peri majestic the real

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Είναι μεσαίωνας. Είναι βαρβαρότητα. Τι θέλουν πραγματικά να σου πουν; Σκάσε και πλήρωνε ΕΝΦΙΑ κάθε μήνα!! Πρόκειται για χωρίς ανάσα «απανωτές» πληρωμές για τους φορολογούμενους, καθώς μόλις τον Φεβρουάριο του 2022 καλούνται να καταβάλουν την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ του 2021.

 



3 σχόλια:

  1. Ειναι η "μετάλαξη" μποτζουάνα!!! Πόσες φορές πρέπει να σάς δουλέψουν γιά να το "πιάσετε"???
    Σήμερα είναι το εμβόλιο,αύριο το βραχιολάκι και ύστερα αυτό πού έχουν σάν στόχο! Να σάς φορέσουν λουράκι σάν να είστε ο σκύλος τους..
    Εμείς οι ανεμβολίαστοι ,φασίστες ανεγκέφαλοι ασυνέιδητοι ,λοιπόν ,λέμε πώς ευτυχώς που υπάρχουν και οι απείθαρχοι "ταλιμπάν" σέ όλον τόν κόσμο αλοιώς θά είμαστε χαμένοι. Ο "ιος" της πανδημίας ,με 17500 θανάτους από τήν αρχή της( που τούς κατέταξαν σε κορονοιοπεθαμένους) με αυτόν τόν αριθμό δέν κατατάσετε ούτε σάν επιδημία.! Ο "Ιος" ,όμως τής βλακείας θα μετρηθεί στό τέλος της εποχής τής "επιδημίας".. Δεν μπαίνουμε όμως σε αυτήν τήν διαδικασία γιατι δέν παιζουμε το παιχνιδι του διχασμου! Αυτό προσπαθούν.Σέ πολλά επίπεδα θα τούς φανεί χρήσιμος ο "ιος"..Οταν όμως αντικρίσουν τον ΥΙΟ να δούμε τήν μαγκιά τους. Είμαστε κοντά τόσο κοντά που δέν φαντάζεται ο άμοιρος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μιάς και "ανοιξες" και μπορώ να γράψω..Χαιρετίσματα στόν "επαναστάτη" σταλινικό τσίπρας και σέ όσους τον ψήφισαν... Η "συμφωνία των πρεσπών" δέν είχε τραγούδι όπως έλεγε το σκουπίδι.Ειχε μοιρολόι καριόλη και σύντομα θα το ακούσεις στα αυτιά σου..σταλινικό σκουπίδι τών κάδων τσίπρα. Η Ελλάδα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ δεν την σκιάζει φοβέρα καμμια ,ΜΟΝΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ και ΞΑΝΑ προς ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ..


    ..καριόληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε μάσκα ,ούτε εμβόλιο,και ακόμα δέν πέθανα...
    είμαι μάγισσα?
    Καψτεμε στήν πυρά..Αλοιώς θα κλάψετε σκουπίδια για ότι περνάω από τήν βλακεία σας.
    Αυτός είναι ο μεσσαίωνας που περιγράφεις.Εκεί να τον ψάξεις.
    Θέλει γενικό εμβολιασμό ο καριόλης ο μητσοτάκης????
    Θα τον εμβολιάσουμε και αυτόν καί όλους .
    Κουτοπόνηρα βρωμιάρικα σκουπίδια ,θρασύτατοι απαταιώνες,δουλέβουν τούς αφελείς με πανδημίες και μνημόνια,με "σωτήριες" λύσεις και μωυσήδες..
    γαμω τα σπιίτια τους! Μας ενόχλησαν πολύ και τώρα θα πληρώσουν αγρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή