peri majestic the real

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

”Όποιος ελέγξει τη Μεσόγειο, θα ελέγξει τον Πλανήτη”

 


Η Γερμανία αναγκάστηκε και έκανε πίσω για την Deutsche Bank και αποσύρθηκε από τήν Ρωσία. Αναγκάστηκε γιατί οι άλλοι από τις ΗΠΑ είχαν αποσυρθεί και τής έβαλαν "χέρι". Η πονηρή Γερμανία το είχε δεί κουτογελασιό και εύκολο.

Είπαμε στίς λάσπες του Δνείπερου θα τελειώσουν όλοι.

Πρός το παρόν είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ το τέλος του Πούτιν. Τί άλλο έπρεπε να κάνει για να αντιδράσει η Ρωσία? Θα αντιδράσει. Και εάν αυτή δεν αντιδράσει τώρα θα αντιδράσει όταν πλέον θα είναι δικτάτορας και αυτοί αποκομμένοι, από τον κόσμο. Είναι επίσης ξεκάθαρος ο ρόλος πολλών "ηγετών" .Λένε δέν παίρνουν μέρος σε αυτόν τον πόλεμο, και ακούει ο κόσμος για ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ. Μόνο οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί δεν πολεμάνε σε αυτόν τον πόλεμο. Ολοι οι άλλοι πολεμάνε και οι λαοί τών "άμεσα" εμπλεκόμενων ,είναι απομονωμένοι από την μιά πλευρα και ξεριζωμένοι από τήν άλλη.. Και άλλοι εκτεθειμένοι (όπως μας εξέθεσε ο αυτιστικός) Στήν Ιταλία ο λαός ξεκίνησε αντιδράσεις για ακρίβεια και καύσιμα. Στήν Γαλλία το ίδιο.

Κάτι ακούγεται για αντιστοιχία πετρέλαιο-ρούβλι η γουάν. Εννοείται. Ποιός θα δώσει πετρέλαιο ,σε δολάριο ,όταν αυτό απο μέρα σε μέρα μπορεί να γίνει χαρτι τουαλέτας. 

Έχουν πρόβλημα.

Συντονισμένη επίθεση δέχεται η Μεσόγειος. Οι Προτεστάντες, προκειμένου να θέσουν σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου τους, που στόχο έχει την απόλυτη κυριαρχία τους στο σύνολο του Πλανήτη, επιτίθενται σε όλα τα δόγματα και τις θρησκείες της Μεσογείου. Προκειμένου να επιβάλουν την ολοκληρωτική Νέα Τάξη Πραγμάτων, επιτίθενται στους πάντες, προφασιζόμενοι οποιονδήποτε λόγο τους βολεύει …

Στόχος τους είναι ο “πλούτος” αυτής της “μήτρας” …Ο “πλούτος”, ο οποίος της επέτρεψε να “γεννήσει” τους μεγάλους πολιτισμούς …Ένας “πλούτος”, ο οποίος αποτέλεσε τον στόχο όλων των επίδοξων κατακτητών αυτού του κόσμου τους περασμένους αιώνες …Ένας “πλούτος”, ο οποίος σήμερα δεν φαίνεται, γιατί απλούστατα είτε λεηλατείται είτε καταστρέφεται, προκειμένου οι λαοί της Μεσογείου να παραμένουν μόνιμα στη φτώχεια και την αδυναμία …Ένας “πλούτος”, ο οποίος έχει περάσει πλέον στη σφαίρα της “λήθης”, εφόσον οι Βόρειοι Ευρωπαίοι των λασπών και της ομίχλης “έπεισαν” με στρατιωτική αλλά και ψυχολογική βία τους Ευρωπαίους της ηλιόλουστης Μεσογείου πως είναι οι “φτωχοί” αυτού του κόσμου. Όταν η Φιλανδία των πάγων δανείζει και κουνάει ως δανειστής το “δάχτυλο” στην Ελλάδα, σημαίνει ότι αυτή η βία απέδωσε τους καρπούς για τους οποίους ασκήθηκε.

Αυτή η μάχη δίνεται σήμερα …Η μάχη για τον έλεγχο του πλούτου της Μεσογείου …Η μάχη για τη διατήρηση των ρόλων μεταξύ κυρίαρχων και υποτελών …Δανειστών και δανειοληπτών …Μια μάχη, η οποία πλέον απαιτεί δραστικές πολιτικές και δεν καλύπτεται πλέον μόνον από την προπαγάνδα και τα ψεύδη …Η μάχη για τον έλεγχο ενός τεράστιου πλούτου, ο οποίος δεν αφήνεται από τους Προτεστάντες να γίνει αιτία συσπείρωσης των μεσογειακών λαών μεταξύ τους …Η μάχη, η οποία, αν δεν ελεγχθεί εγκαίρως από τους σημερινούς κυρίαρχους —και τελικά αυτός ο πλούτος αποδοθεί ατόφιος στους λαούς της Μεσογείου— θα αλλάξει άρδην τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα …Θα αλλάξει η παγκόσμια ιεραρχία, αν οι μεσογειακοί λαοί αφεθούν ελεύθεροι να διαχειριστούν αυτά που τους ανήκουν.

Το περιγράφουν άλλωστε και οι αποκρυφιστικές γνώσεις όλων των λαών. Τι λένε αυτές οι γνώσεις; …Το αυτονόητο: …”Όποιος ελέγξει τη Μεσόγειο, θα ελέγξει τον Πλανήτη”. Οι λαοί της Μεσογείου είναι προφανές πως δεν την ελέγχουν και ως εκ τούτου ο έλεγχος πηγαίνει σ’ αυτούς που τους “καπελώνουν” …Σ’ αυτούς που τους λεηλατούν …Σ’ αυτούς που τους διχάζουν, προκειμένου να τους διατηρούν σε κατάσταση σύγκρουσης …Σ’ αυτούς που τους φανατίζουν μέχρι θανάτου και τους τελευταίους αιώνες τούς οδηγούν στον αλληλοσπαραγμό. Αυτοί ελέγχουν τη Μεσόγειο —έστω και εξ’ αποστάσεως— και όπως είναι φυσικό μαζί με αυτήν ελέγχουν και ολόκληρο τον Κόσμο.

Η Μεσόγειος σήμερα “πονά”, αλλά, γι’ αυτούς που έχουν γνώσεις, αυτοί οι πόνοι δεν είναι συνηθισμένοι. Δεν είναι “πόνοι” από χτυπήματα ιμπεριαλιστών …Είναι “πόνοι γέννας”. Κάτι νέο “γεννιέται” στη Μεσόγειο και αυτό κανένας δεν μπορεί να το σταματήσει. Οι εξελίξεις “τρέχουν” και κανένας δεν γνωρίζει τι θα προκύψει μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Κανένας δεν γνωρίζει τι νέο θα προκύψει από τον θάνατο του παλιού …Του παλιού, που, όπως φαίνεται, είναι αποφασισμένο να “αυτοκτονήσει” στις ακτές της θάλασσας των πολιτισμών …Του παλιού, το οποίο δείχνει εκφυλισμένο σε βαθμό τέτοιο, που να μην μπορεί να σκεφτεί ούτε καν με βάση την απλή λογική …Κάποιοι βιάζονται να συναντήσουν τον “θάνατο” και μάλιστα απειλούν όποιους τους εμποδίζουν να το κάνουν.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

https://traianou.gr/2013/09/i-mesogeios-genna-ton-neo-planitarxi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν καταγράφονται εύκολα οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Τα μνημόνια ρήμαξαν τα πάντα. Η χώρα έγινε Εφιάλτης από μια κλίκα ακραίων κτηνανθρώπων όπου η ανθρώπινη ζωή υποχωρεί μπροστά στο πάθος για την εξουσία και το χρήμα της εξουσίας. Μιλάμε για εκκαθαρίσεις χιλιάδων ανθρώπινων ζωών. Αν προσθέσουμε τα ψυχικά νοσήματα ( απόνερα της τρόικας) μαζί με τους άτυχους στα κρύα νοσοκομεία του ΔΝΤ τότε...... Επόμενο επεισόδιο του δράματος; Η βίαιη φτωχοποίηση με εντολή Μητσοτάκη που θα αποφέρει νέους θανάτους. . Η ενέργεια στα ύψη, τα τρόφιμα απλησίαστα στα super markets, το λαδάκι τριπλασιάστηκε και λείπει πλέον και από το καντήλι. Δυστυχώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα ΠΑΝΤΑ με εντολή Μητσοτάκη.

  Μιλάμε για μαζικές δολοφονίες αθώων ανθρώπων με επιστημονικό τρόπο. Με νομοσχέδια της ντροπής. Μ ε ψηφοφορίες ονομαστικές. Ψήφιση νόμων με...