peri majestic the real

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Το είχαμε γράψει και στο παρελθόν. Η Ελλάδα είναι σε χειρότερη μοίρα από κάποια κρατίδια της Αφρικής. Ζούμε σε ένα σκληρό τυραννικό καθεστώς. Καθεστώς τρόμου. Μιλάμε για έναν στρατό χιλιάδων ατόμων ( βολεμένων-κολλητών-τραμπούκων) που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τρέχει στις κάλπες αδιαφορώντας για το επίπεδο ζωής του τόπου.. Άρα; Μπλέξαμε!

 

1 σχόλιο:

  1. Κατά τον Όμηρο, δημιουργός του σύμπαντος ήταν ο Ωκεανός, που είχε για σύζυγο τη Θέτιδα .
    Κατά την Ελληνική Μυθολογία κυρίαρχος των θαλασσών ήταν ο Ποσειδώνας , γιος του Τιτάνα Κρόνου και της γυναίκας του Ρέας, θεός της θάλασσας.
    Οδησσός το σημαντικό λιμάνι στον Ευξεινο Πόντο.
    (Σήμερα "έφτασαν¨ στην ΟΔΔΗΣΟ .Έφτασαν στα Υψηλά επίπεδα τών Αθάνατων Θεών. Του τρομερού Ποσειδώνα της Τρομερής Θέτιδας και των Τιτάνων..)

    Ο Εύξεινος Πόντος υπήρξε πολυσύχναστος υδάτινος δρόμος στο σταυροδρόμι του αρχαίου κόσμου : των Βαλκανίων στη Δύση, των Ευρασιατικών στεπών στο Βορρά, του Καύκασου και της Κεντρικής Ασίας στην Ανατολή, της Μικράς Ασίας και της Μεσοποταμίας στο Νότο και της Ελλάδας στα Νοτιοδυτικά.
    ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ
    Αργοναυτική εκστρατεία στην Ελληνική Μυθολογία, η εκστρατεία του Ιάσονα και του πληρώματος του από την Ιωλκό στην Κολχίδα του Εύξεινου Πόντου για να πάρουν το χρυσόμαλλο δέρας, Η εκστρατεία αυτή πήρε το όνομά της από το πλοίο του Ιάσονα, την Αργώ, η οποία με τη σειρά της ονομάστηκε έτσι λόγω του κατασκευαστή της, Άργου.

    Για την εκστρατεία αυτή έγραψε ο Απολλώνιος . Το χρυσόμαλλο δέρας το χρειαζόταν ο Ιάσονας για να ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ του που του είχε υφαρπάξει ο αδελφός του πατέρα του, ο Πελίας.

    (Αν ήθελαν τον Θρόνο έπρεπε να περάσουν απο εδώ που είναι σήμερα)Και θα "κατέβουν" ακόμα κάτω..Πρός Ελλήσποντο άρα βλέπουμε την "διαδρομή" που είναι αναγκασμένοι να κάνουν (μέχρι να καθίσουν στόν "Θρόνο"που κυνηγούν.) ,μέσα από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.(γιατί αυτή είναι ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ .)
    Γεια σου peri.. παρακολουθούμε γνωίζοντας, πώς ότι βλέπουμε δεν είναι αυτο που "βλεπουμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ