peri majestic the real

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Όλα με πρόγραμμα....Θέλουν να σκάσουν τον κόσμο. Να υπάρξει τρομακτική απογοήτευση για την ΠΟΛΥ μεγάλη φυγή από την Ελλάδα...Αυτός είναι ο ανθελληνικός γερμανικός σχεδιασμός και αυτόν υπηρετούν με το αζημίωτο οι Βενιζελικοί...

Η λύση του προβλήματος της ανεργίας των μνημονίων, θα είναι το ποινολόγιο για τους ανέργους!! Η εν λόγω παρέμβαση, θα αφορά κυρίως τους μακροχρόνια ανέργους!! Θα πρέπει οι μακροχρόνια άνεργοι να ξεκουμπιστούν από τον ΟΑΕΔ!! Για παράδειγμα αν προταθεί στον άνεργο μια συγκεκριμένη δουλειά, κι αυτός την αρνηθεί, αυτόματα θα διαγράφεται...με εντολή του βενιζελικού Χατζηδάκη. Αν ένας άνεργος νέος έχει στις καταθέσεις του ένα σεβαστό ποσό από τους γονείς του, επίσης θα διαγράφεται, μιας και θα θεωρείται πλούσιος.

Γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ;  Η Αφορμή ( κανείς δεν τους πιστεύει) ένα ανώνυμο ζευγάρι που έχει πάνω από 10 χρόνια στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, αλλά μόνο πέρυσι, είχε δηλώσει εισόδημα στα επίπεδα των… 130.000 ευρώ!

Να «εκκενώσουν» και τον ΟΑΕΔ με τρόπο που δεν θα καταλάβει κανείς...γιατί όπως μας λένε τα βενιζελικά μμε οι μακροχρόνιοι άνεργοι στην Ελλάδα είναι πλούσιοι και απατεώνες...είναι οι αντιδραστικοί και θα πρέπει να εξαλειφθούν...ντροπιάζουν την Νέα Ελλάδα...μιας και είναι απομεινάρια μιας άλλης Ελλάδας...μιας Ελλάδας που ανήκει στο παρελθόν...




Μιλάμε για τέρας..

https://noumer.blogspot.com/2021/11/blog-post_66.html

1 σχόλιο:

  1. Πανικός επικρατεί στα κυβερνητικά κλιμάκια από την προειδοποίηση του Ρώσου πρώην προέδρου της Ρωσίας και νυν αντιπροέδρου

    του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ότι σύντομα το φυσικό αέριο λόγω των δυτικών κυρώσεων και κυρίως της παύσης του Nord-Stream 2, θα πωλείται 2.000 ευρώ τα 1.000 κυβικά μέτρα από την Ρωσία.
    Παράγοντες του Υπουργείου Ενέργειας σχολίαζαν "Θα υπάρξει συστημική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας αν συμβεί αυτό που είπε ο Ρώσος αξιωματούχος".

    Για να γίνει αντιληπτό τι σημαίνει αυτό για την ελληνική οικονομία σημειώνουμε ότι οι σημερινές τιμές "ηλεκτροσόκ" για νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο φυσικό αέριο είναι στα 229,13 ευρώ η μεγαβατώρα δηλαδή πενταπλάσιες από πέρυσι.

    Μόνο οι δηλώσεις Μεντβέντεβ οδήγησαν άνοδο των τιμών του φ.α. κατά 12% και του πετρελαίου κατά 5%.

    (Τώρα που η Ευρώπη βγαίνει απο την καταστροφή της δήθεν πανδημίας είναι επικίνδυνη.Τήν καταστροφή πού έχουν υποστεί δεν θα την αποδεχτούν δίχως αντίδραση.Τωρα είναι η ώρα γιά αυτούς να στήσουν στήν τελική της μορφή τήν νέα τάξη πραγμάτων.Μιά νέα τάξη πραγματων που τα πάντα θα ανήκουν στους σιωνιστές και οι λαοί,θα ανέχοντε τούς νέους κυριαρχους του κόσμου. Γιά να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να υπάρχει ένα άλλο φόβητρο΄. Θα επαναλάβουν την μεταπολεμική τάξη πραγμάτων.Θα χρησημοποιήσουν ένα φόβητρο για να κρατήσουν τούς λαους στον φόβο. Θα τούς απειλήσουν με έναν πόλεμο με πυρηνική καταστροφή και κανένας δέν θα αντιδράσει.Θα τούς υποσχεθούν ασφάλεια,και οι λαοί θα λατρέψουν αυτούς που τούς έκλεψαν σε βαθμό καταστροφής.Το φόβητρο αυτό είναι η Ρωσία του πούτιν.Του δικού τους πούτιν.)

    Χθές ο Πούτιν υπέγραψε την "ανεξαρτησία" κάποιων κομματιών ΤΗΣ ουκρανίας. Σ ε δουλειά να βρίσκοντε απο χθές και στό εξής..! Ο "ψυχρός πόλεμος" ξανά πάνω απο τον πλανήτη. Ο κακός και ψυχρός τους καιρός. Ασχολούντε τώρα όλοι και μετρούν τά λεπτά τής έναρξης του "πολέμου".Κανένας πόλεμος. Η ενέργεια "κλείδωσε" ακόμα πιό πλούσιοι οι Σιωνιστές. Και μην ξεχνάμε πώς και ο καγκεμπιτης είναι "ιδοκτήτης" αγωγού η "πηγής". Η γερμανία προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά το "δοχείο", της ενέργειας ,πού θα τήν κάνει Ισχυρή,και όλα βαίνουν καλώς...Είναι όμως έτσι?..
    Ρωτάω τώρα εγώ..Τι σχέση μπορεί να εχει ο Καναδάς καί η επανάσταση,των φορτηγατζίδων με την Ελίζαμπεθ,και το παλάτι? Τι σχέση εχει ο Καναδάς και το Παλάτι? ΠΟΙΟΙ ταράζουν την καθαρή κτίση της ελιζαμπεθ? Τόν Ιούνιο ο πλατινένιος Ιωβαιλαίος ,είναι και ο τελευταίος .Η επιζαμπέτα πρέπει να παραδώσει το στέμα! Σ ε ποιόν θα παραδώσει? Θα γίνει ο Γερμανός κάρολος ο βασιλιάς ? Πώς θα αντιδράσει η Βρετανία που ακούει Γερμανό και βγάζει καντίλες? Γιατί όπως έγραψε ο Παναγιώτης ,όταν αναλάβει ο Κάρολος ο θρόνος θα επιστρέψει στα Γερμανικά χέρια (Σαξονίας -Κόμπουργκ και Γκότα")που εξ αιτίας τοου Γεώργιου έγινε Ουίσνδορ,και μετά τον θάνατο της βασίλισσας θα γίνει Μπαουμπάτεν.
    Τί θα γίνει με τούς πρώην συνεταίρους πού έπιασαν την κορυφή αφήνοντας την βασίλισα φτωχή ταπεινωμένη και ξεκρέμαστη? Ποιός θα "μαζέψει" τούς Γερμανούς? Ζούμε το τέλος του GAME OF THROUNS. Ποιός από όλους θα αποφασίσει να σωθεί? Ποιος τα χάνει όλα και διακοσμεί παλούκια?..
    Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής θα δώσει μεγάλο πόνο σε κάποιους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...