peri majestic the real

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Aυτές οι μαλακίες των Κινέζων θα τελειώσουν ξημερώματα Δευτέρας με την εκλογή της Λεπέν. Αν η Λεπέν γίνει ο Τραμπ της Γαλλίας, τότε η Νέα Τάξη δεν θα μακροημερεύσει. Με Μακρόν; Θα ζήσουμε ξανά δικτατορία...

 


Θα τα καταφέρει ο Γαλλικός λαός; Η θα επιβεβαιωθεί ο Ουμπέρτο Έκο που από τα βιβλία του μιλά για έναν λαό που αγαπά απεργίες, διαδηλώσεις και πορείες για το θεαθήναι;


Μεγάλο το άγχος για τον Βλαδίμηρο....αν δεν εκλεγεί ο Μακρόν...θα πρέπει να ετοιμάζεται νύχτα...Ούτε για τουαλέτα δεν θα μπορεί να πάει. Θα μπλέξει για τα καλά στις λάσπες της Ουκρανίας. Ας φτάσει μέχρι τα σύνορα της Ρουμανίας. Ας ντυθεί Λένιν. Δεν έχει χρόνο και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τα φέρετρα...

Δεν έχουν χρόνο...εάν χάσουν την Γαλλία...Θα τρέχουν νύχτα για την μεγάλη έξοδο..

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός που ΟΛΑ τα πατριωτικά μπλοκς δεν κάνουν ΚΑΜΙΑ αναφορά για τις Γαλλικές εκλογές....


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Πούτιν !!! Ξυπνάτε!!... …Γενικός «εμβολιασμός» φόβου ΥΠΑΡΧΕΙ !!! …


Οι Σιωνιστές και οι Γερμανοί «κρύβονται» πίσω από το «σώου» τού υπάλληλου τους Πούτιν !!! Σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι —Ρώσοι κι Ουκρανοί—, για να μπορέσουν οι Γερμανοί να εξασφαλίσουν το «άλλοθι» να εξοπλιστούν ξανά, χωρίς ν’ αντιδράσουν οι φοβισμένοι τώρα Ευρωπαίοι. Τώρα, που θα πρέπει να άρουν όλους τους περιορισμούς τής «Πανδημίας», θα φανούν οι τραγικές οικονομικές συνέπειες της διαχείρισής της. Πίσω από καπνούς και πτώματα προσπαθούν να κρύψουν διαφθορά, ακρίβεια, πληθωρισμό και φτώχεια πριν αντιδράσουν οι «εμβολιασμένοι». ΟΛΑ τα κράτη τής Ευρώπης βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας !!!... ...ΟΛΑ στη σειρά, για να μπουν σε Μνημόνια !!!... ...Βασικός τους

 ΣΤΟΧΟΣ: ...η Γαλλία τού διεφθαρμένου Μακρόν !!!

 ...ΣΤΟΧΟΣ τής οπλισμένης Γερμανίας θα γίνει ο εκφοβισμός τής Ε.Ε. και κυρίως τής αντιδραστικής Γαλλίας, η οποία θα πρέπει να μπει σε Μνημόνιο φτωχοποίησης του γαλλικού λαού !!!


 ...ΣΤΟΧΟΣ τους είναι να «φάνε» το γαλλικό κεφάλαιο, για να σώσουν τις Αμερικανικές Τράπεζες και το Αμερικανικό Χρηματιστήριο !!! Όπως το μικρό ελληνικό κράτος «έσωσε» με τα Μνημόνιά του τη Ντόιτσε Μπανκ, έτσι προβλέπεται η πλούσια Γαλλία να σώσει τις κατ’ όνομα μόνον «Αμερικανικές» Τράπεζες των Σιωνιστών. Μια οπλισμένη «Βέρμαχτ» θα απειλεί και θα τρομάζει τα «Κίτρινα Γιλέκα», όπως απειλούσε ο Ερντογάν τούς «Αγανακτισμένους». 

Πάνω από 40 τρισεκατομμύρια δολάρια "λείπουν" από τους Σιωνιστές, για να συνεχίσουν αυτοί να ζουν το "όνειρό" τους …κι αυτός ο "δρόμος" περνάει μέσα από την υπερπολύτιμη Γαλλία !!! 

Παναγιώτης Τραϊανού https://traianou.gr/

Το βίντεο με τον Leonard δεν δείχνει τίποτα; 

4 σχόλια:

  1. Ειδες το νέο κόλπο? Μας δείχνουν τι τραβάνε οι κινέζοι,για να δούμε <"πόσο τυχεροί" είμαστε εμείς με τον Μιζοτάκη.Και για τούς υπολοιπους λαούς είναι οι εικόνες εννοείται. η Κουμουνιστική ΚΙΝΑ δίνει μεγάλη μάχη για τους νεοταξίτες,καθώς ήταν και αυτή ευνοημένη σε έναν βαθμό. Βοηθάει και τους Γάλλους δείχνοντας αυτές τις εικόνες να "δούν¨τι είναι Ο Μακρόν και η "δημοκρατία" των νεοταξιτων. Τυχαίες λές είναι οι εικόνες απο την Κινα? Για τι θα τους υπολογίζουν τους κινέζους οι κουμουνιστές δικτατορες? Ουτε για σκυλιά. Και τους τραβολογάνε σαν τα κοτόπουλα για μαζικη φύλαξη στην καποναρα.Που φτάσανε !! Τι σκατα έχουν για μυαλό! Αυτα δεν μπορούσε άνθρωπος να τα σκεφτεί.Ουτε ο πιό βλάκας. Για να δούμε τι μας "κυβερνάει" ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟ.
    ΟΛΟΙ ΈΧΟΥΝ "ΠΑΓΏΣΕΙ"πάντως δες ριξε μια ματιά..Είναι τα πάντα "μουγκα"..Η επόμενη ημέρα εάν κάνουν οι Γάλλοι την αντροπή θα είναι για αυτούς ΜΑΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι λιγες ωρες. Η δευτερη αναμέτρηση ειναι την Κυριακή της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ των ορθοδοξων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Σαγκάη: Τι κρύβεται πίσω από το απάνθρωπο lockdown)
    Τι κρύβεται??? ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!
    Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ .
    Να πείσουν προσπαθούν πώς υπάρχει "επιλογή" (τα αποδεδειγμένα φασιστικά καθεστώτα ανεξαιρετως ολα ,με τις "διαφορετικές" δήθεν ιδεολογίες τους),πως είναι "δημοκρατικά". Δείχνουν εκεί που τους "παίρνει".Εχουν μάθει να ζούν σαν σκύλοι με τα καθεστώτα τους οι Κινέζοι,για αυτό τους παίρνει,και επίσης που καλλύτερα θα μπορούσε να πετύχουν αυτό που θέλουν,δίχως προβλημμα? Κουμουνιστικα καθεστώτα και χωρες ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ "ΠΑΤΕΡΕΣ" ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Αφου πατέρας του Κουμουνισμού ο Εβραίος τι θα είναι τα "παιδάκια" του "σπιτιου" που "κουμανταρει" ο πατέρας τους? προβατα!
    Ο λαός λέει μια παροιμία...|'Το πρόβατο κουρεύανε το γίδι είδε και έκλανε".. Ετσι λοιπόν "κουρεύουνε " τα προβατα του κουμουνιστικού μαντριου και περιμενουν να κάτσουν ησυχα απο τρόμο τα γίδια των άλλων μαντριών. Η να κλάνουν από τον φόβο τους..
    Ετσι θα έρθουν και κάποιοι και θα σου πουν!! ΈΙΔΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ? ΚΑΤΣΕ ΗΣΥΧΟ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΕΨΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ"..Για αυτο είπαμε μεχρι την άλλη Κυριακή θα δούμε πολλά..Πολλά και διάφορα...Τα παιδια του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ,ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΟΑΤΚΙ ,ΟΛΑ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΛΟΥΚΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ... ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ "ΤΡΕΜΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ" -ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΓΑΛΛΙΑ "ΑΠΕΙΛΕΙ"ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΑΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαι κάτι ακόμα από τα "περίεργα" της Κίνας! Στην Κινα είδαμε τις πρώτες "εικόνες της "πανηδμίας"..Σήμερα βλέπουμε την επόμενη φάση της πρώτης εικόνας..
    Λές να ετοιμάζοντε για στρατιωτικό νόμο παντού? Λες να είναι τόσο σιγουροι για την Νίκη του Μακρόν και προιδεάζουν τον κόσμο για πειθαρχία με ραβδί..Τυζαιές πάντως δεν είνι οι εικόνες που βλέπουμε.Ειδες τι "καλοί¨που είναι? Πρέπει να είμαστε και εμείς υπακουοι,για να "μην φτασουν στα άκρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή