peri majestic the real

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Nεκρός ο Mordvichev!!

 «Νεκρός ο Ρώσος Αντιστράτηγος Mordvichev, Διοικητής της 8ης Στρατιάς. Αγαπητός στους Ρώσους στρατιώτες»

2 σχόλια:


  1. Ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να τροφοδοτεί με αέριο την Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας, ικανοποιώντας τα σχετικά αιτήματα των Ευρωπαίων καταναλωτών.

    Η εταιρία ανέφερε ότι τα αιτήματα αυτά ανήλθαν στα 106,6 εκατ. κυβικά μέτρα την 20ή Μαρτίου.

    zougla.gr

    Για να μην δουλευουνε τον κόσμο με την "ενεργεια" και τόν λόγο της ακρίβειας. Κανονικά παίρνουν και κανονικά μας δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/kai-to-sooy-synechizetai-diaggelmata-m/
    Αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο πονηρεύτηκαν!
    Την αρκετά αυξημένη πιθανότητα τα δήθεν “εξωτερικά” διαγγέλματα που κάνει ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, να είναι FAKE εξετάζουν αρκετοί χρήστες στο twitter.

    Έχει «βουίξει» στην κυριολεξία το διαδίκτυο πως κάτι δεν πάει καλά σε ό,τι αφορά αρκετά από τα τηλεοπτικά μηνύματα του νεοναζί προέδρου.

    Αρκετοί λένε μάλιστα πως γυρίζονται σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο με green room, από αυτό που χρησιμοποιείται στις ταινίες.

    Πολλοί πρόσεξαν πως δεν αποτυπώνεται σωστά ούτε η σκιά του Ζελένσκι στο έδαφος ούτε καν τα χνώτα του, δεδομένου πως στο Κίεβο τις νυχτερινές ώρες η θερμοκρασία πέφτει υπό του μηδενός και βεβαίως δεν φοράει καν μπουφάν με -6 βαθμούς!..
    διαβασε το.!Από την πρώτη ημέρα το λέω πώς είναι σώου ,ακόμα και η εμφάνιση του καραγκιοζηλίκι και ψευτικη. 25 ημέρες μετα και αρχίζουν να διαρέουν σκέψεις .ΟΛΟΙ το έχουν πάρει χαμπαρι πως είναι μούφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή