peri majestic the real

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Πέφτει άγριο κρατικό φαγοπότι παντού!!! Σε όλη την Ελλάδα. Χωρίς κανένα έλεγχο!!! Σε Δήμους και Κρατικούς φορείς. Μια βόλτα από Διαύγεια δείχνει πολλά....σε ρίχνει κάτω!!! Θυσιαστήκαμε όλοι μας με αφορμή τα μνημόνια για να κάνουν χαβαλέ με καλά λεφτά αδέρφια, κολλητοί, φίλοι, ερωμένες ...

 

Zούμε σε μιά χώρα booby trapped,με μία κυβέρνηση ‘’βούρκος’’. Κράτος, αστυνομία και δικαιοσύνη, θανάσιμος συνδυασμός για τους ελεύθερους ανθρώπους. ‘Η περίπτωση της Ελλάδος αποτελεί έναν πολύ δύσκολο γρίφο για τους γηγενείς, ενάντια σε μία αμερικανόφιλη κυβέρνηση (μάλλον σιωνιστική)πού εδώ και χρόνια έχει μεταβάλει το δημοκρατικό πολίτευμα σε φεουδαρχικό καθεστώς.Σέ ένα μόρφωμα με άκρατη διαφθορά, ενώ επιδεικνύει και μεγάλη ανοχή στήν αμερικανική παρέμβαση, προεξάρχοντως του γκαουλάιτερ Πάιατ, ενώ έχει από πάνω της το άγρυπνο βλέμμα όλων των δυτικών μέσων ενημέρωσης, πού δημοσιοποιούν οτιδήποτε ‘’στραβό’’ (πατριωτικό) εμφανιστεί.

Μιά χώρα και μιά κοινωνία, χωρίς μηχανισμούς αντίδρασης, χωρίς δυνατότητες ευελιξίας, αναποφάσιστοι και δυσκίνητοι, έναν τόπο γιά ‘’σουλάτσο’’ ξένων μυστικών υπηρεσιών, πρακτόρων, ξένης μαφίας, μισθοφόρων δολοφόνων. Ή όλη κατάσταση στην Ελλάδα, θυμίζει επιχειρήσεις κοινωνικής και επιχειρηματικής αποσταθεροποίησης, σάν μιά μοντέρνα επιχείρηση ‘’Φοίνιξ’’ (phung hoang), ή ακόμα χειρότερα, με επιχείρηση Northwoods του 21ου αιώνα και με συμμετοχή των ίδιων αυτών πολιτικών αποβρασμάτων πού λυμαίνονται χρόνια τώρα την πατρίδα μας.

Έχουν σκαρφιστεί το οτιδήποτε πού μπορεί να οδηγήσει τους Έλληνες, στην φτώχεια, στην ανεργία, στην πείνα, στην διαίρεση, στον θάνατο. Τί να πρωτοθυμηθούμε, σκάνδαλο Κοσκωτά, σχέδιο Περικλής, το Ελληνικό χρηματιστηριακό κράχ του 1999, υπόθεση δομημένων ομολόγων στην Ελλάδα, υπόθεση Βατοπεδίου, υπόθεση Novartis, υπόθεση Siemens, σκάνδαλο Χριστοφοράκου, Χρήστος Ζαχόπουλος, Γεώργιος Κορωνιάς ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Vodafone, λίστα Λαγκάρντ, το Σκάνδαλο Μεταλλείων Κασσάνδρας 2003, τί άλλο να γράψεις;

Εμετός σε πιάνει μόνο και μόνο πού τα σκέφτεσαι, Τα σκάνδαλα στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης διανθίζονται από εξοπλιστικά προγράμματα, χαρακτηρίζονται από αλυσιδωτές συγκαλύψεις και ανάγονται σε μείζον πολιτικό ζήτημα με διαχρονική υφή. Στο φόντο τους, το δημόσιο χρήμα και πάμπολλοι "αφανείς" παίκτες. Και φυσικά, ουκ ολίγοι "σκοτεινοί" τραπεζικοί λογαριασμοί στην Ελβετία και λοιπούς φορολογικούς "παραδείσους". Μια παρασιτική κοινωνική κατηγορία με τη συνδρομή πολιτικών προσώπων και του βαθέως κράτους εξακολούθησε και εξακολουθεί να απομυζά τον δημόσιο κορβανά.

Σού κουνάνε επιδεικτικά το δάχτυλο, για το πώς πρέπει να ζείς στην νέα τάξη πού ευαγγελίζονται, ενώ οι υπεύθυνοι της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής της χώρας παραμένουν στο απυρόβλητο. Μέ αποκορύφωμα, την υποτιθέμενη πανδημία, την διαίρεση των Ελλήνων, την διεστραμμένη ανάγκη γιά ‘’κανονικότητα’’, τον στρατό των ρουφιάνων, μιλάμε για ΤΌ ΝΑΖΙΣΤΙΚΌ ΚΡΆΤΟΣ.  Συγκρίνετε ιδεολογία: ‘’ Μία ακόμα βελτίωση που κάναμε σε σχέση με την Τρεμπλίνκα ήταν ότι ενώ στην Τρεμπλίνκα τα θύματα σχεδόν πάντα ήξεραν ότι επρόκειτο να εκτελεστούν, στο Άουσβιτς καταφέρναμε να τους ξεγελάσουμε και νόμιζαν ότι πάνε για καθαρισμό (συνήθως από ψείρες). Βέβαια, συχνά συνειδητοποιούσαν τις πραγματικές μας προθέσεις και υπήρχαν ταραχές και δυσκολίες εξαιτίας αυτού. Πολύ συχνά οι γυναίκες έκρυβαν τα παιδιά τους κάτω από στίβες με ρούχα, αλλά πάντα τα βρίσκαμε και τα στέλναμε και αυτά για εξολόθρευση. Από τεχνική άποψη δεν ήταν και τόσο δύσκολο - δεν θα ήταν δύσκολο να εξολοθρεύσουμε ακόμα περισσότερους...

 Η θανάτωση έπαιρνε τον λιγότερο χρόνο, και μπορούσες να σκοτώσεις 2.000 ανθρώπους σε μισή ώρα, αλλά ήταν το κάψιμο που έπαιρνε την περισσότερη ώρα. Η θανάτωση ήταν εύκολη και δεν χρειάζονταν καν φρουροί για να τους πάνε στους θαλάμους αερίων, καθώς νόμιζαν ότι πήγαιναν για ντους, όπου αντί για νερό τους ρίχναμε δηλητηριώδη αέρια. Η όλη ιστορία γινόταν πολύ γρήγορα’’.

Obersturmbannführer Waffen SS-Ρούντολφ Φραντς Φέρντιναντ Ες, τελευταίος διοικητής του Άουσβιτς. Λόγια και ιδέες πού δεν αλλάζουνε απο τους διάφορους Τσιώδρες, Μαγιορκίνηδες, Βασιλακόπουλους και λοιπές Παγώνες.

SAME SHIT, DIFFERENT DAY!

ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ....

ΜΑΝΚΟ

5 σχόλια:

  1. Προγραμματισμός συνειδήσεων για την αντιμετωπιση της ξαφνικήτιδας;

    Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Μετά τον ξαφνικά θάνατο θείου της Καίτης, ο Ηλίας αγχώνεται για την υγεία του

    https://www.protothema.gr/life-style/article/1210609/min-arhizeis-ti-mourmoura-meta-ton-xafnika-thanato-kapoiou-theiou-tis-kaitis-o-ilias-aghonetai-gia-tin-ugeia-tou/

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 2 ΗΜΕΡΕΣ,ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ-ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ

    Υ.Γ.:There's a storm coming!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού11 Φεβρουαρίου 2022 στις 8:53 π.μ.

    -Η θανάτωση έπαιρνε τον λιγότερο χρόνο, και μπορούσες να σκοτώσεις 2.000 ανθρώπους σε μισή ώρα, αλλά ήταν το κάψιμο που έπαιρνε την περισσότερη ώρα. Η θανάτωση ήταν εύκολη και δεν χρειάζονταν καν φρουροί για να τους πάνε στους θαλάμους αερίων, καθώς νόμιζαν ότι πήγαιναν για ντους, όπου αντί για νερό τους ρίχναμε δηλητηριώδη αέρια. Η όλη ιστορία γινόταν πολύ γρήγορα’’.

    Obersturmbannführer Waffen SS-Ρούντολφ Φραντς Φέρντιναντ Ες, τελευταίος διοικητής του Άουσβιτς.-



    Παλι εβραϊκες μαλακιες διαβαζω. Εχω κουραστει.
    Οι "ανθρωποι" εχουν εφευρει το ψεμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την άποψή του έγραψε ο άνθρωπος...

      peri

      Διαγραφή
    2. Άσχημο πράγμα, ή μή γνώση της ιστορίας. Ή απολογία του Ές στην δική της Νυρεμβέργης,εβραϊκές μαλακίες.Ιστορικό γεγονός!
      Βρίζουμε προτού ψάξουμε. Κατάντια.
      Και να σκεφτείς Peri, ότι έχω πλήρη βιβλιογραφία για τα ανώτατα στελέχη των waffen SS και για όλη την δομή τους.
      Δεν πειράζει, νά'ναι καλά οι "άνθρωποι" που εφεύραν την εύκολη κατηγορία.
      Ότι έγραψα, είναι πληροφορίες από το ίντερνετ (βικιπαίδεια) και από δημοσιογραφική έρευνα. Ειδικά για το υπόλοιπο κομμάτι που δεν δημοσίευσες.
      Τελικά καλά έκανες.
      Το να λες αλήθεια, σε κάνει "πιόνι" περιούσιων, ή οποιονδήποτε άλλων.
      Πιο εύκολη η κατηγορία από την έρευνα.
      Τώρα σε δικαιολογώ απόλυτα, για ότι έχεις γράψει, όλα αυτά τα χρόνια.

      Διαγραφή