peri majestic the real

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

"είναι μέσα στην χώρα η αιτία του κακού μας"

 


Ο happy traveller στέλνει όπλα ρίχνοντας καύσιμα στη φωτιά και μετά θρηνεί για τα αποκαΐδια που αφήνει αυτή.

 Η Μαριούπολη καταστράφηκε. Είναι κολαστήριο πολέμου. Αυτή είναι η αλήθεια. 

Το στενάχωρο είναι η Ελληνική μειονότητα της Μαριούπολης. 

Και κάτι ακόμη...

Επειδή είμαι χαζός, αυτές τις επιχειρήσεις ποιοι άνθρωποι θα τις απαρτίζουν; Στρατιωτικοί, δηλαδή φαντάροι και ανώτεροι αξιωματικοί; Γιατροί; ΜΚΟ; Τι ακριβώς συζητάμε; Και όλο αυτό θα γίνει σε συνεννόηση με τη Ρωσία; Όταν έχουμε παγώσει την διπλωματία με τους Ρώσους; Περίεργο δεν είναι;  Όταν πρωταγωνιστούμε με μίσος κατά της Ρωσίας; Και τι δουλειά έχει η Ελλάδα με μια χώρα-εισβολέα (Τουρκία) που κατέχει στρατιωτικά μεγάλο μέρος μιας χώρας της Ε.Ε., της Κύπρου; Οι μάσκες πέφτουν. Αλλά αν είναι να πέσουν, ας πέσουν με τρομακτικό θόρυβο...

Είναι ολοφάνερο ότι το τίμημα το πληρώνουν οι Έλληνες της Μαριούπολης....αλλά και οι υπόλοιποι.. ήξερε ο Happy traveller όταν έστελνε τα όπλα .... Αυτή η περίεργη συμμαχία με τους Γάλλους, είναι καρμπόν με την συμμαχία που είχε και ο Ελευθέριος...Θα βάλουμε πλάτη για τις Γαλλικές Εκλογές εκεί όπου θέλει να επανεκλεγεί ο Μακρόν του Ρότσιλντ. Έχει κλειδώσει η Γαλλία ως ο επόμενος στόχος των τοκογλύφων...με τον Μακρόν να ψάχνει ψήφους στους καπνούς της Μαριούπολης...

10 σχόλια:

  1. Ωχ, ωχ, ωχ, κάτι μου θυμίζει όλο αυτό με τους Γάλλους... κάτι από 1919, κάτι από Κριμαία...δεν άλλαξε τίποτα...θα τα ζήσουμε όλα με έναν λαό αδιάφορο και αγράμματο.. για αυτό θέλουν να διώξουν τους άνεργους από τον ΟΑΕΔ? Θα στείλουν μισθοφόρους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μπορεί και να μην κάνει και καθόλου εκλογές,να συνεχίσει με την δικαιολογία του "πολέμου",και τις "σοβαρές¨-καταστασεις. Να βάλει τις υπογραφές ο Μακρόν ,να δεχτει τα μνημονια στην Γαλλια και τέλος.Θα τον συνεχίσουν τον "πολεμο",για να απασχολείται ο λαός ,οσο κουβαλούν τα ασημικά απο το σπίτι .Αηδια κατάντησε πάντως,και γελοιοι έχουν γίνει, το ίδιο πραγμα τοσα χρόνια τώρα. Ποτε μνημονία και ουρλιάζανε όλοι,μετα "πανδημία" ,το ίδιο ,τωρα "πολεμος",ξανά. Καλά αυτοί δεν ντρεποντε ,αποδεικνυεται πως ειναι και πανιβλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αιώνια λογική των χαφιέδων τού ΚΚΕ…
    …Των πληρωμένων χαφιέδων των τραπεζιτών
    και των φαρμακοβιομηχανιών !!!
    Η εξουσία, ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες και οι ΚΚΕδες «διαπίστωσαν» φασισμό σ’ αυτούς που απλά αρνούνται κι αντιστέκονται !!!
    Η εξουσία ΔΕΝ σέβεται κανένα ανθρώπινο δικαίωμα και οι «επαναστάτες» ΚΚΕδες «διαπίστωσαν» φασισμό στους πολίτες, οι οποίοι διεκδικούν το αυτονόητο …και είναι η επιλογή να διαχειριστούν όπως θέλουν οι ίδιοι τα σώματά τους !!!
    Αυτοί είναι οι άεργοι «επαναστάτες», οι οποίοι ζουν πολυτελώς με αργομισθίες μέχρι να χρειαστεί να υπηρετήσουν το σύστημα εξουσίας …Μέχρι να τους δούμε με τα ρόπαλα να απειλούν πολίτες, όπως έκαναν την ημέρα που ψηφιζόταν το Μνημόνιο της αιώνιας υποδούλωσης της πατρίδας μας …Της υποδούλωσης στα αφεντικά και χρηματοδότες τού Μπεναρόγια και του «χαφιεδομάγαζού» του.
    Παναγιώτης Τραϊανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ρήση η ιστορία επαναλαμβάνεται ισχυει, φτιάξτε την μεγάλη εικόνα, χωρίς φιοριτούρες και ιστορικες ασαφείς από καποιους αναλύσεις, ακριβώς συρθήκαμε το 19 στην Κριμαία συντασσόμενοι με τους γαλλογερμανούς ποροτεστάντες εναντίον των Μπολσεβίκων κομμουνιστών, αποτέλεσμα παρηφανής ήττα, και στην συνέχεια οι πολεμοκαπηλη αστική τάξη που όπως και σήμερα συντηρεί την μεγάλη ιδεα, μαε έσπρωξε να υλοποιήσουμε το παλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι, κάναμε εκστρατεία στην Μ Ασία τη βοηθεία υποτίθεται των διαχρονικών εδω γελάμε φίλων γάλλων, φάγαμε τα μούτρα μας αφού οι σύμμαχοι όπως παντα την κατάλληλη στιγμή μας γυρίζουν την πλάτη, επήλθε η μικρασιατική καταστροφη που τα απόνερα τα βλέπουμε μέχρι σήμερα. Ο μάντης λοιπόν Δημήτρης που βλέπει κατά ανεξήγητο τρόπο και πίσω από τον λόφο, στοχάζεται τα μελλούμενα, πρώτα στείλαμε ως γνήσιοι σύμμαχοι στρατιωτικό υλικό, μετά ληγμενα τροφιμα ή στην καλύτερη στα όρια, κλείσαμε τον εναέριο χώρο και τα κονομανε οι τουρκοι που τα αφήσαν όλα σιαδι που λέν ναι και στο χωρίο μου,συμμετεχουμε στις κυρώσεις που οσοσνούπω θα γυρίσουν μπουμεραγκ, είμαστε πλέον στην σωστή μεριά της ιστορίας κατα τους κυβερνώντες , αλλα στο βαθος του τούνελ βλέπω μια τεράστια παλάμη , κατσε να μασήσω όχι τον σανό αλλα της πυθίας το υποκατάστατο, να περιμένει το τραίνο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης για να μας ρίξει όχι μούτζα αλλά κτύπημα ίδιο με το 19.Και εμείς οι πτωχοι τω πνεύματι, αναλωνόμαστε σε αναλύσεις, ενω θα έπρεπε αφού οπως λέμε αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, να σταματήσουμε να ονειροβατούμε πατώντας σε οπουρτουνιστικές μη εφαρμόσιμες ή ακόμα και σε αποτυχημένες συνταγές για το πως θα γίνει η περιβόητη ανατροπή, η οποια προφανώς δεν περνάει από αποστασιοποιήσεις και εκ του ασφαλούς καναπεδάτες αναλύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά μήπως είχε δίκιο ο Κουτσούμπας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στούς προηγούμενους σχεδιασμούς τους ,είχαν αφήσει και ένα "κόκαλο" στην ΓΑΛΛΙΑ ,τους είχαν αφήσει έναν "ρόλο¨Στον τελικό σχεδιασμό τους ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ.
    Η Γαλλία μιά επαρχία,που θα την "καπελώσει" η ΓΕΡΜΑΝΙΑ? Δέν γίνοντε αυτά τα πράγματα. !Ουτε με τακγς,ούτε με σφαίρες,κυριολεκτικά. Ο ΣΩΒΙΝΙΣΜΟΣ της Γαλλίας δεν κουμαντάρεται είδικα όταν δεν έχει κανένα κέρδος η ίδια ,και να έχει μόνο χασούρα?.
    Κυριολεκτικά όπως το έγραψε ο Τραιανού Ο Γαλογερμανικός άξονας θα μετατραπεί σε Γαλογερμανική σύραξη.Το αναπόφευκτο. Οτι και να κάνουν καί με Μακρόν και με τον διάολο που λέει ο λόγος το τέλος είναι βεβαιο.Μάχες,μέχρις τελικής πτώσεως.Ο "πόλεμος" της Ρωσοουκρανίας τους έχει τελειώσει όλους. Απλά τα "αποτελέσματα" τών "εξετάσεων" δεν έχουν βγεί. ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ" ΜΗΔΕΝ..
    Υπομονή λίγο ακόμα,μέχρι να ακουστεί το ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ..Πρέπει να γίνουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν τελικά Η Γαλλία ακολουθήσει το παράδειγμα του Ηνωμένου Βασιλείου,και ζητήσει δημοψήφισμα,να την κοπανίσει απο το ¨κλουβί" της Γερναικής ΕΕ,την πάτησαν. Οπως και να εξελιχθούν τα πράγματα τήν πάτησαν. Οσο και να "μείνει" και με όποιους τρόπους Ο Μακαρόν ,τα γεγονότα θα τον "προσπεράσουν¨Ο λαός τών Γάλλων θα τον προσπεράσει. Θα ωριμάσει και η "μπεπέ" Παριζιάνα. Θα βγεί απο το ανάκτορο της ,που ήταν σαν κοκότα. Αναγκαστικά.Περνάει ο καιρός που έκαναν την πλάκα τους και ανέβαζαν στην κορυφή τον κάθε Σαρκοζί ,Ολάντ,και Μακρόν. Θα βάλουν σκύλους πλέον ,θά ψάχνουν σκύλους πλέον για να τους "καθαρίσει" το "κτήμα" τους. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''Ό Καλός στρατιώτης Σβέικ΄΄......

    https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/ee-ispania-portogalia-apespasan-eidiki-adeia-o-k-mitsotakis-xara-pou-tha-agorazoun-akriva-lng-apo-ipa/

    ΄΄Ό Καλός στρατιώτης Σβέικ΄΄......

    https://national-pride.org/2022/03/25/%ce%ae%cf%81%ce%b8%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b2%ce%bf%cf%85/

    Ό άνθρωπος μιλάμε μισεί την Ελλάδα. Μισεί οτιδήποτε θυμίζει πολιτισμό, ιστορία, λεβεντιά, αξιοπρέπεια. Διχάζει, φτωχοποιεί, ακρωτηριάζει τόν τόπο με περίσσεια ηδονή. Άν τον προσέξεις στα βίντεο, θα καταλάβεις ότι γουστάρει την κάμερα. Χαμογελάει όταν αναγγέλει νέες ήττες, νέες καταστροφές, νέα φορομπηχτικά μέτρα. Είναι ο ίδιος κομμάτι, του επερχόμενου Αρμαγεδώνα, το μικρό τουβλάκι στο LEGO της διάλυσης των κρατών. Τουλάχιστον οι άλλοι ηγέτες κρύβονται πίσω απο το στύλ τους, όπως ο Μακρόν. Αυτός όμως και η κουστωδία του, διαφορετικοί, αλήτες απάνθρωποι, τεμπέληδες, κιτσαρίες του κερατά, αιμοδιψείς.
    Τώρα όμως, μεγάλωσε το παλμαρέ τους........

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%9f%ce%9a-%ce%9c%ce%99%ce%9b%ce%91%ce%a3-%ce%a6%ce%a5%ce%9b%ce%91%ce%9a%ce%97-%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%99%ce%94%ce%a1%ce%91%ce%a3-%ce%a6%ce%a5%ce%9b%ce%91%ce%9a%ce%97-%ce%91%ce%a0%ce%95/

    Δέν μιλάμε πλέον για πολιτικούς και πολιτική εθνική, μιλάμε για μια χώρα ΞΎΠΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΆΛΤΗ. Προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο, η Ελλάς να απομονωθεί κυριολεκτικώς, απο τις άλλες χώρες-πρώην συμμάχους-και απο τον ίδιο της τον εαυτό, τον ίδιο της τον λαό.
    Στέλνει όπλα στην Ουκρανία των νεοναζί του δυτικού αχυράνθρωπου Ζελένσκι, κάνει ΄΄πρώτο μάγκα΄΄ την ημιθανή Τουρκία και της δίνει ΄΄ανάσα΄΄, την ξαναβάζει στο παιχνίδι των F-35, συζητάει την αποστολή στρατιωτικών ΄΄συμβούλων΄΄,δημιουργεί ένα Αφγανιστάν στην καρδιά της Ευρώπης, μπουκώνει τους Έλληνες με αλλοεθνείς και την ίδια στιγμή,τους δείχνει την πόρτα εξόδου απο την χώρα, να ζήσουν σε άλλα μέρη, εγκαταλείποντας την Ελλάδα. Με πρόσχημα τον πόλεμο στην Ουκρανία, καίει τα νοικοκυριά με δυσανάλογα οικονομικά μέτρα, τιμωρεί τους Έλληνες, γιατί αγαπούν την χώρα τους, τους κλείνει το ρεύμα και την θέρμανση, γιατί δέν μοιάζουν με τους άλλους λαούς. Δέν φεύγουν σαν πρόσφυγες όταν τους πολεμούν άλλες χώρες, αλλά μένουν και μάχονται για την ανεξαρτησία τους.
    Γιάυτό μάς μισεί ο ΄΄καλός στρατιώτης Σβέικ΄΄.
    Αρνούμαστε πεισματικά να παραδωθούμε, να πεθάνουμε, να σβήσουμε σάν έθνος!

    Αυτοί οι αλήτες, κάνουν οτιδήποτε περνάει απο το χέρι τους, ούτως ώστε ποτέ σαν χώρα και σαν λαός, να έχουμε συμμαχίες με άλλα κράτη, με άλλους λαούς.
    Με πρόσχημα το κοινό δίκαιο και το κοινό μέλλον των λαών, κάνουν πραγματικότητα, τις ονειρώξεις του τουρκοαιγύπτιου Ιμπραήμ για τους Έλληνες.

    Διαγράφουν μονοκοντυλιά, την ΙΣΤΟΡΊΑ, την ΣΟΦΊΑ, το ΠΝΕΎΜΑ, την ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ.
    Έχουν όμως και συμμάχους στο έργο τους.
    Εκτός απο την πλειονότητα των γηγενών πού ζούν σε τηλεοπτική αφασία και δεν νοιάζονται για τίποτα, έχουν και τους πρόθυμους μισθοφόρους, τους ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΉΡΩΝ, το πατριωτικό τόξο, τα μπλόγκ της συμφοράς, πού περιμένουν απο τον νεο-ταξίτη Πούτιν, ή τον άλλο ΚΙΠΑτζή τον Τράμπ, να τους οδηγήσει, μετά απο έναν καταστροφικό πόλεμο και μιά λαίλαπα κοσμικών διαστάσεων, στην γή της επαγγελίας, στον παράδεισο της λήθης.
    Αυτό θα είναι όμως και το λάθος τους.....
    Δέν εννοούν να καταλάβουν, ότι ΊΣΩΣ, τα πρότυπά τους, έπειτα απο έναν καταστρεπτικό πόλεμο, ανοίξουν τις αγκάλες στον ηγέτη πού ευαγγελίζονται οι νεο-εποχίτες. Σ΄αυτόν πού θα φέρει παγκόσμια ευτυχία και ευμάρεια. Όλα πλασματικά βέβαια.
    Πατριωτικό τόξο στην Ελλάδα.........χμ, δούρειος ίππος της μασσωνίας.
    Ή νέα ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΣΚΈΨΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κίνημα Υγειονομικών και Σοβιετία.Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τη σημερινή «σύγκρουση»υγειονομικών και πολιτικής ηγεσίας;
    Έχει αναρωτηθεί κανένας τον λόγο που οι κυβερνώντες δείχνουν τόσο εκδικητικό «πάθος» στην περίπτωση των υγειονομικών; …Τόσο «πάθος», το οποίο απειλεί ακόμα κι αυτό, που για την εποχή τής Μεταπολίτευσης υπήρξε το απόλυτο ταμπού και ήταν η απειλή τής μονιμότητας της θέσης στο δημόσιο; Πού είναι «χαμένοι» οι συνήθεις «υπερασπιστές» τής μονιμότητας; Έδώ έχουμε δει «αντιδραστικούς» δημοσίους υπάλληλους να κάνουν ποινικά εγκλήματα και κανένας δεν διανοήθηκε ν’απειλήσει τη θέση τους …Καταδικασμένοι για εγκλήματα δημόσιοι υπάλληλοι όχι μόνον δεν εκδιώκονται από τις θέσεις τους, αλλά δεν τολμάνε να τους «κόψουν» ούτε τον μισθό. Τι συμβαίνει με τους υγειονομικούς; Γιατί θέλουν να τους απολύσουν; Γιατί τους οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση με τη μη καταβολή μισθού; Γιατί τόσο μένος απέναντί τους;Αυτό, το οποίο συμβαίνει είναι το εξής απλό: …Θέλουν να τους απολύσουν …Δεν θέλουν απλά να τους απειλήσουν …Θέλουν πραγματικά να τους απολύσουν. Όχι επειδή έχουν προσωπικά θέματα μ’ αυτούς, αλλά επειδή πίσω από την απόλυση αυτήν κρύβονται τα κολοσσιαία συμφέροντα γύρω από την ιδιωτικοποίηση ενός κολοσσιαίου και χρυσοφόρου Συστήματος Υγείας …Συμφέροντα, τα οποία έχουν να κάνουν και με την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία, η οποία σήμερα θέλει να ελέγχει —μέσα σε όλα τα κράτη— όλη την «πορεία» τού φαρμάκου από το εργοστάσιο στον «πελάτη» και όλο το χρήμα από τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι τις «τσέπες» της …Τη φαρμακοβιομηχανία, η οποία λεηλατεί τα πάντα καιδεν ανέχεται αντιδράσεις κι αμφισβητήσεις. Θέλουν να τους απολύσουν για «διδακτικούς» κι «εκφοβιστικούς» λόγους απέναντι σε όλους όσους θα συνεχίσουν να εργάζονται μέσα στο «κύκλωμα» αυτό …Όλους όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στο κοινωνικό αγαθό τής υγείας και θα επιθυμούσαν ν’ αντιταχθούν στη μεγάλη «λεηλασία» τού Συστήματος Υγείας.Τον «εμβολιασμό» τον χρησιμοποιούν ως πρόφαση, για να διώξουν από το Σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υγείας όσους θεωρούν ανεπιθύμητους και τους οποίους θα τους έβρισκαν «μπροστά» τους στο μέλλον, όταν θα επεδίωκαν να κάνουν το μεγάλο «πλιάτσικο». Τον «εμβολιασμό» τον χρησιμοποιούν ως ανεξίτηλο «σφράγισμα», το οποίο διαχωρίζει με αντικειμενικά στοιχεία τούς «εκλεκτούς» από τους μη …Tους υπάκουους «εκλεκτούς», οι οποίοι είναι επιθυμητοί και τώρα «προάγονται», εκμεταλλευόμενοι «απουσίες» συναδέρφων …Έμπειρων και καταρτισμένων συναδέρφων, τους οποίους δεν θα μπορούσαν να «παρακάμψουν» με άλλον τρόπο …Έμπειροι χαφιέδες φτιάχνουν τους νέους «φακέλους» των «φρονημάτων» τού μέλλοντος. Ήδη έχουν ξεχωρίσει αυτοί, οι οποίοι θα «διακριθούν»στο μέλλον …Όι κομμουνιστές όλοι «σφραγίστηκαν» …Όι μόνιμοι χαφιέδες τής Ασφάλειας πήραν εντολή από το κόμμα κι εμβολιάστηκαν όλοι …Μαζί μ’ αυτούς και όλο το κομματικό παρακράτος τού μεταπολιτευτικού δημοσίου έμεινε «μέσα» στο σύστημα υγείας.Δεν λέμε βέβαια ότι όσοι υγειονομικοί εμβολιάστηκαν ήταν κομμουνιστές ή παρακρατικοί …Αυτό, το οποίο λέμε είναι ότι ΌΛΌΙ οι κομμουνιστές και οι κομματικοί παρακρατικοί εμβολιάστηκαν. «Έξω» απ’ αυτό το σύστημα υγείας σήμερα παραμένουν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι, οι οποίοι δεν ήταν πουθενά οργανωμένοι και νομίζουν αφελώς ότι ζουν σε δημοκρατικό καθεστώς κι έχουν δικαίωμα επιλογής …Αυτοί, οι οποίοι θα τιμωρηθούν οριακά σκληρά, για να «εκπαιδευτούν» εκείνοι, οι οποίοι θαπαραμείνουν «μέσα» στο σύστημα. Ποιο όμως ήταν το ζητούμενο αυτής της επιλογής; Γιατί έπρεπε να «εκπαιδευτούν» οι παραμένοντες στην υποταγή; …Το ζητούμενο είναι η εφαρμογή τού σοβιετικού μοντέλου ιδιωτικοποίησης …Του μοντέλου τού Τσουμπάις.Θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το σύστημα υγείας με όρους Σοβιετικής Ένωσης του Γιέλτσιν …Να το παραδώσουν ατόφιο σε «ολιγάρχες» εκλεκτούς τής Νέας Τάξης, οι οποίοι θα το «αγοράσουν» με εγγυητικές επιστολές των τοκογλύφων και των φαρμακοβιομηχάνων και θα το ελέγχουν μέσω σκληρώνκομμουνιστικών στελεχών …Στελεχών σκληρών και έμπειρων στις συνωμοσίες, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στην τυφλή υπακοή και στη σκληρή κι άδικη συμπεριφορά απέναντι στους «εχθρούς» …Σκληρών κι ανάλγητων στελεχών, οι οποίοι σήμερα όχι μόνον δεν συμπαραστέκονται στον αγώνα των συναδέρφων τους, αλλά στην κυριολεξία γελάνε με τις απεργίες πείνας τους. Το «πατρόν» είναι δοκιμασμένο. Θα λεηλατηθεί η περιουσία τού λαού κι όλοι θα πάρουν αυτό που τους αντιστοιχούν. Όι ολιγάρχες θα τα πάρουν όλα «τζάμπα», εφόσον θ’ αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους από τα τεράστια έσοδα του συστήματος Υγείας, λόγω ασφαλιστικών ταμείων. Όι κομμουνιστές, οι οποίοι μέχρι σήμερα παρίσταναν τους σκληρούς «συνδικαλιστές» τής υγείας, θ’ ανακαλύψουν τον καπιταλισμό …Θαγίνουν στελέχη και άρα θ’ «ανακαλύψουν» και τους μισθούς των στελεχών …Τα μπόνους των αδίστακτων στελεχών.Ή Έλλάδα των Μνημονίων —τα οποία πέρασαν χάρη στον Πλεύρη και τον Γεωργιάδη— θα γίνει μια καταρρέουσα «Σοβιετία», στην οποία ο καθένας θ’ αρπάζει ό,τι βρίσκει. Υπό αυτήν την έννοια ο «εμβολιασμός» αποκτά άλλη σημασία …Γίνεται ένα πολιτικό «όπλο», το οποίο θα «εκτελεί» τους «αντικαθεστωτικούς» και «διαφωνούντες», όπως έκαναν οι Σοβιετικοί για τους εχθρούς τους. Όι αντιδραστικοί θα καταλήξουν στο «γκουλάγκ» τής φτώχειας και της ανέχειας. Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλανστον ρόλο του «δήμιου» Υπουργού έναν «εκκωφαντικά» ακροδεξιό, όπως ο Πλεύρης …Κάνουν τη δουλειά τους όπως τους βολεύει και ταυτόχρονα προστατεύουν από την κοινή «θέα» τούς συνωμότες κομμουνιστές …Τα «παιδιά» τού Μπεναρόγια και του Μπουρλά. Φορτώνουν και πάλι τον «μουτζούρη» στην «επάρατη» Δεξιά, για να προστατεύσουν τους «προοδευτικούς» και το «πολύτιμο» ΚΚΈ.Το «δούλεμα» της Μεταπολίτευσης —για «δεξιούς» που «φταίνε» για ΌΛΑ κι «αριστερούς» με «πίστωση» σε ΌΛΑ— θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τη λεηλασία !!!Όι βολεμένοι και οι διεφθαρμένοι και πάλι θα κουνάνε το «δάκτυλο» στην κοινωνία !!!
    Παναγιώτης Τραϊανού
    https://bit.ly/3DbSYAy
    0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...