peri majestic the real

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Ένας νομοταγής πολίτης (1974) Τι σημαίνει συμβιβασμός;


Η ταινία είναι του 1974. Η αρχή της μεταπολίτευσης. 

Κάποιοι είχαν καταλάβει πολλά...

Ηρεμήστε. Θα περάσει κι αυτό..

Τι θέλουν; Να προσαρμοστείς...σε μια νέα εποχή...

Πάντα έτσι ήταν η Ελλάδα.. Ποιος μιλά σήμερα για τα μνημόνια; Ένα μεγάλο κομμάτι του λαού υποφέρει και ένα άλλο μικρότερο κάνει χαβαλέ με νησιά, με Ferrari..με βίζιτες...

Ποιος μιλά για την ανεργία; Ποιος; Διαλύθηκε χωρίς λόγο μια γενιά Ελλήνων.. Άλλοι είναι στα ξένα, άλλοι με ψυχοφάρμακα, άλλοι χωρίς ένα ένσημο και αλλοι εργάζονται με αστείες απολαβές...και λένε τρομαγμένοι ευχαριστώ.. 


Και οι ποιο νέοι που ακολουθούν; Περιμένουν τη σειρά τους να παίξουν σε κανένα ριάλιτι των καναλιών του Μητσοτάκη.  Έχουν πρότυπα της νέας εποχής επαγγελματίες influencers, personal trainers, tatoo artists, wannabe models, σεφς, νυχούδες…σαν νεκροζώντανα ζόμπι πάνω από τα κινητά τους...

Ο Κούλης για όσους δεν κατάλαβαν έφερε ένα τρίτο ΈΝΦΙΑ. Το πρώτο ένφια ήρθε με τους Σαμαρά και Βενιζέλο, το δεύτερο με την αύξηση του ρεύματος και εδώ με Κούλη και τώρα έχουμε το τρίτο ένφια με αφορμή δήθεν την άρνηση των 60 και άνω για εμβολιασμό

Μιλάμε για 3 ένφια κάθε μήνα!!!! Κάθε μήνα κόλαση!! Ποιος θα ζήσει? Οι ευάλωτοι θα έχουν θέμα...Μιλάμε για θανατικό από την φτώχεια!!!! Τραγωδία!! Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και αποτελούν μέρος μιας κυβερνητικής πολιτικής!

Και δεν κουνιέται φύλλο!!!!!

Και δεν κουνιέται φύλλο!!!!!

Ζούμε σε μια χώρα όπου δεν υπάρχει δικαιοσύνη, ισονομία, ελευθερία και δημοκρατία. Το σημαντικό; Αλληλεγγύη. 

Ζούμε σε μια χώρα όπου το ρουσφέτι και το βόλεμα ημέτερων και κομματόσκυλων κυριαρχεί παντού.

Ζούμε σε μια χώρα όπου η ζωή ενός απλού πολίτη δεν έχει καμία αξία. Η Ελλάδα έχει τους περισσότερους θανάτους στην Ευρώπη ανά εκατομμύριο κατοίκους.

Στελέχη της κυβέρνησης δήλωναν πως οι επιπλέον ΜΕΘ είναι πεταμένα λεφτά και πολυτέλειες.

Ζούμε σε μια τριτοκοσμική χώρα όπου πατριδοκάπηλες κυβερνήσεις μας πετάνε ένα παιχνιδάκι να παίζουμε και να είμαστε αποσχολημένοι (εθνικά θέματα, ελληνοτουρκικά κτλ) και αυτοί από πίσω ξεπουλούν κομμάτι κομμάτι την Ελλάδα και λεηλατούν το δημόσιο χρήμα με την ησυχία τους.

Μια βολεμένη κλίκα με εξοργιστικά προνόμια και όλοι οι άλλοι στο κουπί. 

Δεν θέλω να πιστέψω ότι θα πάνε άνθρωποι να ψηφίσουν τους γελοίους του Κινάλ ( κι όμως πήγαν)...Δεν θέλω να δω κανέναν τους..


🔵 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΞΙΣΤΕΡΑ.
🔵 Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας και τη ζωή μας.
🔵 Η Διαφθορά να γίνει Κακούργημα …Να ακυρωθεί ο νόμος, που δίνει ασυλία σε εγκληματίες πολιτικούς και επιστήμονες.
🔵 Να μαζευτούν υπογραφές, για να καταργηθεί ο νόμος περί ασυλίας.
🔵 ΚΑΤΩ η ΧΟΥΝΤΑ τής Μεταπολίτευσης.
🔵 Στη φυλακή η πολιτική «συμμορία» τής Μεταπολίτευσης.
🔵 ΤΕΛΟΣ στη φασιστική ΔΕΞΙΣΤΕΡΑ, που κατέστρεψε την πατρίδα μας.
🔵 Φυλακή στους Προδότες ΟΛΩΝ των κομμάτων, που μας οδήγησαν στα Μνημόνια και την καταστροφή.
🔵 Να ανοίξει ο φάκελος του Χρηματιστηρίου.
🔵 Να ανοίξει ο φάκελος των Ολυμπιακών Αγώνων.
🔵 Να ανοίξει ο φάκελος των Μνημονίων.
🔵 Να ανοίξει ο φάκελος του «πουλημένου» Δημοψηφίσματος.
🔵 Να μην κλείσει ποτέ ο φάκελος της Πανδημίας.
🔵 Να γίνει από την αρχή ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΘΕΣ ΕΣΧΕΣ για όλους τους πολιτικούς.
🔵 ΤΕΛΟΣ στην αυθαιρεσία και την ατιμωρησία.
🔵 ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ τής προδομένης και χρεοκοπημένης Μεταπολίτευσης.
🔵 Τελικά το εμβόλιο είχε απόλυτη επιτυχία …Ενεργοποίησε μέσα στην κοινωνία ΟΛΑ τα δημοκρατικά «Αντισώματα» κατά τού Φασισμού.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΎ

2 σχόλια:

  1. Και στην τελική αφού το τερμάτισαν, αυτός ο τεχνητός διχασμός της κοινωνίας, ποιον αλήθεια εξυπηρετεί, ο κοινωνικός στιγματισμός γιατί περί αυτού πρόκειται,η περιθωριοποίηση των ανεμβολίαστων είναι μια καθαρα συντηρητική επιλογή, ενω η υποχρεωτικότητα κατα την γνώμη μουτης τρίτης ηλικίας δεν εγγυάται την προστασία των εμβολιασμένων.Η τεκμηριωμένη συναίνεση στον καθολικό εμβολιασμό, ειναι ευλογη στρατηγική που μπορεί να συμβαλει στην επιτευξη της συλλογικής ανοσίας. Η τεχνητη διαμάχη εμβολιαστων -ανεμβολίαστων , θυμίζει τον τεχνητο δικοματισμο αριστερα -δεξια , που στην ουσία ειναι ηλιου φαεινότερο οτι στην πραγματικότητα δεν ειναι εναλλαγη ή διπολο αλλα το ιδιο πραγμα η δεξιστερα που ευστοχα αναγραφει ο Τραιανου, να λέμε και κατι θετικό .Η διαμάχη λοιπόν ειναι ακαιρη και παραπλανητική , γιατί το διακύδευμα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απελπισία είναι από τα χειρότερα και καταστροφικότερα συναισθήματα. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε φτάσει. Η Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: «Αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη» που έγραψαν τα δυο αδέρφια στα σημειώματα δείχνει το τέλος της ελληνικής κοινωνίας. κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους αλλά και λόγω της ανεργίας που κανένα κάθαρμα δεν λέει. Aπό την στιγμή που από τo 2010, μπήκαμε στα μνημόνια, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλους μας. Βαλτώνεις ψυχολογικά και εγκεφαλικά αν δεν βλέπεις μέλλον. Μόνο ο Θεός ξέρει το δράμα που περνά κάθε σπίτι. Και αυτοί που ορκίστηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες και μιλώ για την ελληνική Δικαιοσύνη, για τους δικαστές, κυκλοφορούν με στρίνγκ και ρουφάνε κόκες παρέα με αλβανούς. Αντε να χαθείτε ρε δεν αντέχεται άλλο αυτό το χάλι. είμαστε ένα ρεντίκολο κράτος, είμαστε προτεκτοράτο της Γερμανία και καταστρεφόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...