peri majestic the real

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Τα λεφτά βουλώνουν στόματα

 



..Ποιος ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος τόλμησε να διαπράξει Εγκλήματα κατά τής Ανθρωπότητας; …

Ο Κλίντον.

Δεν υπάρχει κάτι, το οποίο να βόλευε τη σιωνιστική ατζέντα των «Σοφών τής Σιών», το οποίο ο «παιχνιδιάρης» Κλίντον να μην το εκτέλεσε στο έπακρο …Από τα πιο σημαντικά μέχρι τα πιο ασήμαντα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος έβαλε επισήμως τους ομοφυλόφιλους μέσα στον αμερικανικό στρατό και βέβαια στην κεντρική Διοίκηση του Κράτους …
Ο Κλίντον, ο οποίος «τακτοποίησε» όλους τους «μαφιόζους» κομμουνιστές τού Ανατολικού Μπλοκ, «βαπτίζοντάς» τους «δημοκράτες» …

Ο Κλίντον, ο οποίος νομιμοποίησε όλους τους Σιωνιστές «ολιγάρχες» τής Ρωσίας και τους έβγαλε από τα πορνεία τής Μόσχας, επιτρέποντάς τους να μετοικίσουν στη Μπελγκράβια.
Αυτός ο Κλίντον ήταν από τους πιο τακτικούς επιβάτες τού «Lolita Εxpress», όπως ονόμαζαν το αεροπλάνο τού Έπσταϊν, με το οποίο μετέφεραν τους «φίλους» του στα διάφορα «κολαστήρια».

Πάνω από εικοσιπέντε φορές χρησιμοποίησε το αεροσκάφος αυτό. Υπάρχουν ιδιοκτήτες αεροσκαφών, οι οποίοι δεν έχουν κάνει τόσες πτήσεις με τα αεροσκάφη τους …«Ταξί» το είχε κάνει το «Lolita Express» ο Κλίντον, ο οποίος άφηνε παντού τους «λεκέδες» του. Αν σκεφτεί κάποιος ότι σε όλα αυτά τα μέρη —συμπεριλαμβανομένου και του αεροσκάφους— υπήρχαν κάμερες, τότε είναι σίγουρο ότι τον Κλίντον τον έχουν σε πιο πολλές πορνοταινίες από διάσημους πορνοστάρ.

Ποιος διαδέχθηκε τον Κλίντον στον Λευκό Οίκο; …
Ο Ομπάμα.
Ποιος ασκούσε την εξωτερική πολιτική τού Ομπάμα; …
Η γυναίκα τού απολύτως εκβιαζόμενου Κλίντον.
Ποιος ήταν αντιπρόεδρος του Ομπάμα; …
Ο Μπάιντεν …
Ο Μπάιντεν, για τον οποίο «σέρνονται» φήμες ότι είναι παιδεραστής …Φήμες βάσιμες, εάν δει κάποιος τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν εις βάρος του στο διαδίκτυο …
Ο Μπάιντεν, που κατά «σύμπτωση» είναι ο Πρόεδρος για τον οποίο οι Σιωνιστές έκαναν ΟΛΑ τα εγκλήματα μαζί, προκειμένου να τον βάλουν στον Λευκό Οίκο. Όλοι οι Σιωνιστές φίλοι και χρηματοδότες τού Έπσταϊν ήταν με ΟΛΑ τα μέσα τους υπέρ τού Μπάιντεν.
Γιατί όμως ήταν χρήσιμοι στην περίοδο Ομπάμα η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπάιντεν; …
Γιατί η «βυθισμένη» στα χρέη Ευρώπη θα αντιδρούσε και πιθανότατα θα κατέστρεφε τους Δανειστές της, εφόσον αυτοί ήταν που —μέσω Ντόιτσε Μπανκ— της «πουλούσαν» ομόλογα …και αυτά είναι πολύ ιδιαίτερα τραπεζικά «προϊόντα», που μπορούν και να μην πληρωθούν.

Έπρεπε δηλαδή να ολοκληρωθεί το σχέδιό τους με έναν τεραστίας κλίμακας εποικισμό τής Ευρώπης …με έποικους φιλικούς προς τους δανειστές.
Τότε ήταν που οι ΗΠΑ —εντελώς απροκάλυπτα και χωρίς κανέναν λόγο— έσπασαν όλα εκείνα τα «φράγματα», τα οποία σταματούσαν τα «κύματα» των λαθρομεταναστών και των προσφύγων προς την Ευρώπη.

Την «άνοιξαν» από παντού και την «έπνιξαν» στους λαθραίους οικονομικούς μετανάστες. Δημιούργησαν μόνοι τους προσφυγικά «κύματα», μέσω των εμφυλίων που προκάλεσαν και τα οδήγησαν όλα παράνομα προς την Ευρώπη.

Διέλυσαν τη Συρία, προκαλώντας Εμφύλιο και άρα προκαλώντας ένα τεράστιο «κύμα» προσφύγων απ’ ΟΛΗ την Ασία, που, μέσω Τουρκίας, θ’ αναζητούσε παράνομα διέξοδο στην Ευρώπη.

Διέλυσαν τη Λιβύη κι επέτρεψαν σε ένα άλλο επίσης τεράστιο «κύμα» προσφύγων απ’ ΟΛΗ την Αφρική ν’ αναζητήσει —μέσω Ιταλίας— επίσης παράνομα διέξοδο στην Ευρώπη …
Αυτή ήταν η δουλειά τής Κλίντον και ήταν αυτή η οποία συμπλήρωσε την πιο καταστροφική αντιευρωπαϊκή πολιτική που υπήρξε ποτέ …και ήταν αυτή του συζύγου της.
Ποιοι διαχειρίστηκαν αυτά τα «κύματα» των εκατομμυρίων προσφύγων, οι οποίοι στην πραγματικότητα —μετά την εγκατάλειψη των ασφαλών γειτονικών τους κρατών— είχαν μετατραπεί σε κινούμενες ορδές λαθρομεταναστών; …
Και πάλι οι χρηματοδότες τού Έπσταϊν …


Ο Σόρος και οι γνωστές ΜΚΟ του. Ποιοι πλήρωναν τους διεφθαρμένους κι ανώμαλους τοπικούς ηγέτες ν’ ακολουθούν τις προδοτικές τους πολιτικές; …

Η Open government των ίδιων ανθρώπων, οι οποίοι πλήρωναν υποτροφίες «πρόθυμων» μελλοντικών προδοτών …

Αυτοί, οι οποίοι διοργάνωναν τις μαζώξεις τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, για να κάνουν το casting των μελλοντικών εκβιαζόμενων ηγετών.

Ποιοι αναλάμβαναν —ακόμα και με τη βία— να τρομοκρατήσουν τους λαούς, προκειμένου να φοβούνται ν΄ αντιδράσουν με ειρηνικές διαδηλώσεις; …\

Οι επίσης χρηματοδοτούμενες από τους ίδιους οργανώσεις των Antifa...... .............


--------------
=============

Υπόθεση: Έπσταϊν — Μάξγουελ…
08-02-2022
Παναγιώτη Τραϊανού
…Η Δίκη, που θα «ρίξει» την ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ !!!
https://traianou.gr/.../%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf...

2 σχόλια:

  1. Τι εννοείς "είναι εύκολο"? Πανεύκολο,Οπως το να πηδήξεις απο τό μπαλκόνι σου..αμα είσαι ηλίθιος..
    .. "εξαγόρασε"!Γιά σκέψου νασαι "πρίγκιπας" ,και να βλέπει όλος ο κόσμος ότι οι Βρετανοί θα πληρώσουν τα γαμισιάτικα σου! Για σκέψου να βλέπει ένας πλανήτης τον "πρώτο" τη ταξη εννοείται να διαφθείρει ανήλικες,και να πληρώνει γιά τήν σιωπή τους!! Γιά σκέψου τί και πόσοι θα ακολουθήσουν τον δρόμο πού "χάραξε"!! Ο κάθε ένας με τις δυνατότητες του.. Ο "πρίγκιπς" 12 εκατομυρια λίρες...Ο μανάβης τής γειτονιάς ένα καρπόυζι ,ο ψαράς με ένα μπαρμπούνι ,ο ψωμάς με ενα καρβέλι ,ο συνταξιούχος κανένα με δεκάρικο θα κλείνει στόματα και συνειδήσεις..Αυτοί ήταν οι Βρετανοί .Σε όσα παλάτια και να κατοικίσουν δέν μπορούν να ξεχάσουν τήν πραγματική καταγωγή τους..Για σκέψου αυτό το "μεγαλείο" να το παρακολουθεί όλος ο πλανήτης.Η μεγαλύτερη δικαίωση για τούς Ινδούς .. Αυτοί έζησαν από τούς πρώτους τό "μεγαλείο" τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τήν κίνηση του αυτή,για εξωδικαστικό συμβιβασμό,καταδικάστηκε. Πρώτον παραδέχτηκε τήν ενοχή του..
    Δεύτερον έδειξε πόσο διεφθαρμένος είναι και πόσο πανευκολα και δίχως επιπτώσεις διαφθείρει τόν κόσμο. Δέν είναι τόσο απλά τα πράγματα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή