peri majestic the real

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Foreigner - Urgent (Official Music Video)


Ένας άλλος κόσμος. Τότε που η μουσική σε ενθουσίαζε, χωρίς να χρειάζεται να είσαι σε ένα κλαμπ ή σε άλλους γύρω σου, να δείχνεις ταυτότητα, μόνο εσύ και η μουσική.

Μια άλλη διάσταση...

Αυτό δεν υπάρχει πλέον...

Τώρα υπάρχει μόνο τρόμος στις καρδιές των ανθρώπων. Κόμπλεξ, κακία και κτηνώδης συμπεριφορά. Υπάρχει απομόνωση. 

Θέλουν μια άλλη ζωή. Ποιο πολύ επιστημονική και τεχνοκρατική. Οσοι δεν ακολουθήσουν θα είναι οι ξεχασμένες οντότητες. Τα ερείπια. Οι φασίστες. Οι αλήτες.

 Την ίδια στιγμή, που ανοίγει ολοένα περισσότερο η ψαλίδα ανάμεσα στους φτωχούς και τον πλούτο, ενώ οι Τράπεζες που πληρώνονται βαρύτατα από τους εξαθλιωμένους Έλληνες, λειτουργούν σαν σύγχρονοι μπαταχτσήδες και πλατφόρμες εξυπηρέτησης πελατειακών συμφερόντων και πολιτικών....  μιλάμε για άσχημο ψυχολογικό κλίμα που κανείς δεν ξέρει που θα ξεσπάσει....

...η περιθωριοποίηση μεγάλου τμήματος του πληθυσμού και η κατάρρευση σημαντικών τμημάτων των μικρομεσαίων, συνθέτουν ένα εφιαλτικό σκηνικό. 


1 σχόλιο:

  1. Δυστηχώς! Οι ίδιοι που συμφωνούσαν με τα μνημόνια -"για να μπει μια τάξη" ,οπως τους είχαν πείσει,είναι οι ίδιοι που σήμερα ξαναπιστεψαν το νέο κόλπο της "πανδημίας" Οι σιωνιστές μαζί με τους Γερμανούς,όποιες χώρες θέλουν να καταπιούν τζάμπα,τίς ρίχνουν στα λογκντάουν σήμερα.Τις εξαθλιώνουν και σύντομα με το "νεο ρεσετ" θα έχουν γίνει ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ σε όλες.Ακόμα να ξυπνήσουν οι Ελληνες? Επειδη του άλλαξαν "κοστύμι" τήν ξαναπάτησαν. Μνημόνια για το καλό μας πρίν εμβόλια για το καλό της υγείας μας σήμερα .Το αποτέλεσμα? θα είναι πολύ αργά όταν θα το αντιληφθούν οι ΠΟΛΛΟΙ.
    Αντί σημερα να είναι όλοι οι Ελληνες ενωμένοι,είναι χωρισμένοι ,και αντί να τους κυνηγήσουμε ολοι μαζι,οι μισοί μαλώνουν με τους άλλους μισούς για τα ...εμβόλια του μπουρλα της jonson τις μάσκες τα αντισηπτικα.κτλ...Αυτήν την φορά το κόλπο τους είχε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Οταν ολοκληρωθεί θα κλαιμε όλοι μαζι και θα είναι πλεόν πολυ αργα.
    Αντε γεια σας τρομαγμενοι απο το "μικροβιο " που "θερίζει" ...Η βλακεια σκοτώνει και μόνον αυτή.
    ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ο κορονοιός δεν σκοτώνει Η βλακεια μας σκοτώνει.
    Πρέπει να έχουνε ρίξει τρελό γέλιο με την πάρτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...