peri majestic the real

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ποιες είναι οι 2 Τράπεζες που εξαιρέθηκαν;

Η ΕΕ ενέκρινε σήμερα την αποκοπή επτά ρωσικών τραπεζών από το τραπεζικό σύστημα SWIFT, συμπεριλαμβανομένης της τράπεζας VTB, μετέδωσε απόψε το Bloomberg News.

Συγκεκριμένα, οι πρεσβευτές της ΕΕ συμφώνησαν να αποκλείσουν επτά ρωσικές τράπεζες από το σύστημα χρηματοοικονομικών μηνυμάτων SWIFT, αλλά εξαίρεσαν τον μεγαλύτερο δανειστή της χώρας, τη Sberbank και μια τράπεζα που ανήκει εν μέρει στον ρωσικό γίγαντα φυσικού αερίου Gazprom PJSC

Καλά μέχρι εδώ;;

Έλα όμως που κάπου κάτι δεν μας αρέσει

Η Sberbank δραστηριοποιείται σε πολλά ευρωπαϊκά έθνη, κυρίως μετασοβιετικές χώρες . Είναι για αρκετούς η μεγαλύτερη τράπεζα στη Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη και η τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Βρίσκεται σε αρκετές τράπεζες χωρών όπως Σλοβακία, Λευκορωσία, Τσεχία , Ουγγαρία , Σλοβενία , Κροατία , Ουκρανία , Σερβία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Είναι μέτοχος σε αυτές τις χώρες. Και εδώ μπορούμε να καταλάβουμε και την κάπως "ουδετερότητα" αυτών των χωρών τις τελευταίες μέρες. Τον Ιούνιο του 2012 η Sberbank αγόρασε την τουρκική DenizBan!! Η συμφωνία περιελάμβανε θυγατρικές της DenizBank στην Τουρκία, την Αυστρία και τη Ρωσία. Μέχρι που το 1919 την έδωσε στα Εμιράτα. Και όλα αυτά μέχρι που πριν 2 χρόνια η  Sberbank ανακοίνωσε την εφαρμογή της πρακτικής Sabbatical δηλ την άδεια από την εργασία με τον εβραϊκό νόμο της Tora προκαλώντας αίσθηση. Εντός της Ρωσίας, η Sberbank είναι δομημένη σε διάφορα περιφερειακά τμήματα (τοπικές τράπεζες).... Η τράπεζα της Ρωσίας με τον έξω κόσμο. Η ΤΡΑΠΕΖΑ του συναλλάγματος!

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Herman Gref. Αυτό δεν είναι Ρωσικό όνομα.  Ο Herman Gref  γεννήθηκε στη Σοβιετικό Καζακστάν από Γερμανούς γονείς! Τον Αύγουστο του 1998, ο Gref διορίστηκε επί Γιέλτσιν Πρώτος Αναπληρωτής Υπουργός Κρατικής Περιουσίας  της Ρωσικής Ομοσπονδίας και ήταν μέλος του συμβουλίου της μέχρι το 2000.

Αυτή η εποχή ήταν η εποχή του ξεπουλήματος για την Ρωσία...και η Καλύτερη της Γερμανίας με Καγκελάριο τον Σρέντερ...το σημερινό αφεντικό της Rosneft...

 Δεύτερη Τράπεζα; 

Εδώ δεν χρειάζονται να γράψουμε και πολλά. Μιλάμε για την ίδια την Gazprom του Πούτιν. Με Πρόεδρο; Έναν άλλον "Ρώσο". Τον Alexey Miller. Τον Γερμανοεβραίο Miller..

Παρακάτω όλα τα καλά παιδιά της Γερμανίας...που δουλεύουν μια ολόκληρη Ευρώπη...


Η ρωσική  κρατική VTB bank  δεύτερη μεγαλύτερη Τράπεζα στην Ρωσία και ανταγωνίστρια της Sberbank πρέπει να αποκοπεί από το SWIFT, Αυτή ναι πρέπει να αποκλειστεί από παντού... και αν γίνεται να χαθεί...την βάζουμε δίπλα με τις μαύρες Τράπεζες του Βλαδίμηρου...η κρατική VTB bank εξάγει το 20%  παγκοσμίως των Ρωσικών σιτηρών...μια ανυπολόγιστη καταστροφή για τους Ρώσους αγρότες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...