peri majestic the real

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

24 ώρες μετά το κείμενο "Η μεγάλη, αόρατη τραγωδία ...εντός της Ρωσίας" ήρθε η επιβεβαίωση...Κατά την ομιλία του πριν από λίγο, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Business Insider, υποστήριξε ότι η Ρωσία θα πρέπει να υποβληθεί σε «αυτοκάθαρση της κοινωνίας» για να απαλλαγεί από τους «μπάσταρδους και τους προδότες».

«Είναι η αυτοκρατορία των ψεμάτων, θέλουν να ακυρώσουν και να διαμελίσουν τη Ρωσία», είπε χαρακτηριστικά για τις χώρες της Δύσης, υποστηρίζοντας ότι ο οικονομικός πόλεμος κατά της Μόσχας δεν θα πετύχει, αλλά και παραδεχόμενος ότι το σκηνικό δεν θα είναι εύκολο για τη χώρα του. 

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες Ρώσοι προσπαθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα λόγω του φόβου για επιβολή στρατιωτικού νόμου, κλείσιμο των συνόρων, σύλληψη και οικονομικές δυσκολίες. Πολλοί ταξιδεύουν σε χώρες όπως η Αρμενία, η Γεωργία, το Ουζμπεκιστάν, το Κιργιστάν και το Καζακστάν. Στα χερσαία σύνορα με τη Λετονία -τα οποία είναι ανοικτά μόνο σε όσους διαθέτουν ευρωπαϊκή βίζα- οι ταξιδιώτες υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι η αναμονή μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες....

3 σχόλια:

  1. Θα ¨πέσει¨το αρσενικό σύνεφο..Και οι σφαίρες στίς γέφυρες.. Ο κάθε επίδοξος αντικαταστάτης του θα φάει χώμα.. Ειδικά μετα από αυτην την καταστροφή πού έφερε στην Ρωσία ,Και γνωρίζει πως τον έχουν ηδη κρεμάσει οι Ρωσοι.Τυχαία καθαριζει τους στρατιωτικούς? Ο ερντογαν τι έκανε ,επειδή δήθεν 'ΘΑ ' ΤΟΥ ΈΚΑΝΑΝ πραξικόπημα? Τους καθαρισε όλους και έχει το κεφάλι του Ησυχο πώς όλα θα πάνε όπως διατάξει.- (ΣΕ ΌΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ )Δεν θέλουνε απρόοπτα τα αφεντικά. Και φροντιζουν τα "νωτα τους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να μην ξεχνάμε περι,ότι σαν ¨δικτάτορας" θα είναι το "φόβητρο".Δλδ δεν ΄έγινε κάτι διαφορετικό.Οπως το σχεδίασαν "τρέχει". Και καθαρίζει ,ότι μπορεί να τον "ανατρέψει" δλδ δικτάτορας κανονικός,και παραμένει "αλοιώς". Ναι ρε μανούλες ειναι στα βρώμικα κόλπα.
    Και ο Μακρόν στις "δημοσκοπίσεις" "σκίζει".!! Ο Μακρόν που "ξαφνικά θυμήθηκε" το εγκεφαλικο του Νατο στο θέμα της Ελλαδας με την Τουρκία. Μας κάνει τον πονηρούλη ο Μακρόν!! Φίλε μιλάμε για πολύ παιχνίδι. Πρέπει να τους κάνουν εντατικά "σεμινάρια" ,και για να βγούν στην αυλή ,να έχουν μια ατάκα για κάθε "θέμα" ..Να εξοπλιστεί η Γερμανία,για να γαμήσουν τους Γάλλους. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή