peri majestic the real

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Με το ζόρι χώθηκαν στα σπίτια μας.

 


Τζάμπα τόσο μελάνι.  Αλήθεια πίστευε κανένας ότι θα προφυλακιστεί;  Ελεύθερος πλέον και θα πληρώσει ένα πρόστιμο όταν γίνει το δικαστήριο. Με τα λεφτά που έχει μαζέψει τόσα χρόνια δεν έχει κανένα πρόβλημα.. Η ποιο σκοτεινή υποκριτική και σάπια εποχή της ανθρωπότητας "κανιβαλισμός" οι γυναίκες είναι απλά κρέας και οι νόμοι για κλάματα που οδηγούν ακόμα και στον θάνατο κάποιες κοπέλες..

 Αλήθεια ποτέ δεν αναρωτηθήκατε γιατί αυτή η κλίκα είναι στα πράγματα περίπου 26 χρόνια; Γιατί έχει πλάτες... Αυτά τα άτομα είναι άτομα του καθεστώτος! Του καθεστώτος των βενιζελικών. Των μνημονίων. 

Δεν μπορείς να χωθείς στα κόλπα της τηλεόρασης αν δεν είσαι δικός τους...και αυτό ο ελληνικός λαός αδυνατεί ακόμη και σήμερα να το καταλάβει...Όλοι αυτοί οι τύποι ξεκίνησαν την τηλεοπτική τους καριέρα από το κράτος!!! Από την ΕΡΤ!!! ΄΄Έγιναν μόδα στους νέους με κρατικά λεφτά!! Από ΕΡΤ 3 πρωτοξεκίνησαν!! Κρατικοδίαιτοι!!  Τότε  δεν υπήρχε YouTube, Spotify, Apple Music και η νεολαία την έβγαζε με τέτοιες εκπομπές. Με το ζόρι τους έβλεπε κάποιος όλους αυτούς. Με το ζόρι χώθηκαν στα σπίτια μας. Χωρίς γνώσεις, χωρίς τίποτα.

Προσωπικά δεν έτυχε ποτέ στην ζωή μου να δω μια ολοκληρωμένη εκπομπή... Μόνο από το Youtube κάποια στιγμιότυπα έτυχε να δω. Μέχρι εκεί.  Ούτε καν ξέρω την ζωή τους.  Δεν τους πήγαινα. . .Είχα στον στρατό πολλούς τέτοιους από σαλουνίκες και δεν τους έδινα σημασία δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί τους...η πνευματική κουλτούρα αυτής της πόλης δεν μου αρέσει....είναι ένας άλλος κόσμος.. ....πως βρέθηκε ο αυτός ο κουασιμόδος με γυναίκες; Εκεί από τον κύκλο...πούλαγε τρέλα επειδή είχε εκπομπή... 

Γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Με κάθε τρόπο πρέπει να βοηθηθεί η "αδικημένη" .... Πως; Με φοιτητές ! Δηλ; Πανεπιστήμια και σχολές.  Άρα; Να δουλέψουν οι καφετέριες!! Τα μαγαζιά!!  Και αυτές οι εκπομπές είναι υποτίθεται νεανικές εκπομπές. Οι cool εμφανίσεις με σκυλιά στο πλατό...η σάτιρα...καμία γκόμενα να γελά....όλα είχαν τον ρόλο τους. Και αυτό πήγαινε συστημένο στους έφηβους όλης της Ελλάδος. Ω, τι άνετη φάση αυτή η πόλη...των Μπουρλάδων...των Μπουτάρηδων, των Ψωμιάδηδων.. .Και θα δείτε θα ξαναβγούν στο γυαλί ...με το ζόρι ξανά!! και με εντολή της Αθήνας!! 

4 σχόλια:

  1. Ακόμα να αντιληφθούν οι άνθρωποι,πως ο "ιος" αποτελειώνει τήν ηδη κατεστραμένη από τα μνημόνια οικονομία της χώρας? Αηδία κατάντησε η βλακεια τών ανθρώπων..
    Ζωντανεύει χριστούγεννα και Πάσχα,και ρυθμίζεται τα καλοκαίρια.Τα καλοκαίρια γιατί πρέπει να δουλέψουν και οι δικοί τους μεγαλοεπιχειρηματίες,αφού εξαυλωθούν οι μικρές επιχειρήσεις.. Κατι οικογενειακα μικρα ξενοδιχεία τέλειωσαν και θα αγοραστούν ΤΖΑΜΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ. ...ΕΠΕΔΝΥΤΕΣ!!!!!!!!!Που έρχοντε με φόρα. ..ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΜΠΙΕΡΜΠΙΔΕΣ ΘΑ ΤΟΝ "ΠΙΟΥΝ" ΑΓΡΙΑ... Από το ναδιρ στο ζενιθ θα πεσουν τα σπιτια... Ερχοντε με φόρα να πάρουν τα πάντα και ΤΖΑΜΠΑ.. Ρε γίδια!!! Δ εν φταινε φίλε αυτοί που κυβερνάνε. Φταιει ο αμορφωτος λαός ..."Καλή χρονιά καλή χρονιά... χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια"!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Ονειρο ήταν και πέρασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμόρφωτος, κουτοπόνηρος μέχρι αηδίας λαός.....Ιούλιο και Αύγουστο η Ελλάδα ξεχνά τα προβλήματά της βάζει τα καλά της και μεταμορφώνεται σε Ταϊλάνδη! τα πάντα θα ξεπουληθούν!! και ο λαός θα αγναντεύει ρουβάδες.. .και κανάκηδες..έλα μωρέ κάπου υπερεκτιμήσαμε κάποια πράγματα. Υπάρχει "θέμα" στα σπλάχνα της κοινωνίας. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Εδώ τρέμεις να ανεβάσεις μια ας πούμε κάπως ψαγμένη ανάρτηση...και είναι και ενας λόγος που απέχω να ανεβάζω θέματα με εμβόλια και κορονοιούς. Μιλάμε για ολοκληρωτικό βενιζελικό καθεστώς. Κάθονται μέρα νύχτα και ψάχνουν τι γράφει ο κόσμος στο ίντερνετ...αποθηκεύουν βίντεο και αναρτήσεις.. έχουν μανία με γιατρούς αν το έχεις προσέξει.. ο ένας καρφώνει τον άλλον.. και λες αξίζει? αξίζει να χωθείς σε αυτό το τρελοκομείο? μπααααα δεν λέει...ανεβάζεις κανένα τραγούδι και γράφεις όποτε έχεις χρόνο...και δεν έχεις να αποδείξεις κάτι....

      peri

      Διαγραφή
  2. peri, μπράβο σου κι'αυτο γιατί είσαι ο μόνος που γράφει για αυτό για αυτό το έκτρωμα που λέγεται δημόσιο.
    Καλά, τόσες ιστοσελίδες ειδικά οι λεγόμενες πατριωτικός, δεν βρίσκονται να γράψουν δύο αράδες της προκοπής, για το τι ανθελληνικότητα και απάνθρωπα, συναντάς σε υπηρεσίες του δημοσίου, απο υπαλλήλους άσπλαγχνους και αδιάφορους.
    Σε διαβάζω χρόνια και είσαι από τους λίγους που έγραφαν περί ΑΣΕΠ και άλλων αμαρτημάτων.
    Παίρνεις τηλέφωνο μια υπηρεσία και η βαριούνται να σου μιλήσουν, ή σού μιλάνε απαξιωτικά.
    Γι'αυτούς είμαστε, "η τελευταία κραυγή του πεθαμένου", τα τελευταία ρέστα στο πορτοφόλι.
    Κατά τ'άλλα, ζητάμε τρομάρα μας, αγώνες και ελευθερία.
    Το βασίλειο του διχασμού, κυβερνά καλά τον τόπο.
    Με τίς υγείες μας!!!

    Καλή χρονιά peri.
    Πάντα υγιής και ΟΡΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά με υγεία και μακάρι κάτι να αλλάξει προς το καλύτερο....

      Απλά να ξέρεις ότι όλοι μα όλοι τους είναι του καθεστώτος!

      Το ΑΣΕΠ είναι ότι χυδαίο υπάρχει...

      peri

      Διαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...