peri majestic the real

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Η Ευρώπη ΔΕΝ μιλά με μία φωνή. Πισώπλατο μαχαίρωμα από τους τσιγγάνους Ισπανούς! Με το μισό υπουργικό του συμβούλιο μεταβαίνει στην Άγκυρα ο πρωθυπουργός της Ισπανίας - Φρεγάτες και υποβρύχια θέλει να πουλήσει στους Τούρκους η ισπανική κυβέρνηση...Τι λέμε εμείς; Λευτεριά στην Καταλωνία.

 

Οι μεγαλύτεροι σφαγείς της ανθρωπότητας, οι Ισπανοί που κατέσφαξαν όλους τους γηγενείς αυτόχθονες της Αμερικής, οι χειρότεροι εγκληματίες και από ναζιστές και από κομμουνιστές, με τις γενοκτονίες τόσο των Ινδιάνων, των Αζτέκων των Ίνκας και πάει λέγοντας, οι δουλέμποροι των Αφρικανών, που τους είχαν να δουλεύουν μέχρι να πεθάνουν για να βγάζουν χρυσό και αλλά πολύτιμα μέταλλα, να φυτεύουν ζαχαρότευτλα, αυτοί οι Ισπανοί που έδωσαν παραδείγματα στους ναζιστές με τις ενκομιέντες τους (τύφλα να έχει το Birkenau -Auschwitz) με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που ωχριούν μπροστά σε άλλους επίδοξους εγκληματίες (βλέπε Άγγλους, Αμερικάνους) δε μου προκαλεί έκπληξη ότι συνεργάζονται με τους άλλους σφαγείς εξ Ανατολής..των Ελλήνων, του Βυζαντίου των Αρμενίων και άλλων τόσων λαών των Βαλκανίων. 

Άλλωστε και τα δυο τους, ήταν κάποτε σχεδόν ταυτόχρονα οι 2 υπερδυνάμεις (σφάχτες δλδ) του κόσμου. Αυτός ο οποίος διέλυσε το ελληνικό στοιχείο ήταν ο Θεοδόσιος με την Ισπανική παιδεία... 

Μην το ξεχνάμε ποτέ!!!!!!!! 

Οι Ισπανοί που ακόμα και μέχρι σήμερα δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός ότι ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος είναι Έλληνας. Οι Ισπανοί που πρώτοι έβαλαν το Κατάρ στην Ευρώπη μέσω του ποδοσφαίρου...Το Κατάρ του Ερντογάν. Άρα ο έρωτας με τον Ερντογάν έχει βάθος.

 Ο χαφιές πάντα την τελευταία στιγμή παρουσιάζεται..

Αυτή είναι η αμήχανη στιγμή που οι εγχώριοι αριστεροί/σοσιαλιστές δεν ξέρουν τι θέση να πάρουν...

1 σχόλιο:

  1. Τηλέμαχε μακράν η ουσιοδέστερη ανάλυση, προφανώς η κουλτούρα του αποικιοκράτη εχει εισχωρήσει στο DNA του ισπανου,σκέψου πόσο δούλεμα πέφτει στους ντόπιους ιθαγενείς,μετα την αμυντικη συμφωνια με τον Μακρόν μάλλον για αγορά πρόκειται ακούσαμε ότι η ελλάδα θωρακίζει τα συνορά της ποπυ είναι και συνορα της ΕΕ, εδω η Ισπανία πουλα στην Τουρκία αποβατικά σκάφη όταν ειναι γνωστό ότι ανέκαθεν και τελευταία με ένταση η Τουρκία απειλεί τα κυριαρχικά δικαιωματα δυο κρατών της ΕΕ, Τι να λέμε όλα για το χρήμα και οι συμμαχίες είναι για το θεαθείναι. Φτασαμε στον πατο του βαρελιού , νομίζω όχι ακόμα, κατά τα λοιπά η αναλυσή σου προσυπογράφεται και με τα δυο χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή