peri majestic the real

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ..

 

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , στους τρεις οι δυο είναι συνταξιούχοι και ο ένας εργαζόμενος ( 3/1 ). Αυτό φώναζαν αυτοί όπου άδειασαν, αυτοί όπου τζόγαραν στο χρηματιστήριο, τα χρήματα των πρώην εργαζομένων … Αυτοί όπου έπαιξαν στην ρουλέτα τα χρήματα όπου είχαν πληρώσει οι εργαζόμενοι για να παίρνουν σύνταξη, αρνούνται να λογοδοτήσουν. Αρνούνται να σαπίσουν στην φυλακή…


ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, γιατί δεν πεθαίνουν οι γέροι νωρίς, και οι λαθρομετανάστες δεν έχουν βρει δουλειά ακόμη για να πληρώνουν τα σπασμένα, τα κλεμμένα, για να μην φανεί με κάποιο τρόπο η ζημιά.

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, έχει πουληθεί το σύνολο της δημόσιας περιουσίας , λιμάνια αεροδρόμια ΔΕΗ, ΟΤΕ και ότι έφτιαξε ο Ελληνικός λαός τέλος πάντων εδώ και 200 χρόνια . Έχουν πουληθεί τα πάντα και έχουμε υποθηκεύσει το μέλλον για 90 χρόνια …..!! Έχουν υποθηκεύσει δλδ , μια αγέννητη γενιά και την έχουν αφήσει χωρίς δημόσια περιουσία χωρίς πατρίδα . Έχουν πουλήσει δηλ σαν σκλάβους και αυτή την γενιά όπου δεν έχει γεννηθεί ακόμη. Τι θα γεννηθεί κάποιος στο Μπαγκλαντές στην Μποτσουάνα, τι στην Ελλάδα, το ίδιο είναι… !! Δεν του ανήκει τίποτε και χρωστάει και ζητάει συνεχώς δανεικά για να τη βγάλει σχεδόν κάθε μήνα.

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, δηλ πραγματικό χρήμα όπου για κάποιον που δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει , είναι το να πηγαίνει κάθε μήνα βρέξει χιονίσει στα ΑΤΜ και να εισπράττει ένα νόμισμα όπου η αξία το καθιστά το ισχυρότερο του πλανήτη.


Δώδεκα μήνες το χρόνο και όσα χρόνια να ζήσει θα εισπράττει ζεστό χρήμα όπου δεν του επιτρέπεται να γίνουν παιχνίδια υποτίμησης, γιατί είναι συνδεδεμένο με τις οικονομίες των ισχυρότερων οικονομίων του πλανήτη. Των Ευρωπαϊκών χωρών δηλαδή όπου ελέγχουν και με άμεσο η έμμεσο τρόπο και τις υπόλοιπες τριτοκοσμικές μπανανιές τους στην υφήλιο…

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και πόλεμος δεν μπορεί να γίνει καθότι μέλος μια ισχυρής Ένωσης θα εξέθετε και τα υπόλοιπα μέλη της όπου θα τα ανάγκαζε να πάρουν έμμεσο η άμεσο ρόλο … Άρα πόλεμος δεν μπορεί να γίνει για να κάνεις κάποιο RESET και η οικονομία να ‘’ανασάνει’’ με το να δηλώσει απώλειες ανθρώπινες αλλά και να κάνει οικονομικές αναδιαρθρώσεις.

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και οι επιστήμονες Στρατιωτικοί του Συστήματος δεν μπορούν να δώσουν την πετυχημένη λύση όπου εχει χιλιοπαιχτεί στην Παγκόσμια ιστορία εδώ και 5.000 χρόνια….

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και οι επιστήμονες Οικονομολόγοι απέτυχαν αν για να ακριβολογούμε αυτοί έσπρωξαν και τσάκισαν την χώρα στα βράχια .

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ήρθαν οι άλλοι επιστήμονες του Συστήματος οι γιατρέψουν την κατεστραμμένη οικονομία . Έβαλε το παγκόσμιο σύστημα τους DOCTOραδες του να φτιάξουν ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ για να κάνει το reset για να φέρει το ζητούμενο αποτέλεσμα οπου θα έφερνε και ένας παγκόσμιος συμβατικός συνήθης πόλεμος ….

Τώρα αν σκεφτεί κανείς πως η επιτυχής έκβαση του κάθε πόλεμου κρίνεται κυρίως από τον αιφνιδιασμό και ας φέρει στην μνήμη του τον απόλυτο αιφνιδιασμό όπως ξεκίνησε και ο τωρινός ψυχολογικός. Ας θυμηθεί τα πρώτα video από την μακρινή Κίνα και το στήσιμο των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης έξω από κάθε γηροκομείο όπου τσουβάλιαζαν τους ηλικιωμένους μόνο και μόνο επειδή ήταν θετικοί … Έμπαιναν θετικοί και έβγαιναν νεκροί.

Δεν έφταναν όπως έχω ξαναγράψει οι εθελόντριες κοπελίτσες από την Κρήτη όπου ήταν ειδικές πως να φορούν τα σκάφανδρα, τα γάντια πως να κάνουν τις διασωληνώσεις κλπ … Τώρα πως στηθήκαν οι χιλιαδες άλλες ΜΕΘ του ποδαριού όλοι ξέρουμε… Πρώτα έφυγαν οι εγκαταλελειμμένοι ευάλωτοι ηλικιωμένοι και ο πανικός ειχε αρχίσει να λειτουργεί .
.
Πρώτα αρχίσαν να αδειάζουν τα γεροντοκομεία οι οίκοι ευγηρίας και αφού έπιασε ο αιφνιδιασμός άρχισε να δουλεύει ο ψυχολογικός πόλεμος. Αλλώστε ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ για τα Συστημικά Μέσα Εξαπάτησης . Πολλά λεφτά….!!

Η προπαγάνδα το ψέμα η παραπληροφόρηση θέλει πολύ τάισμα …

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ο Ψυχολογικός Πόλεμος είχε ξεκινήσει επιτυχώς… Ξεκίνησε με τους Συνταξιούχους ευάλωτους ηλικιωμένους και μετά κλιμακωτά άρχισε και στις άλλες ηλικίες, σιγά σιγά… Άκουσαν πόλεμο και έτρεξαν να πάρουν τα ντουφέκια με τα Μπόλια και οι Υγιείς να πολεμήσουν τον Αόρατο Εχθρό… !! Και όπως σε κάθε πόλεμο υπάρχει υποχρεωτικότητα έτσι και στον Πρωτόγνωρο Ψυχολογικό αναζητείται το ίδιο …

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ο ψυχολογικός πόλεμος, όπως και ο συμβατικός έχει πολλούς νεκρούς…. Νεκρούς από αυτούς όπου πήραν πρώτοι τα ‘’ντουφέκια ‘’ με τα πολλά τα Μπόλια και έτρεξαν στην πρώτη γραμμή να υπηρετήσουν , αλλά και παράπλευρες απώλειες από αμάχους- αντιεμβολιαστές όπου μένουν άνεργοι, κλείνουν μαγαζιά αλλά και δέχονται ανελέητο βομβαρδισμό απροστάτευτοι, από τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης καθημερινά..


ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ οι δυο από τους τρεις είναι συνταξιούχοι και αυτοί οπου εργάζονται σήμερα τα χρήματα οπου αποταμιεύουν είναι για να πάρουν και αυτοι σύνταξη μετα από 40 χρόνια και όχι για να πληρωθούν οι τωρινές ζημιές των λοποδυτών …Αν πληρωθούν οι τωρινές ζημίες από τα χρηματά τους δεν θα εχουν στο μέλλον καμιά πατρίδα να πουλήσουν για να αποζημιωθούν… Εχει ηδη πουληθεί.

Fnous69 26-11-2021

Υγ .
Θα τα σώσει τα ασφαλιστικά ταμεία ο Κούλης τελικά, θα τον καταριούνται οι νεκροί από τον κάτω κόσμο και θα τον μακαρίζουν οι ζωντανοί… Φαίνεται και από την ομοφωνία από όλα τα διεφθαρμένα κόμματα του Κυνοβουλίου όπου όλα περιμένουν να καρπωθούν τα ‘’ καλά αποτελέσματα’’ του ψυχολογικού πολέμου ..

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KOYIZ αναπαυτικά αραχτος στον αμετροβαθή θωκο εκοψε καπιστρι,καβάλα στο καλαμι,εκμαυλίστρια και ξελογιάστρα η εξουσία,οφθαλμαπάτη ο εσμος των παρατρεχάμενων αυλικών,των μετακλητών και αμετακλήτως εκλύτων,οι μαλαγανιές και τα συστημικα εγκώμια,ο ευθραστος θρόνος, απρόσιτος και αποστειρωμένος απο την στυγνη πραγματικότητα.,Απο τα άγρια ο συκοφάντης απο τα ήμερα ο κόλακας, λαθροθήρας της ιδιας του της αλαζονείας αυτουποβιβάζεται στην ουτιδανότητα,Ο άνθρωπος μοιάζει με μαθηματικό κλάσμα, όπου στον αριθμητή ειναι ο αληθινος του εαυτός, στον παρανομαστή η ιδεα που έχει για αυτόν, οσο μεγαλύτερος ειναι ο παρανομαστής τοσο μικρότερη η αξία του κλασματος,όσο ο παρανομαστης διογκώνεται προς το άπειρο τοσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν, Αραγε ποιόν φωτογραφίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεξάρτητα πως θα ονομασθει η νέα μεταλαξη, είναι πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι πριν η επιστημονική κοινότητα μιλησει , πριν αξιολογήσει τα δεδομένα, οι πολιτικές και οικονομικές ηγεσίες, του ανεπτυγμένου κόσμου με πρώτες και καλύτερες τις ευρωπαικές αντέδρασαν με τρόπο ,που ενσπείρει φόβο και αγωνία στην κοινωνία.Εχω την αίσθηση οτι ακριβώς επειδη οι πλούσιες χωρες, παρα την υποκριτική ρητορική της διεθνους φιλανθρωπίας,εχουν αφήσει στο έλεος ποιανού άραγε θεού, τις φτωχές χώρες της αφρικής με τραγικα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμου,πραγμα που δεν είναι άσχετο με την νέα μετάλλαξη, Η χαμηλή πρόσβαση σε φάρμακα των χωρών της αφρικής οδηγεί σε ένα ιδιότυπο υγειονομικό απαρχάιντ. Σε τελική άναλυση 2 χρόνια απο την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, χειρότερη επίδραση από τις μεταλλάξεις του ιου, εχουν οι μεταλλαξεις του φόβου, 'η της απάθειας που πυροδοτούν τον διχασμό της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή