peri majestic the real

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ανήμερα της κηδείας της Φώφης Γεννηματά – η οποία συγκίνησε το πανελλήνιο με την αξιοπρέπεια και τη δύναμή της – ο πρωθυπουργός έσπευσε να εξαγγείλει πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών με το όνομά της, «για να την τιμήσει». Το πρόγραμμα όμως υπάρχει ήδη, έχει νομοθετηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

25 Οκτωβρίου 2020

Εμφανώς συγκινημένη και με τρεμάμενη φωνή η κυρία Γεννηματά η οποία βγήκε νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο, επέκρινε δημοσίως τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα πρόγραμμα για δωρεάν μαστογραφίες κάθε δύο χρόνια σε γυναίκες 49 έως 50 χρόνων το οποίο όμως ισχύει ήδη εδώ και τρία χρόνια. «Υπάρχουν ζητήματα που δεν προσφέρονται για επικοινωνία και χρειάζονται μεγαλύτερη ανθρωπιά» τόνισε η κυρία Γεννηματά στον πρωθυπουργό. Η πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ απεκάλυψε, μάλιστα, ότι η ίδια είχε λάβει πρωτοβουλία για δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες μαζί με άλλες γυναίκες πολιτικούς στην οποία ανταποκρίθηκε από το 2017 ο τότε υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός. Κάλεσε δε τον κ. Μητσοτάκη να στηρίξει πραγματικά τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού με περισσότερους μαστογράφους.

Κυριάκο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...