεπέν.Ουτως η άλλως γνωρίζουμε πως δεν ισχύουν "διαφορές" Ενα στόχο έχουν όλοι για όλους τους λαούς του κόσμου..
    ΔΩΣΕ ΛΕΠΕΝ να φάνε και άλλη καθηστέρηση,και μπλοκάρισμα.)

    Αυτά ήταν τα σχόλια μου στο θέμα των Γαλικών εκλογών. Αν διαβάσεις το νέο άρθρο του Τραιανού βλέπεις ότι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΛΥΕΙ.
    Οσο για το θέμα Μελανσον ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ "ΔΕΞΙΣΤΕΡΑΣ¨ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ μήπως και τσιμπισει κανένας δεινοσαυρος που ακόμα επιμένει σε "δεξια" άκρα και "αριστερια" χέρια/ Καποιος από εκείνους που θεωρούν πως η δεξιστερα πίνει καφέ στα καφενία και δεν ειναι μέσα στο μυαλό του κάθε ενός . Πινει καφε και περιμένει τον κυνηγό να την πυροβολίσει και να την δώσει πεσκέσι στον κρεοπώλη.για να την δει νεκρή και να πει πως τέλειωσε. Η δεξιστερα είναι εκείνο το ΚΟΛΠΟ που έπαιζαν ,και έπαιρναν ψήφους. Αρα γίνοταν ΚΑΠΟΙΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" μεσω του παραμυθιού των ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ. Το τέλος της είναι όταν κανείς δεν ακολουθεί καμμια εκ των δύο τριών η πέντε αυγά τουρκίας ,όταν οι συνθήκες είναι τέτοιες που τιθεται θέμα επιβίωσης. ΤΟΤΕ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΕ ΟΛΑ. Παραμένει στο μυαλο των δεινοσαυρων ,που δεν λενε να ξυπνησουν προφανως γιατι δεν τους νοιαζει τιποτα παρά μόνο το τομάρι τους και η βλακεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...