peri majestic the real

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Η σφαγή της Σρεμπρένιτσα από τον Bill Clinton



Οι Αμερικάνοι όταν έχουν τη συνταγή και το know how τα εφαρμόζουν σε όλες τις περιπτώσεις . Τα ίδια έκαναν στη Σερβία, τα ίδια έκαναν στη Λιβύη, τα ίδια έκαναν στη Συρία .Ο Κυριάκος Καθάριος συγγραφέας του βιβλίου «το ταξίδι του Εθελοντή»,  μιλάει για Μουτζαχεντίν από Αφγανιστάν που εστάλησαν στη Σρεμπρένιτσα υποβασταζόμενοι από τις ΗΠΑ με σκοπό τελικό το βομβαριδσμό της Σερβίας και το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας .Ο ίδιος υπήρξε εθελοντής τη δεκαετία του `90 στη Βοσνία για 4 μήνες πολεμώντας τα καθάρματα του Bill Clinton . Μάλιστα αναφέρει από την έρευνα του και το όνομα του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

 Όπως σήμερα οι αριστεροί ήταν κατά του Άσαντ εξ αρχής και υπέρ των δικαιωμάτων των κάφρων που μαζεύτηκαν απ`όλες τις χώρες για να εξισλαμίσουν τη Συρία , έτσι και τότε οι αριστεροί έβαλλαν κατά του Μιλόσεβιτς (που δικαιώθηκε μετά θάνατον από τα δικαστήρια )και υπέρ των μουσουλμάνων της Βοσνίας που ενώθηκαν με μουσουλμάνους από τη μέση Ανατολή και βοήθησαν στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας .Βλέπε Εφημερίδα των Συντακτών και το γνωστό σάιτ ΧΥΖ Contagion. 

Η ίδια προπαγάνδα από τους ψευτοπροοδευτικούς αριστερούς υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης και του νεοφιλελευθερισμού των ΗΠΑ. Αυτά που έκανε ο Μπιλ Κλίντον τα  συνέχισε η γυναίκα του  Χίλαρι Κλίντον, ούσα επικεφαλής μαζί με τον Τζον Κέρι στο υπουργείο εξωτερικών υπό τις κυβερνήσεις Ομπάμα. Η ίδια πολεμοχαρής τακτική διαμελισμού κραταιών χωρών εκ των έσω με αντάρτικα φιάσκο .Η εργαλειοποίηση του Ισλάμ κατά το δόγμα Μπρεζίνσκι, Μαντλίν Ολμπράιτ και Κίσινγκερ οι ενορχηστρωτές της εν λόγω πρακτικής και μαθήτρια αυτών η Χίλαρι Κλίντον που εξόπλισε τους Μουτζαχεντίν της Αλ Νούσρα και του στρατού της αντιπολίτευσης FSA και της φονικής ISIS. 

Η συνταγή έρχεται από τα παλιά, από τη δεκαετία του 70-80 όταν εξόπλισαν τους Ταλιμπάν για να αποκόψουν τους Σοβιετικούς στο Αφγανιστάν .Την ίδια συνταγή χρησιμοποίησαν στη Βοσνία , την ίδια και στη Λιβύη και σήμερα στη Συρία , πάντα συνεπικουρούμενοι από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και την σάπια αριστερά που δήθεν κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

4 σχόλια:

  1. Δέν έχουν ιδέα τί "νευρο"πάτησαν..
    Η Σερβία δέν έχει δεχτεί ποτέ ,ότι το κοσυφοπέδιο,είναι "ανεξάρτητο".Το καταγράφει στα δικά της εδάφη. Επιπλέον ο Πούτιν έχει κατακρεουργήσει την Ρωσία,προκειμένου να εξυπητετήσει τα αφεντικά του.Οι λάσπες του Δνειπερου θα "θάψει" πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως είδες? Δεν κουνιέται φύλλο στην Ελλάδα. Τρόμος παντού! Ζούμε σε δικτατορία.

      peri

      Διαγραφή
  2. 'Καί είδα τον Ουρανό ανοιγμένο ,καί ξαφνου ένα λευκό άλογο.Και αυτός που καθόταν πάνω σε αυτό ,ονομαζόταν ΠΙΣΤΟΣ και ΑΛΗΘΙΝΟΣ και ΚΡΙΝΕΙ και ΠΟΛΕΜΑΕΙ με ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ..
    Και από το στόμα του βγαίνει μια κοφτερή ΡΟΜΦΑΙΑ.Και Αυτός θα τους πολεμίσει με ΣΙΔΗΡΕΝΙΑ ΡΑΒΔΟ.
    Καί πάνω στο Ιμάτιο και πάνω στον Μηρό του έχει γραμμένο το ΟΝΟΜΑ
    "ΒΑΣΙΛΕΥΕΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ"
    Γιατί...
    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ = ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    (όσοι έχουν 'αγνοια τα ακούν "κινέζικα"! Ολοι θα τα δούν και θα τα μάθουν ολα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καί φυσικά τό γνωρίζουμε ,πώς από Την Ουκρανορωσια,θα μεταφερθεί ,πρός τα κάτω.
    Οποιος ελέγχει την Μεσογειο ελεγχει τον κόσμο. Θα κατέβουν για να μπούν οι "υπογραφές" της "κυριαρχίας τους".Αυτής που δέκα χρόνια τώρα κάνουν μέσα στήν Μεσόγειο.(με τον πολεμο της Συρίας και γενικά τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων στην Μ Ανατολή.)
    Ξαναλέω "λεβιάθαν" .Εκείνη την ώρα που θα φτάσουν εκεί θα παιχτεί . "Λεβιάθαν" ,είναι ο αγωγός που αφορά- Ελλάδα -Κύπρο- Ισραήλ -Λιβανο-Συρια Αιγυπτο..("λεβιάθαν" -το `"κήτος" -τέρας )Λεβιάθαν ο αγωγός -Λεβιαθαν το "τέρας".Εκεί θα τελειώσει το "Τέρας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή