peri majestic the real

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Αφού κατέστρεψε με δόλο την οικονομία της Αυστρίας με τα υπερβολικά ολοκληρωτικά Lockdown, φεύγει για Καλιφόρνια!!

 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυστριακά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, υπέγραψε συμβόλαιο με επενδυτική εταιρεία στη Σίλικον Βάλεϊ και θα μετακομίσει με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του επόμενου έτους.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Kronen Zeitung ανέφερε ότι ο Κουρτς θα αναλάβει διευθυντική θέση σε μια ανώνυμη πολυεθνική εταιρεία στις αρχές Φεβρουαρίου. Όσο για τον μισθό του, η καθημερινή εφημερίδα Oesterreich αναφέρει ότι ο πρώην καγκελάριος θα λαμβάνει 500.000 ευρώ (566.000 δολάρια) ετησίως. 

 Ο Σεμπάστιαν Κουρτς υπήρξε ένας από τους σκληρότερους ηγέτες σε θέματα καραντίνας. Ήταν από τους πρώτους  ηγέτες που στήριξαν με πάθος το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό του Μητσοτάκη και τους πολίτες 2 ταχυτήτων!

3 σχόλια:

  1. Kαλό παιδί τής Νέας Τάξης.Και τα καλά τους παιδιά,τα 'αποσύρουν" και τα βραβεύουν. Δέν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν.Ολοι πιάνουν καλή θέση με ήσυχα και σίγουρα φράγκα.Γιά αυτό δούλεψαν εξ άλλου.. Για τήν "φωλιά" των κλεμένων ..Μόλις ολοκληρωθεί η καταστροφη θα περασει τον Ατλαντικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς περιμένουμε το θείον βρέφος. Ο "ηρώδης "απέτυχε ..
    Χρόνια καλά,με πνευματική υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...