peri majestic the real

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ? Είναι προφανές ότι η ανθρωπότητα έμπλεξε με μια κλίκα βαρεμένων...Mε τους Σιωνιστές τραπεζίτες της Wall Street, τους Γκέιτς και τους Μπουρλάδες. Αγοράζει χρόνο ο Μπάιντεν για να στήσει τον νέο ψυχρό πόλεμο. Αγοράζει χρόνο για να δει πρώτα την φτωχοποίηση της Ευρώπης. Πρέπει να εξαντληθεί η Ευρώπη οικονομικά και ενεργειακά.

 

3 σχόλια:

  1. Μπίζνες πάνω στο αίμα ο βρωμόγερος...ανάθεμα την ώρα που η Αμερική έπεσε στα χέρια του συστήματος Biden.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμπάρκο στο ρωσικό πετρέλαιο,σημαίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
    Στρατευματα στην Πολωνία πολεμικά ανοικτά της Κύπρου..
    Βόλτες του Ισραηλίτη πρωθυπουργου,απο Ρωσια σε Γερμανία και απο εκεί σε Τουρκία..Και ο ψυχοπαθής Μιζοτακης την Κυριακη στην Κωσταντινουπολη.
    Ανακοινωση Στολτεμπερκ και Τρυντω με φόντο ελικόπτερα και στρατό..
    Ανοικτά της Θάσου το USS Harry S. Truman
    Και το Σαρλ ντε Γκωλ απο τις αρχές φεβρουαρίου πλεει ανοικτά της Κύπρου
    Γενικά, η περιοχή μεταξύ Χαλκιδικής και Λέσβου, πρέπει να είναι η πιο στρατικοποιημένη και πυρηνικοποιημένη περιοχή του πλανήτη, αυτή την στιγμή.Το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS
    Bainbridge,

    (Πότε θα γίνει αυτό; …Όταν θα γίνει η μεγάλη σύγκρουση όλων των βασιλέων της Γης με τον Κύριο. Πού θα γίνει αυτή η σύγκρουση; …Σε έναν τόπο, ο οποίος ονομάζεται στα εβραϊκά Αρμαγεδδών …Κοντά στη σημερινή Συρία …Κοντά στην πόλη Χομς, η οποία σήμερα βομβαρδίζεται ανηλεώς. Τότε η Πόλη η μεγάλη θα σπάσει σε τρία κομμάτια. Στην πραγματικότητα θα αποκαλυφθούν οι τρεις μορφές της, γιατί όλες οι μορφές θα πάρουν μέρος στη σύγκρουση. Εκεί θα μπλέξουν η Νέα Ρώμη, η Ρώμη, η Νέα Υόρκη, αλλά και η Αθήνα των Ρωμιών …Μαζί με αυτές και η Μόσχα, το Πεκίνο, το Δελχί και το Τόκιο …Όλοι έχουν συμφέροντα στην περιοχή …Όλοι θέλουν να έχουν λόγο σ’ αυτά, τα οποία γίνονται στη Μέση Ανατολή …Όλοι οι “βασιλείς” θα μαζευτούν στη γενέτειρα της μεγάλης Πόρνης …Τότε ο Θεός θα “θυμηθεί” τη Βαβυλώνα και θα της δώσει να “πιει” από το “κρασί” της Οργής και του Θυμού Του.
    --- "ΛΕΒΙΑΘΑΝ"----
    ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ..
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω 7.03 με το σύστημα Τράμπ οι ΗΠΑ είχαν δημοκρατική νομιμοποίσηση να επεμβαίνουν όπου γουστάρουν και νομίζουν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους, δεν πήρες χαμπαρι ότι από τότε που διαλύθηκε το σύμφωνο της Βαρσοβίας που αποτελούσε φόβο για τους δυτικούς και έβαζε φρενο στο ΝΑΤΟ να κάνει εκ του ασφαλούς παιχνίδι βλέπε ΓΙουγκοσλαβία κλπ . δλδ νομίζεις ότι θα έκανε επέμβαση στην Γιουγκοσλαβία το ΝΑΤΟ , όχι βέβαια γιαυτό σήμερα βγάζουν οι αμερικανογερμανοί φλύκταινες με την συμμαχία Ρωσίας -Κινας, όσο για ο επόμενο σχόλιο 9,13 περιμένω ο Περι να πάρει θέση μόνο στην κατακλείδα, αν μπορεί. Περι μπορεί να έχεις ιστοσελίδα αλλα νομίζω, ως φιλοξενών αναγνώστες που σχολιάζουν και αφου όπως γράφεις φιλτράρεις και διαγράφεις σχολια εκτός θέματος ή υβριστικά και πράττεις σωστά, τουλ΄αχιστον θα ανέμενα σχόλια που αναρτας να κάνεις και εσύ κάποιο σχόλιο . εκτός και η αναρτηση σημαίνει και αποδοχή, απλα προβληματίζομαι γιατι δεν στο είχα, πίστευα με τα αρθρα παρεμβάσεις σου είχες στόχο να λύνεις γρίφους και όχι να αποπροσανατολίζεις, ξέρω ότι ισως ενοχλώ με τις αιρετικές μου παρεμβάσεις , μπορείς άνετα να γράψεις Δημήτρης Πύρρος αυτο το σχολιο διαγραφτηκε απο το διαχειριστή και να με ακυρώσεςι κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή