peri majestic the real

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ο Εξοπλισμός της Γερμανίας προέκυψε από το δήθεν φόβητρο -Πούτιν. Το "φόβητρο" εξοπλίζει την Γερμανία για να τρομοκρατήσει την Ευρώπη .Ποια είναι η "καρδιά" της? Που θέλει η Γερμανία και οι Σιωνιστές? Ποια χώρα της Ευρώπης εάν κατακτήσει, είναι νικητές?

 Για να κατανοήσει κάποιος τί λέμε, θα πρέπει να μιλάει την ίδια "γλώσσα". Να αντιλαμβάνεται τα πράγματα μέσω αυτής της γνώσης- σκέψης , που μας έχει δώσει.

Επίσης όποιος έχει διαβάσει Τρίτομο και τα βιβλία του ΤΡΑΙΑΝΟΥ γενικά, πιάνει τα ¨σημάδια" και βλέπει τις καταστάσεις όχι όπως μας τίς δείχνουν αλλά όπως είναι πίσω από αυτό που φαίνεται.. Πραγματικά δεν μπορώ διαφορετικά να εξηγήσω.

Έχουμε γράψει σε σχόλια για τόσα πράγματα, και έχουμε καταθέσει και το αποτέλεσμα των κινήσεων τους.(μέσα από τον Τραιανού)

Για παράδειγμα γράψαμε ,πως θα επιτεθεί η Γερμανία (ο λύκος φενίρ),στην περιοχή Ουκρανίας Ρωσίας,(αρκούδα)αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε την Ουσία γιατί "κοιτούσε" ότι του έδειχναν. Έβλεπε δλδ Ρωσία εναντίον Ουκρανίας.(Είχατε διαβάσει το άρθρο του Τραϊανού "Ραγκναρόκ"?) Αν το είχατε διαβάσει και εσείς θα γνωρίζατε πως περιμένουμε να κάνει επίθεση η Γερμανία. Πίσω από αυτόν τόν στημένο Πόλεμο ήταν η Γερμανία (Φενρ)-Εβραιοι,*(Γιορμουγκαντ) και ο κόσμος έβλεπε την Ρωσία Ουκρανία. Λέγαμε ξανά πως αυτός είναι "πόλεμος" και όχι πόλεμος. Και μας αμφισβητούσαν ,προφανώς γιατί δεν είχαν γνώσεις και δεν αντιλαμβάνονταν την διαφορά. Είχαμε γράψει πώς θα γίνει επίθεση εκεί πάνω και μας έλεγαν πώς είναι λόγια για εντυπωσιασμό. Γράφαμε επίσης μόλις ξεκίνησαν τον "πόλεμο¨, πως αυτό είναι το τέλος της Γερμανίας. Και πάλι δεν κατάλαβαν. Γράψαμε συγκεκριμένα πώς η Γερμανία και όλοι τους θα πεθάνουν στίς λάσπες του Δνείπερου. Τι θέλουμε να πούμε. Θα "πεθάνουν" στις λάσπες του  Δνείπερου γιατί εκεί κάνουν έναν στημένο πόλεμο, για να δημιουργηθεί ένα νέο φόβητρο Πούτιν-(δικτάτορας),γιά να Τρομάξει η Ευρώπη και να μην αντιδράσει στην λεηλασία ,που της ετοιμάζουν οι Γερμανοί και οι Σιωνιστές. Εκτιθέμενοι πλέον και "Καμμένοι" στο πολιτικό σκηνικό. Τον Πούτιν οι Ρώσοι θέλουν να τον γδάρουν Τον Ζελένσκυ οι Ουκρανοί το ίδιο.. Οι Έλληνες με την θέση και στάση του απέναντι σε αυτόν τον "πόλεμο" το ίδιο και ούτω καθ΄ εξής.. Πνίγονται στις "λάσπες" του Δνείπερου.. Τζάμπα τρέχουν γιατί ΚΑΠΟΙΟΣ τους ήθελε να κάνουν όλην την διαδρομή για να μπούνε στην Ευρώπη για να πάνε στην ΚΑΡΔΙΑ της Ευρώπης για να πιαστούν στην φάκα.

"Πεθαίνουν", όλοι γιατί αποδομούνται και ξεσκεπάζονται για τον ρόλο που παίζουν.

Ο Εξοπλισμός της Γερμανίας προέκυψε από το δήθεν φόβητρο -Πούτιν.


Το "φόβητρο" εξοπλίζει την Γερμανία για να τρομοκρατήσει την Ευρώπη .Ποια είναι η "καρδιά" της? Που θέλει η Γερμανία και οι Σιωνιστές? Ποια χώρα της Ευρώπης εάν κατακτήσει, είναι νικητές? 

Η Γαλλία. Η Γαλλία της Αναγέννησης, η Γαλλία της Γαλλικής επανάστασης, η Γαλλία με τον πλούτο της. 

Ποιοι θά αντιδράσουν και είναι ΔΥΝΑΜΗ?

Δύναμη πού δεν θα "μασήσει" και θα τολμήσει να κάνει φασαρία για τις ορέξεις της Γερμανίας? Γιά την ακρίβεια θα τα σπάσει όλα. Τί θα γίνει τότε που μέσα στήν φασαρία θα βγουν ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΆ στην φόρα?? Τόσα πολλά ,που κάποτε τα έκρυβαν μαζί γιατί είχαν ένα κάποιο κέρδος. Τώρα που τους πάνε για σφαγή θα τα δούν όλα. Και έχει και συνέχεια. Είπαμε μόλις ξεκίνησε το πανηγύρι.. "Το τέλος της Γερμανίας είναι πιο κοντά από όσο πιστεύαμε.. Πιθανόν κάποιοι περίμεναν την επόμενη να ανακοινωθεί το τέλος της Γερμανίας. 

Όπως τα ¨αντιλαμβάνεται" ο καθένας.

Οπως για παράδειγμα λέγαμε πως ο Κοροιδοιός είναι κόλπο, και πάλι μας "κατήγγειλαν" .Λέγαμε πώς είναι κόλπο, και αναπαράγουμε τα άρθρα του Τραϊανού, πάνω στο θέμα. 

Τίποτα ξανά...

Δέν ξέρω γιατί μπήκα στην διαδικασία να εξηγήσω. Καλύτερα να διαβάσεις ΤΡΑΙΑΝΟΥ.

Εχει και άλλα. Είναι ΠΟΤΑΜΟΣ.

Μην αρκείσαι σε "σταγόνες".

Και επίσης ,,,Οι Γερμανοί συνεχίζουν να παίρνουν από τους αγωγούς ενέργεια ,και στον κόσμο λένε πώς το πρόβλημα του πολέμου είναι οι αγωγοί και η ενέργεια. Σε κάλυψα? 

Σου απάντησα γιατί θα "πήγαιναν" οι Γερμανοί για τους "αγωγούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από εδώ η νέα Πρόεδρος επιτροπής μεταφορών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με έναν φίλο της.

  . Συντρόφισσες και σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι..με τον ίδιο Δικηγόρο της Μαρ έβας . Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην υ...