peri majestic the real

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Και τι θα γίνει τελικά; Θα βοηθηθούν οι Γερμανοί να ακυρωθεί η απόφαση της Ε.Ε...Πάση θυσία να διαλυθεί η Ελλάδα...Θα επαναλάβουν και στον ελλαδικό χώρο την πετυχημένη εφαρμογή «εκκένωσης» της Μικράς Ασίας …

 

 Με απόφαση της ΕΕ δόθηκαν 4 χρόνια παράταση στο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, το οποίο θα ξεκινούσε το 2024 και θα ολοκληρώνονταν το 2028 (κατά πρωτοφανή τρόπο η κυβέρνηση άρχισε να κλείνει από πέρυσι τα λιγνιτικά εργοστάσια χωρίς να περιμένει τις προθεσμίες) και τώρα το έτος - ορόσημο μεταφέρεται στο 2028!

Να σημειώσουμε ότι Πολωνία, Γερμανία κλπ έχουν ως έτος απολιγνιτοποίησης το 2049! Επίσης να πούμε ότι ο Κ.Μητσοτάκης μέχρι σήμερα απέρριπτε όλες τις εκκλήσεις για άνοιγμα των εργοστασίων λιγνίτη προκειμένου να αγοράζει ανεμογεννήτριες από τη Γερμανία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα 800.000.000 που λαμβάνει για την πώληση του πακέτου της ΔΕΗ σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις θα τα διέθετε για αγορά ανεμογεννητριών.

Φυσικά ο «πιο πράσινος πρωθυπουργός της Ελλάδας» δεν έχει κατά νου μόνο (ή και καθόλου) την κλιματική αλλαγή, αφού προσφάτως το pronews.gr έδωσε στο φως της δημοσιότητας μία αποκάλυψη «βόμβα», σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση έχει δανειστεί 1,6 δισεκατομμύρια από τις Goldman Sachs και HSBC για να προχωρήσει πιο άμεσα η «απολιγνιτοποίηση» της χώρας.

https://www.pronews.gr

Για όλα αυτά που συμβαίνουν ας ρωτήσουμε τη σύζυγο του Γεραπετρίτη ( ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ) που ο πατέρας της είναι υπεύθυνος για τις ΑΠΕ και η ίδια νομική εκπρόσωπος...  από την οποία περνούν για έγκριση όλες αυτές οι επενδύσεις... ααα μην ξεχάσουμε και την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. 
Ειναι ολοφάνερο ότι έχουμε να κάνουμε με συμμορίες ..μέλος της συμμορίας είναι κι αυτός ( φωτογραφία) ο κύριος που βιάζεται να επιστρέψει....εκεί που μέχρι πριν 2 χρόνια τον καλωσόριζαν 10 άτομα τώρα μαζεύεται μικρό πλήθος. Άλλωστε ο λαός ξεχνά...και μιλάμε για έναν λαό κατά κράτος εκφυλισμένο....

4 σχόλια:

  1. fast food προβατίνα και coca cola στον καναπέ ο σχολιαστής …..με δαφνόφυλλα και οίνο το μαντείο …… με αεροπλάνα, βαπόρια, φορτηγά, και ματζούνια Pfizer & Viagra ……απόλαυση και ηδονή.
    Κιναλ-πασοκ μαζί ….Κυριάκος - Αλέξης επιφυλακή κακός χαμός στο μαντρί … ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα… το χάσαμε το κορμί………..

    Δόξα και Τιμή κάτι ξέρουν τα άλογα έξω από την βουλή.

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%9A%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1-%CE%94%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B2%CE%B7/

    εδώ σφυρί ….δρεπάνι ακούει…… οι Αχαιοί έλαβαν το μήνυμα;
    αυτόματος τηλεφωνητής αφήστε το μήνυμα σας μετά το…..«Κλ@νει ο πεθαμένος»;

    Οι δυνάμεις που συγκρούονται σήμερα στην Ουκρανία

    Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ τεύχος 218 σελ.52 του Γιώργου Αλεξάνδρου
    Στην εισαγωγή του άρθρου η ΕΛΛΑΔΑ είναι η ΝΟΝΑ του η πνευματική του μητέρα στην είσοδο του στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ του εποχή ..

    https://esoptron.gr/trito-mati-legacy-2011-2020/

    ……ποια είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση του σύγχρονου ρωμιού …ότι είναι Έλληνας.

    Ο ήρως δεν γνωρίζει ποτέ το αν είναι ήρως.
    Ως ήρωας μεταβάλλεται σε ήρωα όταν εκτελέσει μια ασυνήθιστη και αξιέπαινη πράξη.

    ….μόνο ένα όχημα ξεγελά το σύνολο και το πολιτικό σύστημα το οποίο δεν πρέπει να πάρεις από την πιάτσα αλλά από τον δρόμο η μετάνοια.

    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δίδασκα τόσα χρόνια την αξιοπρέπεια

    Η γιαγιά που έκλεψε από σούπερ μάρκετ: «Ζητώ συγνώμη στην εταιρεία – Έχω 2 μήνες να φάω κρέας»
    Την 70χρονη γυναίκα κατάλαβε ο υπεύθυνος και κάλεσε την Αστυνομία. «Μετά από λίγο ήρθαν οι Ζητάδες. Ήρθαν να πιάσουν τον κλέφτη. Έκατσα 4 – 5 ώρες στο τμήμα. Τα παιδιά μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά» λέει η ίδια η γυναίκα. Μία γυναίκα που έχασε άντρα και γιο σε τροχαίο και δε μπορεί να ξεχρεώσει το παλιό δάνειο της οικογένειας. «Το δάνειο με έφαγε. Εγώ δίδασκα τόσα χρόνια την αξιοπρέπεια…».

    https://www.newsit.gr/ellada/i-giagia-pou-eklepse-apo-souper-market-zito-sygnomi-stin-etaireia-exo-2-mines-na-fao-kreas/3471028/

    τα σλόγκαν ….μας μάραναν μητ@@@@ γ@@@@!!!!!

    Ο νεκρός (Dead Man) ή η χώρα των νεκρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάντηση με την Καμάλα Χάρις το άρωστο στο Βερολίνο.. Ξαναψηφίστε προβατίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναί θα τον πετύχουν .Θα ξεκαθαρίσουν από κάθε κύταρο πού τους ενοχλεί.Θα αφήσουν κάποιους που δεν τους φοβούντε καθώς είναι στρατός τους. Οι βλάκες του ντουνιά πάντα στήριζαν τους βάρβαρους. Μήν ξεχνάς πώς έχουν στοχοποιήσει πλέον αυτόυς πού τους ενοχλούν και πού αντιδρούν ,μέσα από την "πανδημία τους".Σέ αυτούς πλέον θα γίνει γ ζωή τους δύσκολη,μέχρι να αναγκαστούν να αποχωρήσουν από μόνοι τους.
    Η γυναίκα πού έκλεψε από το σούπερ μάρκετ...Και οι αλήτες Έλληνες που "πήγαν" και τσάκισαν τα "αγαπημένα lidl' Καί κλέφτες και βάνδαλοι αυτοί οι Ελληνες.. Και κλεβουν και τα σπάνε τα μαγαζιά τών "τίμιων¨Γερμανών. Και ναξερες πόσοι ηλίθιοι το πίστεψαν .Από προβοκάτσιες μανούλες οι ναζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aaliyah -Try Again (Original Video)